Minua häiritsee yksi mies, kutsuttakoon häntä nyt vaikka nimellä Pekka

Anonyymi

Tunnen hyvin voimakkaasti hänen läsnäolonsa aina, kun olemme samassa paikassa yhtä aikaa. Olemme usein samassa paikassa, sillä harrastuksemme on sama.

Minulla on tunne, että Pekka pyrkii karttelemaan minua. Asia vaivaa minua hieman, sillä mielelläni popsisin häntä silmilläni aina kun näen ja oikein mielelläni näkisin häntä useammin.

Miehistä ei aina ota selvää, mutta olen nyt lopultakin tehnyt johtopäätöksen, että en ole Pekan mielestä mitenkään kiinnostava vaan enemmänkin nolo, rasittava riesa. Ajattelin jopa vähentää harrastukseen käyttämääni aikaa, sillä en halua olla häiriöksi saatikka tuottaa harmia kenellekään.

Oikeasti joskus toivon, että olisin viehkeä, kaunis ja vastustamaton, mutta aina ei voi onnistua. Tosiasiat on hyväksyttävä, vaikka se hitusen itsetuntoon sattuukin.

Yritän jatkossa pysytellä poissa samoilta reiteiltä

17

626

  Vastaukset

  • Laita sen oikean miehen nimi kehiin äläkä leiki.

   • Tässä on hiukan sarkasmia mukana.. Meitä ei ole esitelty toisillemme, mutta näppäränä tiedonetsijänä sain toki nimen selville ihan pienellä, muutaman minuutin ja parin näppäilyn vaivalla.


  • Voi Pekka! Miksi olet niin kaunis.
   T. Arska

   • :D Arska häikäistyi? Miehet eivät ole kauniita, miehet ovat komeita. Pekka on komea ja miehekäs. En usko, että Arskoista tykkää. Tosin nykyään ei kyllä mistään voi olla varma, kaiken maailman suuntauksia on tullut päivänvaloon. Niin kuin se yksi nainenkin, joka oli onnellisesti parisuhteessa kerrostalojen kanssa. Uskoisin Pekan tykkäävän naisista, en usko hänen välittävän miehistä, ruohonleikkureista, puimureista, ladoista tai kerrostaloista. Koskaan ei täysin varma tietenkään voi olla


   • Anonyymi kirjoitti:

    :D Arska häikäistyi? Miehet eivät ole kauniita, miehet ovat komeita. Pekka on komea ja miehekäs. En usko, että Arskoista tykkää. Tosin nykyään ei kyllä mistään voi olla varma, kaiken maailman suuntauksia on tullut päivänvaloon. Niin kuin se yksi nainenkin, joka oli onnellisesti parisuhteessa kerrostalojen kanssa. Uskoisin Pekan tykkäävän naisista, en usko hänen välittävän miehistä, ruohonleikkureista, puimureista, ladoista tai kerrostaloista. Koskaan ei täysin varma tietenkään voi olla

    Etkös aloituksessa anna ymmärtää että miehen nimi ei ole Pekka? Joten niin kauan kun emme tiedä oikeaa nimeä tämä on turhaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Etkös aloituksessa anna ymmärtää että miehen nimi ei ole Pekka? Joten niin kauan kun emme tiedä oikeaa nimeä tämä on turhaa.

    Näppäränä hipsterimummona harrastan myös hämäyksiä, negaatioita ja epäloogisia lauseita.

    -ap


  • Olen vain arakastunut sinuun.

   • Enpä ole ennen nuin itserakasta miehtä nähny


  • Tarkennusta: Kyseessä mies, joka kokonaisuutena kiehtoo todella paljon. Sopivan omituinen ja introvertti makuuni. Lisäksi ulkonäöltään kiehtova. Oikeasti en tunne häntä yhtään, nimen tietysti uteliaisuuttani selvitin nopsaan, mutta sehän on nykypäivänä todellakin ihan muutaman sekuntin homma.

   Pysyn silti luolassani. Elämä ei ole helppoa ja minä en ole viehättävä enkä kaunis eikä minusta sellaista koskaan tulekaan.

   • Kyllä kai mieskin voi toivoa olevansa kaunis.


  • Harrastus = teatteri/näytteleminen?

   • Elämä on teatteria ja parisuhteet kulissia

    -ap


   • Anonyymi kirjoitti:

    Elämä on teatteria ja parisuhteet kulissia

    -ap

    Sinun elämäsi ehkä on muiden ei.


  • Kyllä mää tykkään susta tosi paljon.
   Ihan oikeesti.
   Rakkauella Pekkasi
   🧡

  • Kuulutteko johonkin sadomasokerhoon,

   • Tää joku metoo-ketju?


  • Joskus, tosin onneksi kovin harvakseltaan, mieleeni hiipii pienoinen aavistus, ettei minua ja ajatuksiani ymmärretä.

   Olen onnistunut alkuperäisessä tavoitteessani melko hyvin. Vielä kun oppisin haihtumaan ilmaan tarvittaessa, olisin tyytyväinen. Niin järjettömän monta kertaa olen tähän ikään järjestänyt itseni tunteitteni kanssa noloon tilanteeseen, että päätin nyt käyttäytyä fiksummin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   368
   4241
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   152
   4133
  3. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   79
   3522
  4. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   219
   2512
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2229