Lapsi satunnaisesta suhteesta

Anonyymi

Lapsi tulossa satunnaisesta suhteesta jossa ei liittoa eikä yhdessäasumista. Millaiset vastuut minulla isänä, onko elatusvelvollisuutta ja muuta? Olen hyvin epätietoinen miten toimia, lapsen elämässä haluaisin kuitenkin olla mukana jollain tavalla.

2

<50

  Vastaukset

  • Kyllä joudut maksamaan elatusmaksuja kauan

  • Jos nainen ei halua sinua elämäänsä, niin keinot ovat vähissä. Hän voi ilmoittaa että isä on tuntematon ja häipyä tavoittamattomiin. Kannattaisi käyttää kumia satunnaisissa jutuissa, jos ei ole niin rakastunut, että haluaisi perustaa perheen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Räps! Jennifer Lopez pyöräili minisortseissa ilman rintaliivejä: ja yksi vieläkin kriittisempi varuste oli unohtunut päältä - kuvat!
  • Valtteri Bottas ja Tiffany-rakas hempeilevät avoimesti somessa: Tiffany kannusti kultansa F1-voittoon, Valtteri onnittelee romanttisesti tyttöystävänsä syntymäpäivänä - katso ihanat päivitykset!
  • Kuvat! Renny Harlin veneili Karoliina-rakkaansa kanssa: ohjaaja kiinnostui laiturilla istuneista kaunottarista – ”Oli flirtti päällä!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1706