Aihe

Vm. 2007 Megane lotisee

Anonyymi

Mikähän vika kun kovasti lotisee kojelaudan paikkeilla kun hoimakkaammin kurvaa? Vai kantautuuko ääni jostain kuten vaikka pissapojan säiliö? Tai vaikka jäähdytyksen paisuntasäiliö. Lisäksi kosteilla ilmoilla tulee vettä apukuskin matolle... Jäähdytinnesteet eivät kuitenkaan karkaa minnekään vaan pysyy ihan ylärajalla. Ovatko tyyppiongelmia tai mitä kannattaa tutkia? Auton arvo n. 1700e joten tohon ei kauheasti viitsi panostaa. Toisaalta aion ajaa hyvään vehkeeseen lisää kilsoja jonkun 100tkm. Nyt n. 220tkm mittarissa.

Terveisin, Rellumies

9

56

  Vastaukset

  • Siinä jää vettä sinne kojelaudan taakse alas. Tyyppiongelma. Pikkuinen reikä siellä joka menee tukkoon. Alkaa sitten haittaamaan sisätilapuhaltimen toimintaa ajastaan.

   • Mistä tuon reiän pääsee avaamaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mistä tuon reiän pääsee avaamaan?

    Kannattaa laskea lotisevat ureat pois päästä säännöllisesti.


  • Lasinpyyhkijäkoneiston koteloon on kertynyt sadevettä, siellä on viemäri tukossa. Samasta paikasta otetaan myös tuuletusilma, josta sitä pääsee valumaan lämmityslaitteen kautta lattialle, kun vedenpinta nousee tarpeeksi korkealle. Irroita tuuletusilman ritilät siitä tuulilasin edestä, etsi viemärit ja rassaa auki. Joudut ehkä irroittamaan myös pyykijöiden varret.

   • Ranskalaista suunittelua.


  • Ei lotise enää! Hyvin oli pääsy tuonne kun vihdoin viitsin ottaa pyyhkijän varret pois paikoiltaan. Apukuskin puolella veden poistoaukko oli aivan jumissa. Nyt rassattu ja huuhdeltu vielä isolla määrällä vettä. Tuskin heti menee uudelleen tukkoon. Koko kaukalo ja sen ympäristö hyvin imuroitu neulasista ja roskasta myös. Letkun pätkä ja rautalanka ei rassauksessa oikein mitään auttanut. Otin leveän nippusiteen ja sillä aukesi heti. Kiitokset oikeista vinkeistä!

  • aja purkamoon arvo 1200e

  • En missään tapauksessa! Hyvä vehje ja kun teettää muita huoltoja korjaamolla tuen samalla suomalaista työtä! Harvoin tuolle mitään kummempaan on tarvinut tehdä. Liekö syynä vähäiset kilometrit, n. 230 tkm.

   Viime kesällä tosin iso remontti kun hihna ja vesipumppu piti vaihtaa. Ketjullisiin jakopäihin ei tarvii mut on ollut paljon ongelmia ketjullisissakin, ainakin muissa merkeissä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   331
   13724
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   267
   10575
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   105
   2635
  4. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1508