Ville on tekopyhä OPAMOX

Anonyymi

Ville on ollut alkoholisti ja vaikka ninä sairastunut masennukseen ja lääkkkeellä. Kun sairastuu msennukseen,niin lopun ikää joutuus syömään psyhkelääkkeitä lopun elämää. Kyllä Villestä näkee että mieli sekoilee. Yrittää näytellä uskova. Mies 39v ja eläkekertymä 300e. Eipä mies ole paljon ollut työssä. Eläkkeellä?? Raamattu kehoittaa rukoileman omassamielessä. Minäpä ennustan. Sain voimani tähän Astral tv:tä. Villen käy huonosti elämässäkun noin röyhkeästi näyttelee täydellistä , pyhää uskovaa. Tuon pyhän eteen pitä toki panna sana teko-. Sellainen napeilla hartialihakset kasvattanut.

7

144

  Vastaukset

  • Missä lukee että täytyy joillan GSK:n myrkyillä jumittaa elämäänsä hamaan loppuun jos joskus on ollut masennnusta. Tuskin amsennus sentään Opamoksin puutteesta on syntynyt? ;););););););););)

  • Sen sijäaan täällä te olette ottanut opamox, rivatril, diapam, tenox, xanor, klotriptyl. Masentuneita kaikki täällä pimeässä reiässä.

  • Voi luoja mitä sontaa kirjoitetaan. Villen tunteneena en voi allekirjoittaa tuollaisia väittämiä. Alkoa kyllä joskus nuoruudessa käyttänyt kuin muutkin nuoret, mutta kaikki muu on aivan hölynpölyä. Hävetkää. Terv. Hauholta.

   • Nimenomaan voi luoja. :D

    KilttiMies89


  • Olisi kiva kun Ville kertoisi enemmän elämästään ja siitä mitä tekee? Miten iskän ja pojan suhde vaikuttaa ihan arkielämässä? Missä iskä on häntä auttanut? Nyt hän aikaspaljon vaan kuuntelee, kun muut avautuu.

  • Kun Ville nyt on selvinnyt jo näin pitkälle niin älyäis nyt noi muut asukkaat äänestää jo jotain eri henkilöitä häätöäänestykseen. Eiköhän Ville vielä voita koko BB:n uskovaisten rahoilla ja ratsastaa viimeisenä aasilla ulos bb-talosta orjantappura seppele pään päällä.

   KilttiMies89

   • Olisi oikein noille pölvästeille, että Ville voittaisi!
    Haukkuvat Villeä päivät päästään eikä tajua sahaavansa omaa oksaansa...
    Tyhmät ja itsekeskeiset oman navan tuijottajat eivät ymmärrä miksi Ville on edelleen talossa vaikka yrittävät jatkuvasti mollata...

    Porukka on tyhmääkin tyhmempää!

    Ps. Seurasin hetken 24/7 ja Krisu kirosi 3 kertaa. Milloin kiroilukielto alkaa?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   131
   3267
  2. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   1312