Milloinkahan S.A. oppii systeemin?

Anonyymi

Tänään 18.10.2019 oli Karjlaisessa S. A:n hajatelmia hoitajista ja niiden pulasta. On aivan oikein, että asiaa pidetään esillä, mutta esilläpito ei riitä. Jokainen purnaaja tavallisesti ainakin toisessa sivulauseessa esittää parannusehdotuksen havaitsemaansa epäkohtaan, mutta S.A. ei koskaan pysty esittämään mitään rakentavaa muutosehdotusta, vaan kaivelee ja kaivelee ja viläkin kaivelee. Miksi näin?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko kuullut sellaisesta, että HERÄTELTÄIS KESKUSTELUA...!? Kyseiset asiat, kuten yleensäkin miltei mikä tahansa asia, on hyvinkin monitahoinen. Vain aniharvat asiat ovat sellaisia, joissa olisi vain se Yksi Oikea ratkaisu.. Mielestäni kyseinen Suomen Kansan Edustaja on tosiaankin ollut lupaustensa mukaisesti meidän SUOMALAISTEN PUOLELLA.

      • Anonyymi

        Niin on. No eduskuntaan ei pääse ilman kannatusta.
        Sanna on nuori ja elämää edessä sekä uudelleenvalintojakin.
        Kokemusta karttuu kyllä.


      • Anonyymi

        Tutkikaapa kaikki ihmisen historiaa - eri maiden kehitystä. Ihminen ei muuta elinympäristöään paljoakaan vaaliden kautta - vaan kansalaisten ymmärryksen laajentumisen kautta - oikeaan suuntaan. Luonnollista on - kun / jos maassa on vapaa keskustelu mahdolllisuus ja siten ihmisten ymmärrys ja tietoisuus asioista laajentuu ja kehitys voimistuu. Taas maa, jossa ei ole vapaata keskustelua - ei omaa positiivista kehitystä. Tämä tekijä taas vaikuttaa äänestyskäyttäyytmiseen.
        Itse soisin hartaasti, miten maassamme avattaisiin täysin vapaa keskustelu kaikista asioista / tekijöistä, jotka vaikuttavan ihmisen elinympäristön positiiviseen kehitykseen ja mikä taas taakoittaa sitä - taannuttaa. Ilman rasismi käsitteen liittämistä asiaan. Ajatellen elinympäristön kehittämistä - tekeviä käsiä - niin jokainen ymmärtänee tarvitaanko Lähi-Idässä tekeviä käsiä - terveitä miehiä - perheiden auttamisessa ja pärjäämisessä sodan keskellä kuin myös leireillä. Siellä on aivan sama tilanne kuin meillä vanhusten hoidossa. Miksi tekevät kädet on muuttaneet Eurooppaan ja hyljänneet avuntarvitsijat oman onnensa nojaan.

        Väitämpä, miten Perussuomalaiset ja erikoisesti ajattelija Jussi Halla-aho vaikuttaa maamme asioihin - elinympäristöömme enemmän kuin hallituksessa oleva yksittäinen puolue. Harmillista on todeta, miten Halla-ahon näkemykset ovat toteutuneet jälkijunassa. Niin, juuri toisten ihmisten ymmärryksen laajnetuessa ja laajentajana tässä on toiminut Halla-aho. Ajatellen ihmisen käyttäytymistä, niin juuri tuohon liittyy - ettei totuuden puhujalla ole yösijaa.
        Halla-aho ja koko puolue on niin erilainen kuin muut ja siksi sen aliarvioiminen. Ajatellen koko ihmislajin kehitystä, niin jokainen ajattelija omaa ymmärryksen, miten koko lajin kehitys tulee oman maan - elinympäristönsä kehityksen kautta. Ei ihmisen hapuilemalla sinne tänne eri maailman kolkkia koluten ja paremapaa elinympäristöä etsien.
        Lisäksi haluan painottaa, miten oman maan elinympäristön asioiden vaaliminen on Raamatullista ajatteua - JUMALAN tahdon tekemistä. Raamatussa on paljon opetusta asumisen rajoista.
        Aivan kuin rakentamisen. Ei kukaan rakentaja heitä kesken talonsa rakentamista ja aloita taas uuden talon rakentamista. On itsestään selvyyttä ihmisen ajattelussa. Taas tätä samaa ajattelua ei ihminen omaa elinympäristönsä rakentamisessa.

        m.l


    • Luin hätäisesti hänen kirjoituksensa. Mutta eikö koko hänen kirjoituksesta paistanut läpi miten nyt tuohon hoitohenkilö tasoon otetaan mukaan kaikki henkilöt, jotka eivät edes omaa hoitohenkilön toimenkuvaa. Tee käsillään hoitotyötä.

      Luonnollisesti Sannan näkemys / ehdotus on, miten taso tulisi määräytyä vain henkilöistä, jotka suoraan käsilläään tekevät hoitotyötä. Ei epäsuorasti. Moni muistaneekin miten aiemin - olioko se Attendo - niin täytti säädetyn lain 0,5 ottamalla mukaan aivan ulkopuolisia henkilöitäkin.

      Tärkein pointti juuri on, miten henkilön toimenkuva pitää liittyä suoraan vanhuksen hoitamiseen.

    • Anonyymi

      >>Jokainen purnaaja tavallisesti ainakin toisessa sivulauseessa esittää parannusehdotuksen havaitsemaansa epäkohtaan, mutta S.A. ei koskaan pysty esittämään mitään rakentavaa muutosehdotusta, <<

      Luin työpaikallani tuon kirjoituksen ja muistaakseni se päättyi toteamukeen, miksi ei keskitytä maamme asioiden hoitamiseen,- vaan pyritään hoitamaan maailman asioita. Puolueettomana ajattelijana voin todeta, miten Perussuomalaiset on ainut puolue,joka painottaa tätä asiaa. Oman maan asioihin keskittymistä ja hoitamista niitä tarmolla.

      Luin / kuuntelin mediasta miten maassamme on tosi paljon kodittomia ihmisiä ja miten surullisia tapauksia ne onkaan miten ihmisen elämä on lähtenyt luisumaan hallitsemattomassa tilassa ja päättyy kodittomana asummiseen - elämiseen. Väitämpä, jos näiden ihmisten elämään / arkeen olisi valtiovalta käynyt käsiksi yhtä tarmokkaasti, niin heitä olisi tosi vähän. Miksi ei näin toimita Suomalaisten kohdalla, vaan annataan" kamelin katkaista selknsä".

      Ajattele. Yksikään maassamme oleva maahanmuuttaja ei ole koditon / asuntoa vailla. Ei yksikään ja hyvä niin. Miksi. Siksi koko valtiovalta otti tarmokkaasti asian hoitaakseen. Jos Suomalaiset kodittomat ihmiset olisivat maahanmuuttajia,niin he eivät olisi nyt kodittomia / asuntoa vailla olevia ihmisiä - eläen arkeaan asunnottaomana.

      Samoin nämä kodittomat / asuntoa vailla olevat ihmiset ovat kokonaan terveyden huollon ulkopuolella. Taas täällä päin maahanmuuttajista paljon käyttää / käytti yksityislääkärien palveluita - ulkopuolella jonottamisten.

      Niin, missä näkyy maassamme käsite; Oikeanmukaisuus ja Raamatullisesti sanoen, Vanhurskaus, joka käännettynä tarkoittaa juuri oikeudenmukaisuutta, joka ilmoituksen mukaan koroittaa kansan. Kansan , joka vaalii elinympäristössään vanhurskautta / oikeudenmukaisuutta.

      Oma ehdotukseni on myös hallituksen kääntää katse maamme asioiden hoitamiseen peilaamatta hoidettavia asioita maailmalla oleviin ongelmiin. Kyse on erittäin rajallisesta rahavarojen käyttämisestä mihin ne kohdentaa - ja mihin ei ole varaa.

      m.l

      • Anonyymi

        Maailmanpelastajiin kuuluu joukko uusi liittyivät Siniset maailmanpelastajiin ja siksi heitä hyljeksii kansalaiset ei nouse Siniset vaan hävisivät vanhojen puolueiden suureen massaan


    • Anonyymi

      Kuka lienetkin teet hyvää vaalityötä Sannalle, jatka samalla lailla

      • Anonyymi

        Vaalityön tekemistä en ole ajatellut, mutta yleensä puolueettomana ajattelljana otan osaa keskusteluihin kautta netin, joita pidän tärkeänä ja erikoisesti asiat, jotka ovat kuin veteen piirretty viiva. Niiden vaikutus ei näy monellekkaan ihmiselle, mutta ovat todellisesti vaikuttajana ja ohjaavat elinympäristömme kehittymistä. Tulevaisuutta.

        Esim. nyt jo muutkin - erittäin monet ihmiset - alueella olevat - alkavat nähdä maassamme eutanasian / armokuoleman tulevaisuudessa. Tästä ei tietenkään vielä laajemmin puhuta, mutta ihmisten reagoiminen kertoo sen käsittelemisestä - alitajuisella tasolla. Itse näen selkeästi, miten koko asioiden hoito maassamme ohjaa vääjäämättömästi eutanasian käsittelyyn ja sen käyttöön ottoon ihmisen itsekkyyteen liityen. Asioista päättäjien.

        Sannojen kommentit koetaan vain kiukutteluina ja osaamattoman ihmisen käyttäytymisenä. Kaikkein huvittavinta tässä on, miten arvostelijat sahaavat omaa oksaansa, jossa istuvat. Ajatellen ihmisen vanhuutta maassamme,niin se tulee olemaan kylmää kyytiä, joka voimistuu entisestään. KUKAAN ei olisi uskonut 80-luvulla, miten 2015 vuoden jälkeen massamme menhtyy vanhuksia huonon hoitotason seurauksena ja lisäksi miten vanhuksia siirrellään kunnista toiseen kuin heittopussia. Puhumattakaan mikä vaikutus tällä on mielentilaan jne.... sairauksien voimistumiseen.
        Jos tutkimalla tutkitte kansanedustajien käyttäyytmistä - tekoja ja erikoisesti miten ja mitä he päättävät, niin tämä ilmentää ihmisen erittäin korkeaa oman edun tavoittelua. Ei kansan edun vaalimista. Empaattisuuden surkastumisen tilaa. Taas olla sympaattinen on voimakasta. Miellättävyys.
        Juuri tuo tila ihmisessä vaikuttaa siihen,, ettei edes ymmärretä missä tilanteessa / arjessa vanhuksemme ovat. Vanhuksemme on näkymätömissä - medialtakin.

        Ajatellen vanhustemme asioiden hoitoa, niin itse vakavasti suosittelen koko halllitusporukan ottavan viikon vapaan eduskuntatyöstä ja muuttavan vanhainkotiin / hoitopaikoihin ja olemaan kuin yksi hoidettava vanhus muiden joukossa. Viettämään viikko vanhuksen terveystasoa - olotilaa mukaillen.
        Ministerit Antti Rinnettä myöten laskisivat alleen ja kokisivat hoitorytmitykset jne.... - käsiten puutteellisuuden.

        Mistä rahaa vanhusten hoitoon? Ajatellen käsitettä ; vanhurskaus / oikeamielisyys, joka lisäksi koroittaa kansaa - saa arvostusta maailmalla. Kukaan ei estä, jos maassamme vanhuksien hoitoon - sektorille - siirretään varoja rikollisuuteen liittyvältä sektorilta. Alennetaan vakiloiden elinympäristöä. Samoin rikoksen tekijöiden tuomiot saatettasiiin nopeammin päätökseen ja näin säästäen verovaroja.

        Arvatkaapa montako 100.000 euroa vie tämä äskettäin ollut vanhuksen raiskaaminen.Sen tutkinta puhumattakaan rikollisen vankila aika. Jos saa edes vankilatuomiota. Moni ei edes tiedosta, miten valtavasti käytetään euroja vankien etujen ajamiseen ja erikoisesti vankien hyvinvoinnin vaalimiseen.
        Voi jos maamme vanhukset saisivat muuttaa vankien sektorille ja vanhurskauden vallitessa vangit muuttaisivat vanhusten sektorille.

        Erittäin tiivistettynä ajatellen - myös rahan rajallisuus huomioiden, niin KAIKKI asiat maassamme saisimme tyydyttävälle tasolle,, jos koko eduskunta puolueineen vaalisi ja toteuttaisi päätösten teoissa tätä arvomaailmaa;

        "Vanhurskaus kansan korottaa,. mutta synti on kansakuntien häpeä. "

        Omata ajattelutapa ja koko mielenmaailma ja siten oikea näkökyky elinympäristön kehittämisessä.

        m.l


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaalityön tekemistä en ole ajatellut, mutta yleensä puolueettomana ajattelljana otan osaa keskusteluihin kautta netin, joita pidän tärkeänä ja erikoisesti asiat, jotka ovat kuin veteen piirretty viiva. Niiden vaikutus ei näy monellekkaan ihmiselle, mutta ovat todellisesti vaikuttajana ja ohjaavat elinympäristömme kehittymistä. Tulevaisuutta.

        Esim. nyt jo muutkin - erittäin monet ihmiset - alueella olevat - alkavat nähdä maassamme eutanasian / armokuoleman tulevaisuudessa. Tästä ei tietenkään vielä laajemmin puhuta, mutta ihmisten reagoiminen kertoo sen käsittelemisestä - alitajuisella tasolla. Itse näen selkeästi, miten koko asioiden hoito maassamme ohjaa vääjäämättömästi eutanasian käsittelyyn ja sen käyttöön ottoon ihmisen itsekkyyteen liityen. Asioista päättäjien.

        Sannojen kommentit koetaan vain kiukutteluina ja osaamattoman ihmisen käyttäytymisenä. Kaikkein huvittavinta tässä on, miten arvostelijat sahaavat omaa oksaansa, jossa istuvat. Ajatellen ihmisen vanhuutta maassamme,niin se tulee olemaan kylmää kyytiä, joka voimistuu entisestään. KUKAAN ei olisi uskonut 80-luvulla, miten 2015 vuoden jälkeen massamme menhtyy vanhuksia huonon hoitotason seurauksena ja lisäksi miten vanhuksia siirrellään kunnista toiseen kuin heittopussia. Puhumattakaan mikä vaikutus tällä on mielentilaan jne.... sairauksien voimistumiseen.
        Jos tutkimalla tutkitte kansanedustajien käyttäyytmistä - tekoja ja erikoisesti miten ja mitä he päättävät, niin tämä ilmentää ihmisen erittäin korkeaa oman edun tavoittelua. Ei kansan edun vaalimista. Empaattisuuden surkastumisen tilaa. Taas olla sympaattinen on voimakasta. Miellättävyys.
        Juuri tuo tila ihmisessä vaikuttaa siihen,, ettei edes ymmärretä missä tilanteessa / arjessa vanhuksemme ovat. Vanhuksemme on näkymätömissä - medialtakin.

        Ajatellen vanhustemme asioiden hoitoa, niin itse vakavasti suosittelen koko halllitusporukan ottavan viikon vapaan eduskuntatyöstä ja muuttavan vanhainkotiin / hoitopaikoihin ja olemaan kuin yksi hoidettava vanhus muiden joukossa. Viettämään viikko vanhuksen terveystasoa - olotilaa mukaillen.
        Ministerit Antti Rinnettä myöten laskisivat alleen ja kokisivat hoitorytmitykset jne.... - käsiten puutteellisuuden.

        Mistä rahaa vanhusten hoitoon? Ajatellen käsitettä ; vanhurskaus / oikeamielisyys, joka lisäksi koroittaa kansaa - saa arvostusta maailmalla. Kukaan ei estä, jos maassamme vanhuksien hoitoon - sektorille - siirretään varoja rikollisuuteen liittyvältä sektorilta. Alennetaan vakiloiden elinympäristöä. Samoin rikoksen tekijöiden tuomiot saatettasiiin nopeammin päätökseen ja näin säästäen verovaroja.

        Arvatkaapa montako 100.000 euroa vie tämä äskettäin ollut vanhuksen raiskaaminen.Sen tutkinta puhumattakaan rikollisen vankila aika. Jos saa edes vankilatuomiota. Moni ei edes tiedosta, miten valtavasti käytetään euroja vankien etujen ajamiseen ja erikoisesti vankien hyvinvoinnin vaalimiseen.
        Voi jos maamme vanhukset saisivat muuttaa vankien sektorille ja vanhurskauden vallitessa vangit muuttaisivat vanhusten sektorille.

        Erittäin tiivistettynä ajatellen - myös rahan rajallisuus huomioiden, niin KAIKKI asiat maassamme saisimme tyydyttävälle tasolle,, jos koko eduskunta puolueineen vaalisi ja toteuttaisi päätösten teoissa tätä arvomaailmaa;

        "Vanhurskaus kansan korottaa,. mutta synti on kansakuntien häpeä. "

        Omata ajattelutapa ja koko mielenmaailma ja siten oikea näkökyky elinympäristön kehittämisessä.

        m.l

        Hyvin kirjoitettu m.l Tähän kun lisää paljonko kieltä ja ammattia osaamaton 30 vuotias mies tulee yhteiskunnalle maksamaan elinaikanaan Suomessa. Tästä ei saisi puhua, heti vedetään rasisti tai vihapuhekortti esille.
        Asia on tärkeä, sillä samoista verorahoista puhutaan.
        Kyllä ymmärrän jos kielitaitoinen ja ammattinsa osaava saa työtä ja alkaa maksaa veroja heti.
        On hyvä että kansanedustaja otti esille monta asiaa joihin pitää tehdä muutos nopeasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin kirjoitettu m.l Tähän kun lisää paljonko kieltä ja ammattia osaamaton 30 vuotias mies tulee yhteiskunnalle maksamaan elinaikanaan Suomessa. Tästä ei saisi puhua, heti vedetään rasisti tai vihapuhekortti esille.
        Asia on tärkeä, sillä samoista verorahoista puhutaan.
        Kyllä ymmärrän jos kielitaitoinen ja ammattinsa osaava saa työtä ja alkaa maksaa veroja heti.
        On hyvä että kansanedustaja otti esille monta asiaa joihin pitää tehdä muutos nopeasti.

        Jos katselemme suuremman ikkunan kautta maamme oloja - elinympäristömme kehitystä - niin pakko on todeta, miten asiat ovat ihmisen hallitsemisen ulkopuolella.Erikoisesti eduskunta on taho, jonka penkkejä kuluttavat ihmiset tulisi nähdä asioita laaja-alaisemmin.
        Siis nähdä mille sektorille painottaa verovarojamme ja mille sektorille vähemmän. Siis ihmisen arvomaailma jo vaikuttaa tähän puhumattakaan ymmärryskyky / laajuus.
        Siis pikku näpertelyillä ei muuteta asiaa,- vaan koko sektorien painottamisella.

        Edelleen toistan, ettei oma ymmärrys anna vastausta, miksi maassamme rikollis sektorille ohjataan valtavat määrät verovarojamme. Rikollistutkinta, oikeusistunnot valituksineen, erittäin korkeatasoinen vankilaympäristö jne..... Siis rikollissektorilla olevan ihmisen ihmisoikeuksia vaalimalla vaalitaan ja satsataan siten repullisia euroja, mutta taas vanhuus käsite - sektorilla olevaan ihmiseen ei kohdenneta ihmisoikeuksia ja elinympäristön kohentamista.
        Miksi toimitaan juuri päinvastoin maassamme?

        Toinen alue - ikärakenne ja sen vaikutus piiiiiiiiiiitkässä juoksussa. JOKAINEN ajatteleva ihminen on tiedostanut - nähnyt - mihin johtaa tämä miehen ja naisen tasapäistäminen.Sukupuolierojen poistaminen. Ihminen on niin ihmeellinen otus, miten ihmisen ajattelu / mielikuvat vaikuttavat koko ihmisen kehitykseen ja käyttäytymiseen. Juuri tällä tekijällä taas on vaikutuksensa elinympäristön muutokseen.
        Tänä päivänä maassamme syntyvyys on 1.35 , joka johtaa luonnollisesti muihin ongelmiin. Tilanteessa - elinympäristössämme. jossa lapsiperhe elää historian parhainta aikaa. Siis syntyvyyden laskuun ei syy todella ole huono hallituspolitiikka vuosikymmenien aikana, vaan ihmisten ajattelu / mielikuvien muuttuminen sukupuoli eroihin liittyen. En edes yllättynyt tästä tutkimuksesta / uutisesta.

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006279284.html

        Itse en sanoisi evoluutiokehityksestä olevan kyse,- vaan siitä, mitä ihminen kylvää niin sitä myös niittää raamatulisesti ajatellen. Ihminen ei käytä - ole käyettävänä käsikirjoitusta - suunnitelmaa elinympäristönsä kehityksessä. Tavallaan koko maan tilanne on kuin ohjattavuudestaan vioittunut laiva myrsykyisellä merellä, johon vapaasti voi nousta myös rikollisuuteen - hyväksikyttämiseen mielistyneet ihmiset. Tuohon liittyen itse en edes usko vaalien kautta vaikutettavan suurestikkaan elinympäristön kehittymiseen - vaan ainoastaan ihmisen ymmärryksen laajentumisen kautta. Avoimen ja vapaan keskustelun.

        Mutta, - onneksi - ihminen sopetuu yllätävän hyvin muuttuvaan elinympäristöönsä. Seuraavat sukupolvet eivät pähkäile alhaista syntyvyyttä tms.

        m.l


    • Anonyymi

      Sanna todellakin ainoastaan valittaa ja vaikeroi sen kummemmin kertomatta parannusehdotuksia.
      Veikkaan ettei seuraavissa vaaleissa ole asiaa eduskuntaan pelkän valituksen voimalla, samoin voi käydä monelle muullekin yhden asian liikkeen (persut) ehdokkaalle.

      Jos valittaa on myös ehdotettava parannuksia aktiivisesti..

    • Anonyymi

      Edellinen "Anonyymi" osui mietelmissään naulan kantaan.

      • Anonyymi

        Katselkaapa molempien edustajiemme toimintaa ja tekemistä kaupunkimme valtuuston kokouksissa.
        Löytyvät YouTubesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katselkaapa molempien edustajiemme toimintaa ja tekemistä kaupunkimme valtuuston kokouksissa.
        Löytyvät YouTubesta.

        Kummankaan saavutukset eivät kummoisia kotikentällä saati sitten pölkkymökissä Arkadianmäellä. Nappia osaavat painaa ja palkkionsa nostaa siihen saavutukset sitten jääkin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kummankaan saavutukset eivät kummoisia kotikentällä saati sitten pölkkymökissä Arkadianmäellä. Nappia osaavat painaa ja palkkionsa nostaa siihen saavutukset sitten jääkin...

        No kyllä S.A on ollut huomattavasti enemmän esillä mitä tämä toinen, muista edes nimeä. Eli arvatkaa vaan kumpi menee läpi myös ensi kaudella, esillä ollut vai se josta ei kuulu koskaan mitään...no joo, kiitelihän tuo läpipääsyä keväällä.

        En ota kantaa tässä onko oikeasti jotain asiaa vai ei, vaan esillä oloon.


    • Anonyymi

      Jos median uutisointiin on uskomista, niin voiko enemmän - vakavammin olla enää asiat sekaisin, jos Sote aloittaa yt neuvottelut. Yt-neuvotteluiden tavoitteena on 20 miljoonan euron pysyvä säästö.

      Siis tilanteessa, jossa hoitajien käsiä on jo ennestään liian vähän. Pirskasen puheet ovat täyttä valetta, jos hoitotaso ei heikkene, vaikka tuo säästötavoite toteutetaan. 20milj.
      Jokainen - joka ymmärtää yritystoimintaa ja ymmärtää yritystoiminnassa yt neuvottelun tarpeen, niin kyseessä on kannattavuuden parantaminen suhteuttaminen työvoima tilauskantaan - työmärään. Yksikään toimiva yritys ei yt neuvottele tilanteessa, jossa yritys kärsii työvoimapulasta kuten sotessa on tilanne.

      Kun huomioi miten terveyden hoito on verovaroin tuotettua, niin syy on, ettei verovaroja kohdenneta riittävästi tälle sektorille. Varoja on ohjattu / käytetty sektorille, joka ei ole yhtä tärkeä kuin terveydenhoito.

      Se on totta, miten maamme terveyden/ sairaukien hoitotaso on erittäinn korkea. Maailman maiden korkeimpia. Juuri tämän tason ylläpitäminen vaatii / kysyy hallitukselta arvomaailmaa mihin verovaroja ohjataan.

      m.l

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe