Kuinka olla jokin iheen gootti, emo tai mikä lieneenkää.

Joo mä haluun olla gooti tai emo tai mikä nyt ikinä on kaan . Sillä oon aina ihaillut sellasia synkkiä tyylejä ja mut ongelma on se että en tiiä miten voisin olla semmonem.
Voisko joku neuvoo??

2

<50

  Vastaukset

  • Miksi pitäisi kopioida joku valmiiksi brändätty tyyli, jolla on joku nimi valmiina?

   Jos synkkä tyyli on mieleesi, niin tee itsellesi juuri sellainen tyyli, mikä mieleesi on. Et sinä silloin mitään neuvoja tarvitse, koska eihän kukaan muu tiedä juuri sinua miellyttävää tyyliä, kuin sinä itse.

   Gootti-emoteinit saatetaan helposti leimata angstaaviksi mielenterveydeltään epävakaiksi huomionhakijoiksi. Se kannattaa ottaa huomioon, josset tuollaista leimaa itseesi halua.

  • yleensä tyylejä ei kopioida vaan niihin ns synnytään. mä ite otin läväreitä ja pidän mustaa koska ne tuntuu mun omalta en edes yritä kopioida toisia koska jos menee massan mukana niin jotkut on niin urpoja että rupeevat syyttää matkimisesta ja siitä lähtee vittuilu kierre. sitten on tietenkin emo ja gootti musiikki emo musiikki on musta hieman angstaavaa. ja olen samaa mieltä että meidät leimataan vaikka miksi parhaimmat väittää että palvon saatanaa :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3738
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2090