Kissan ummetus

Anonyymi

Onko kokemusta kissan ummetuksesta? Kakkaa ei tule....

3

<50

  Vastaukset

  • Onko kissa vanha, syökö vain kuivamuonaa, saako liian vähän nestettä/vettä, liikkuuko vähän? Koikeile ravinnon vaihtoa. Syötä märkäruokaa ja tarkkaile että juo tarpeeksi vettä. Vesi pehmittää kakan rakenteen ja kissa pystyy suolen sisällön helposti ulostamaan. Jos vain tulee kivikovia papanoita silloin tällöin ja ummetus on jatkuvaa, pitää kissa viedä eläinlääkärin tutkittavaksi. Ummetus pitäää katkaista joko muuttamalla ravintoa taikka ummetuslääkityksellä. Kissa kärsii ummetuksesta. Eläinlääkäri voi suositella ummetukseen kuuluvaa ravintoa mitä yleensä myyvät eläinklinikalla.

  • Risiiniöljystä (saa apteekista) voi olla apua. Oma kissa syö sitä suoraan sellaisenaan (annan ruiskulla) tai voi sekoittaa ruokaan. Sekoitan raksujen sekaan myös usein vettä, kaveri syö ne silti.

  • Lääkeruikulla vettä suuhun, jos ei muuten juo riittävästi. Juomaveteen voi lisätä myös apteekista saatavaa Nutrisal-jauhetta. Apteekista parafiiniöljyä, sitä 1 ml/painokilo. Tai samalla annostuksella Levolacia. Levolac ei vaan tepsi ihan yhtä hyvin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   368
   4245
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   152
   4142
  3. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   80
   3589
  4. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   219
   2515
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2249