Aihealueet

Listaukset

  Krisu lietsoo Ville-vihaa ja negatiivisuutta

  Anonyymi

  Oletteko huomanneet kuinka Krisu lietsoo muille Ville-vihaa? Esimerkkinä Millallekin väkisin syötti negatiivista aasennetta Villeä kohtaan ja syyllisti Millalle Villeä kun Ville puhui Millan kiusaamisesta muille vaikka Milla oli siitä ilahtunut. Krisu käänsi asiat paljon pahemmaksi ja melkeinpä käänsi Millan mielipiteen Villestä päälaelleen. Ja äsken heti häädön jälkeen tupakalla Krisu alkoi puhuumaan. negatiivista ja lietsoa vihaa Villen ympärille lihapulla-keississä. Vääristi Villen sanoja ja vässykkä Jukka lähtee heti mukaan paskan jauhantaan. Eikö Krisu just ollu se joka sanoi Milla-jupakassa Villelle että inhoaa selän takana puhumista ja että Villen touhu oli hänen mielestään sitä. Ja että hän ei haluaisi että hänen asioistaan puhutaan hänen selän takana. Itse tekee sitä nyt. Todella raivostuttavaa että muut ei näytä tajuavan vaan Krisu kietoo ne pikkusormensa ympärille asian suhteen. En ole mikään Villen kannattaja edes, mutta Krisun käytös ja toiminta on kiusaamista. Missä tahanssa työyhteisössä tuo olisi kiusaamista ja toisen mustamaalaamista. Krisu oli aluksi yksi voittajaehdokkaistani mutta nyt on maku mennyt ja tuntuu että suusta tulee pelkkää p***aa. Anteeksi vain.

  18

  142

   Vastaukset

   • Alusta asti on narsisti Krisu lietsonut ilkeyttä,pahaa mieltä,ja niin pyörittää noita vässykkä Kimmoa ja Jukkaa.Niin paha ihminen,en näe hänessä mitään hyvää.

    • Pyhäkouluko siellä pitäisi olla? Kuka sitä jaksaisi katsoa?
     Uskisten pitäisi ymmärtää, ettei tuo mikään rippileiri ole.


   • Ilkeäsilmäisellä Krisulla on selkeä kiusaajan taktiikka. Villen talossaolo selvästi riepoo Krisua yhä enemmän ja seläntakana haukkuminen vaan yltyy.
    Tulette sen näkemään.
    Krisu manipuloi Jukan ja Kimmon puolelleen. Kuten kiusaajat aina, kerää kiusaamiseen joukkovoimaa muista. Eivät uskalla olla Krisua vastaan, kun luulevat omien asemiensa vaarantuvan. Jos Krisun kannattajat alkaakin äänestämään heitä ulos.

    Jos et mielistele Krisua ja laula Krisun lauluja, lennät ulos. Näin siellä nyt ajatellaan.
    3 vastaan Ville, onko reilua, mitä? Helmerikin selvästi mielistelee Krisua ja Anu myös.
    Ihmeellinen tämä voima kiusaajilla, kun saavat muut kiusaamaan kanssaan.
    Yksin kun eivät siinä onnistuisi, siksi tarvitsevat muita siihen.
    Minkälaisia onkaan nämä tyypit, jotka menevät mukaan tälläiseen? Pakko todeta, että säälittäviä, lapsellisia reppanoita!

    Onko ihme, jos Villeä alkaa kyllästyttää talossa olo ja tuollainen porukka?
    Ei hän ole tyhmä mies. Kyllä Ville näkee, mikä on homman nimi.
    Krisu on aikuiseksi mieheksi tosi raukkis tyyppi.

    • Jos tuo olisi totta, sanoisin, että siinähän se nähdään kenen kantti kestää.


   • Krisu on paras!!!!!!!

    • Suuret persoonat pärjää aina, nysvääjät tippuu.


   • Ihan täyttä puppua. Krisu on kyllä kaikkien kaveri, jotka antaa siihen mahdollisuuden.
    Etkö ole huomannut, että kaikkia asukkaita jurppii Villen päällepäsmäröinti?
    Villen pitäisi antaa muille tilaa, eikä olla kuin vartija tuolla.

    Krisu on liki pelastanut tämän kauden. Tuskin ilman häntä olisin edes alkanut katsomaan.
    Jukka tuolla pahiten puukottaa muita. Tekee sen niin, ettei muut edes tajua sitä.

    • Mitenhän Krisun arvostelijoilla suu pannaan, kun Krisu voittaa koko BBn.
     Krisu on mainio, ei teeskentele yhtään, sanoo sen, mitä muut ei uskalla.
     Krisu on viihdyttävin asukas Krisu voittoon.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Mitenhän Krisun arvostelijoilla suu pannaan, kun Krisu voittaa koko BBn.
     Krisu on mainio, ei teeskentele yhtään, sanoo sen, mitä muut ei uskalla.
     Krisu on viihdyttävin asukas Krisu voittoon.

     Eihän talossa olisi mitään, jos sieltä puuttuisi Kristian. Kristian tuo viihdettä ja sellainen ihminen on voittonsa ansainnut.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eihän talossa olisi mitään, jos sieltä puuttuisi Kristian. Kristian tuo viihdettä ja sellainen ihminen on voittonsa ansainnut.

     Siellä on vastakkain Jumala ja Saatana.Jää nähtäväksi voittaako hyvä pahan.Kun seuraa maailman politiikkaa ja elämänmenoa,ei jää epäselväksi kuka vie voiton.
     Krisu olisi pitänyt heittää talosta ulos,kun käski kännissään keisarina sivellä toisten pallejaan.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Siellä on vastakkain Jumala ja Saatana.Jää nähtäväksi voittaako hyvä pahan.Kun seuraa maailman politiikkaa ja elämänmenoa,ei jää epäselväksi kuka vie voiton.
     Krisu olisi pitänyt heittää talosta ulos,kun käski kännissään keisarina sivellä toisten pallejaan.

     Sitä kutsutaan viihteeksi, jota Krisu tarjoilee.


   • Krisulla on jotain omia henkilökohtaisia ongelmia? Pää hajoamassa? Ehkä hän ei nuku kunnolla tai joku ihme krapula kokoajan ja sen verran pelimies on, että ei halua muita suututtaa niin haukkuu Villee kokoajan oman olonsa parantamiseksi? On nyt ottanut Villen syypääksi omalle pahalleololleen.

   • Meillä varmaan eri ruutu, kun en huomaa sitä "kiusaamista". Puolustelematta mitenkään Krisun käytöstä, niin kyllä Ville ja Jukka on talon suurimmat pelurit ja paskanpuhujat varsinkin selän takana. Ville verhoaa ilkeytensa "iskän oppeihin" ja valehtelee että korvat heiluu. Oikean uskovaisen ei tarvitse tuoda itseään esille, niin kuin Ville tekee, mutta hänhän on Ville ja oman uskonsa lahkolainen. Krisu sanoo suoraan, joskin vois joskus pitää sen suunsa pienemmällä, tai jättää jotain sanomatta.

    • Myykö Ville sielunsa paholaiselle, kun pelaa talossa muka "uskovaisena" vain rahan kiilto silmissä.


   • Eiköhän tuolla hajoa jo kaikkien pää tavalla tai toisella.
    Onneksi Krisu on tuolla, muut eivät uskallasanoa Villelle suoraan omaa mielipidettään. Kovin olisi tunnelma kuin huopatossu tehtaassa ilman Krisua.
    Hän tuo elämää taloon kuten Niko aikanaan.
    Villen olisi pitänyt lähteä, alkaa jo naama ärsyttämään kun valittaa koko ajan.
    En tiennytkään että uskovaisilla on noin kova pelihimo että osallistuu tällaiseen.
    Aiemmin tuntemani uskovaiset tuomitsivat rahapelit.
    Soisin bb-voittajaksi jonkun joka todella tarvitsee rahaa, Ville saisi häipyä tällä viikolla, näkisi kuinka talo toimii sitten kun Ville ei ole päspäröimässä.

    • Krisu on huomannut, että katsojat tykkää sekä Krisusta, että Villestä. Siksi mustamaalaa Villeä, että tämä häädettäisiin pois, ja hän voittaisi. Anu sai mitä halusi, eli olla ainoa "ihailtu" nainen nyt talossa. Voisi sekasotku vain lisääntyä, jos Ville putoaa, Anu ei keikistelyiltään kerkeä siihen puuttumaan.


   • Kristian on kaikkien kaveri siihen saakka kun kukaan ei sano poikkisanaa hänelle. Nyt Ville on ojentanut tätä moukkaa moneen otteeseen, niin sai kiusatuksi tulevan roolin.
    Tuohan Kristianin käyttäytyminen Villeä kohtaan on henkistä kiusaamista jos mikä.
    Hyvin on saanut tämän Kimmon ja Jukan talutushihnaansa ja Kristian pitkälti käskee mitä pojat saa ajatella. Ihan perusnarsistin vikaa. Heikko itsetunto ja olematon yleissivistys näkyy käyttäytymisessä. Ei sivistyneitä tapoja, täysi moukka.

   • Sääliksi alkaa käymään Ville. Kauhee koti-ikävä ja inhottavia kavereita tuolla talossa. Mieli maassa. On tuo ollut pitkäaika olla kaikkien hampaissa. usein kiusaamistapauksessa kiusattu alkaa lopuksi käyttäytyynkin niin kuin kiusaajat sitä odottaakin. Kun on pahamieli ja toiset näykkii, niin olishan se ihme jos ei alkais jotenkin näkymään. Big Brother sais keksiä näille alkoholittomille kans jotain kivaa. Ei tuo bilettäminen ja viinanjuonti voi olla ainoa kiva asia mitä he keksivät.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    97
    2914
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    117
    2782
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    137
    2319
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1527