Sara Sieppi julkaisia kuvia

Anonyymi

uudesta kodistaan. https://www.iltalehti.fi/sisustus/a/5baa9d6d-9943-4a06-ba47-200bc96a4308

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yhtä tylsä kuin sisustajakin, hajuton ja mauton.
      Heinät lampun varjostimena, joku rätti pyöritelty ruttuun sängyn ylle.

      • Anonyymi

        Kuka nyt tykkää mistäkin.. Aika oudon ja halvan näköistä.. Katossa, se linnunpesä😱


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka nyt tykkää mistäkin.. Aika oudon ja halvan näköistä.. Katossa, se linnunpesä😱

        Ei siellä kyllä mitenkään kaunista ollut, puhumattakaan ylellisestä.Harrastelija-sisustajan trendi-boho- krääsää, koreja siellä ja täällä, ruttuista kangasta ja tosiaan se sängynkatos... 😳 Voisi todella olla hyvä, että Sara opiskelisi sisustussuunnittelijaksi kun kerran intoa on. Tulisi se taitokin sitten opiskelun myötä 👍


    • Anonyymi

      Ei se pikku Sara malta pysyä poissa julkisuudesta, vaikka vähän väliä niin kertoo tekevänsä. Mun mielestä noissa sisustuskuvissa ei yhdessäkään ole mitään kodikkuutta! Hirvittäviä pölypesiä vaan, ja rumia riippuvia härpäkkeitä siellä täällä. Näinköhän tämä "tähti" on palkannut siivoojaan, vai kehtaako/jaksaako ihan itse esim. imuroida ja pyyhkiä pölyjä noitten tilpehöörien täyttämässä kämpässä?
      Kovin on kylmää ja teennäistä!

    • Anonyymi

      Katsoin kuvat ja pakko sanoa, että Torpallakin on valitettavasti parempi sisustussilmä.....

    • Anonyymi

      Aika yksitoikkoisen näköistä siihen nähden, että Sieppi sanoo sisustamisen harrastuksekseen. Kaikkea on vähän liikaa eikä sisustuksessa ole lainkaan otettu huomioon kauniin vanhan rakennuksen rakenteiden suomia mahdollisuuksia. Ahdistavaa , tunkkaista ja masentavan yksitoikkoista.

      • Anonyymi

        No, harrastajia on kaiken tasoisia...


    • Anonyymi

      Ompahan taas käynyt muutama stailaaja laittamassa paikkoja,että saadaan kuvat otettua.Kaamean näköistä kyllä on,rätei ja lumpui kämppä täynnä.
      Muutamalla variksenpelättimellä varustettuna.
      No saahan juorulehdet taas jutunjuurta

    • Anonyymi

      Kyllä on sama levy pahan kerran junnaamaan. Asunto tungettu täyteen maapallon toiselta puolelta rahdattuja ...no... romuja. Tällaistako hän rupeaa sitten hienossa sisustusliikkeessä ja kauppaamaan

      • Anonyymi

        Nyt onkin jo taas loman aika.


    • Anonyymi

      Siepin sensuuri näköjään taas toimii! Oli poistanut instastä ainakin 2 kommenttia joissa ei ihailtu neidin sisustustyyliä ja taitoa. Kommentit olivat aivan asiallisia mutta missukka ei näköjään kestää ainuttakaan kritiikkia. Mitenköhän saa liiketoimintansa pyörimään tuollaisella luonteella? Hänen isustusliikkeessään ja kahvilassaan Ei taatusti asiakas ole aina- eikä koskaan - oikeassa.

    • Anonyymi

      https://bo.fi/kuvankaunis-jugend-asunto-keskella-keskustan-syketta/

      http://2.bp.blogspot.com/_DEB-8ke-gXo/R--HPkUak7I/AAAAAAAAFP8/a3pEyk42Wz0/s1600/98645_515.jpg

      Tässä Siepille hiukan sisustusvinkkejä. Tälläinen selkeämpi, raikas ja krääsätön linja miellyttää enemmän silmää, tälläisessä kaupunki kerrostalokodissa. Toisin kuin liika sisustustilpehööri ja pölyyntyvät kangasmateriaalit. Ohessa myös kuva värikkäästä sisustuksesta.

      Saran pitäisi sisustaessaan, oppia käyttämään ja uskaltaa käyttää rohkeaammin värejä.
      Ei ne värit sisustuksessa niin pahalta näytä. Ei värikkyyttä tarvitse pelätä.
      Värikäs sisustus voi vaikuttaa positiivisesti mielialaan ja asenteisiinkin.
      Värikkään kodin ihmiset ei yleensä ole muullakaan tavalla "mustavalkoisia"

      Jos asunto ei ole tilava, sitä ei pitäisi täyttää liialla roinalla ja sisustustavaralla.
      Sellainen sisustus tekee kodista tunkkaisen ja naivin näköisen.
      Sara saa tietysti kalustaa kotinsa, kuten haluaa. Mutta, näitä kuvia, hänen kodistaan katsoessa. Voi sanoa. Ei hänen vielä ainakaan kannata pitää itseään sisustusalan experttinä.

      • Anonyymi

        Eishaatana ainakaan tuon kuvan mukaista ikänään!! Toivottavasti ei edes sun omasta kodistasi, eikä edes haaveissa.... mieluummin Saran tyylistä..


    • Anonyymi

      Ei hemmetti! Joku kirjoittaa täällä, että Saralla on jäänyt sama levy jumittamaan. :D :D
      Kyllä on pokkaa. Kenellä se levy tällä palstalla on jäänyt jumiin?? Vuositolkulla samaa Saran, Maisan, Martinan, Jasminin, yms herjaamista. Mitenkäs muuten, kun jokin aikaa sitten te äitylit herjasitte Sieppiä pullukaksi? Nyt kun Selviytyjissä olemme nähneet totuuden, niin ei kukaan teistä ole tullut kirjoituksiaan korjaamaan. Miksi näin? Mikä saa teidät niin katkeraksi naisjulkkiksille? Tai siis hyvännäköisille naisjulkkiksille? Ylipainoinen ja vanha kiinteistökuningatar saa kuitenkin rötöstellä teidän puolestanne aivan rauhassa?

      • Anonyymi

        Kiinteistökuningattarella on todella hyvä silmä sisustuksen suhteen.


      • Anonyymi

        Kaikki mielipiteet, eivät johdu katkeruudesta tai kateudesta, eikä tarvitse olla Suomen julkuille kade.


      • Anonyymi

        Miksi haukkua Saraa pullukaksi, koska hän ei ole enää pullukka. Sisustaa hä ei silti osaa, mutta, kiva että itse viihtyy. Kuka muistaa enää jotain asiansa sössinyttä kiinteistö-Kaisaa...😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi haukkua Saraa pullukaksi, koska hän ei ole enää pullukka. Sisustaa hä ei silti osaa, mutta, kiva että itse viihtyy. Kuka muistaa enää jotain asiansa sössinyttä kiinteistö-Kaisaa...😂

        Sarahan on nyt tosi upean näköinen, tummat hiukset käy hänelle parhaiten.
        Mutta silti sisustus on tylsä.
        No, pääasia, että Sara viihtyy:)


    • Anonyymi

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
      Uskomatonta! Poistuu ihan asiallisia kommentteja.
      Sieppi kai jo täälläkin vetämässä herneitä, kun kommentit ei miellytä... :D

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, ihan asiallasia kommentteja poistetaan. Sanoin muutaman sanan tuosta "Äityli-huutelijasta, niin heti poistettiin.


    • Anonyymi

      Minusta Saran koti on hyvin kivan näköinen! Pääasia on että hän itse tykkää kodistaan!

    • Anonyymi

      Minä sanon niinkuin Eemeli ennenvanhaan.
      Nätei tytöi ku paidannapei,, isoi vitui ku pesuvatei.
      No tässähän se tuliki.

      • Anonyymi

        Saran koti on kuin teinitytön kalustama. Koreja ja härpäkkeitä roikkuu joka puolella. Ei tippaakaan kodikas! Pölypesiä liikaa.


    • Anonyymi

      Hupaisaa noissa Saran sisustuskuvissa ja erityisesti videoissa se, että itse kuvauskohde on huolella lavastettu ja puunattu, mutta heijastuksena peileistä , lasipinnoista, aurinkolaseista ja jopa ruokailuvälineistä paljastuu usein aivan toinen todellisuus: sotkua, tavarakasoja jne. Jokin aika sitten Sara latasi videon korvapuustinpaistostaan ja nopeasti vilahtava uuni ja uuniritilä oli kuvottavan likainen... Vain mieleen, että jos hän haaveilee jostain sisustuskahvilan perustamisesta, olisi syytä hieman panostaa muuhunkin kuin oman itsensä puunaamiseen tai saattaa pian terveystarkastajasta tulla vakituinen vieras!

      • Anonyymi

        Eikä sinua yhtään kiinnosta nuorten naisjulkkiksien elämä?? Kunhan ohimennen kommentoit? Ehkä vähän zoomasit ohimennen Saran Instassa olevia kuvia? Ihan hieman vain ohimennen? Kun se Insta hyppäsi täällä netissä väkisin silmille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä sinua yhtään kiinnosta nuorten naisjulkkiksien elämä?? Kunhan ohimennen kommentoit? Ehkä vähän zoomasit ohimennen Saran Instassa olevia kuvia? Ihan hieman vain ohimennen? Kun se Insta hyppäsi täällä netissä väkisin silmille?

        Missä vaiheessa olen sanonut ettei kiinnosta? Tottakai kiinnostaa! Sehän on viihdettä, ihan samanlaista kuin eläintarhassakin seurailee apinoiden touhuja. Ja ettet taase käsittäisi väärin, en suinkaan vertaa nuoria naisjulkkiksia apinoihin. Sanoin vain, että niiden touhut ovat joskus yhtä koomisen huvittavan viihdyttäviä kuin apinoiden touhut. Ja mitä siihen zoomailemisern tulee: täytyy vain osata katsoa, niin näkee jotain muutakin kuin mitä nähtäväksi tyrkytetään.


    • Anonyymi

      Ääh... Näistä kuvista saa astmakohtauksen jo pelkästä katsomisesta! Eikä mulla ole edes astmaa. Kauheita pölynkerääjä joka puolella! Ja eikö tuolla ihmisellä ole silitysrautaa!?!

    • Anonyymi

      Kalusteet ja muu tilpehööri samoja kuin edellisessä ja sitäkin edellisessä kämpässä, nyt jo aika pahasti kuluneita ja kulahtaneita. Älä, Sara, vedä nyt tästä herneitä nokkaas, tollanen koritavara ei vaan kestä ajan hammasta.

      • Anonyymi

        Näitäköhän romppeita Sara rupeaa siinä hienossa pienessä sisustusliikkeessään ja verkkoliikkeessään myymään? Pitää kotiaan myyntinäyttelynä: muuten en ymmärrä , miten joku voisi tuollaisen romumäärän keskellä elää. Varsin ekologista muuten, roudata tavaraa maapallon toiselta puolelta, mutta sehän sopii Sieppiin niin kuin nyrkki silmään. Ja hinnat ovat taatusti taivaissa ja höyrähtäneet seuraajat ostavat hullunkiilto silmissään, vaikka samaa roinaa saisi kiinakaupoista puoli-ilmaiseksi!


    • Anonyymi

      Kun tuon (pöly) pesän näkee, en yhtään ihmettele ettei Sieppi saa miestä pidettyä. Hulluksihan kunnon mies tommosessa läävässä tulisi. Ja kohta tuo hörhö rupeaa intoilemaan joulua ja ripustelemaan koristuksia.

    • Anonyymi

      Sara on tainnut tykästyä noihin korijuttuihin ja heinä-kaislahärpäkkeisiin. Ihan samaa linjaa noudattivat hänen edellisen Kallion kämppänsä sisustus, sekä myös Roopen kanssa jaetun asunnon värimaailma ja tyyli.
      Pääasia on kai se, että itse tykkää, mutta luulisi noihinkin jo kyllästyvän.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      7
      1243
    Aihe