Vm. 2007 Megane lotisee

Anonyymi

Mikähän vika kun kovasti lotisee kojelaudan paikkeilla kun hoimakkaammin kurvaa? Vai kantautuuko ääni jostain kuten vaikka pissapojan säiliö? Tai vaikka jäähdytyksen paisuntasäiliö. Lisäksi kosteilla ilmoilla tulee vettä apukuskin matolle... Jäähdytinnesteet eivät kuitenkaan karkaa minnekään vaan pysyy ihan ylärajalla. Ovatko tyyppiongelmia tai mitä kannattaa tutkia? Auton arvo n. 1700e joten tohon ei kauheasti viitsi panostaa. Toisaalta aion ajaa hyvään vehkeeseen lisää kilsoja jonkun 100tkm. Nyt n. 220tkm mittarissa.

Terveisin, Rellumies

5

<50

Vastaukset

 • Siinä jää vettä sinne kojelaudan taakse alas. Tyyppiongelma. Pikkuinen reikä siellä joka menee tukkoon. Alkaa sitten haittaamaan sisätilapuhaltimen toimintaa ajastaan.

  • Mistä tuon reiän pääsee avaamaan?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mistä tuon reiän pääsee avaamaan?

   Kannattaa laskea lotisevat ureat pois päästä säännöllisesti.


 • Lasinpyyhkijäkoneiston koteloon on kertynyt sadevettä, siellä on viemäri tukossa. Samasta paikasta otetaan myös tuuletusilma, josta sitä pääsee valumaan lämmityslaitteen kautta lattialle, kun vedenpinta nousee tarpeeksi korkealle. Irroita tuuletusilman ritilät siitä tuulilasin edestä, etsi viemärit ja rassaa auki. Joudut ehkä irroittamaan myös pyykijöiden varret.

  • Ranskalaista suunittelua.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.