Ville koko ajan panettelee Krisua

Anonyymi

Mikä uskovainen tällainen on. Ville on lähtenyt hakemaan julkisuutta uskon varjolla rahankeräämiseen. En ymmärrä näitä helluntailaisia kun ne menee köyhiin maihin saarnaaman ja muka parantamaan ja ennenkaikkea viemään köyhiltä viimeisetkin rahat lupaamalla kaikkea hyvää. Tunnen näitä hihhuleita, kun muutama serkkukin on sairastunut, ja parantaa niin että syövätkin lentää päästä seinään. Ainut mikä näissä toteutuu se että saarnaaja/parantajan lompsa täyttyy köyhien ja hädässäolevien rahoilla. Siinä kaikki. Raamattu sanoo että oikeita uskovia on kourallinen. Näin se on. Rukoilen Villelle parantumista ja totuuden näkemistä.

10

122

  Vastaukset

  • Sanattomaksi vetää tälläinen väärän tiedon levittäminen. En ole uskovainen, mutta tuo on kyllä aivan puppua. Ville ei tarvii julkisuutta mihinkään, kokeilee vain ja ainoastaan omia rajojaan, suosittelen kaikille muillekkin. Jokainen uskokoon mihin haluaa.

   • Ville on tainnut tulla taloon siksi, että saisi niin sanotusti ihmisiä käännytettyä taivaan isän lapsiksi. Uskoisin niin.


  • Höpön höpön,kukaan ei vie toisten rahoja ,et taida olla perillä uskonasioista.Tässä ohjelmassa vaan tulee esille kuinka kauaksi Jumalasta on menty.Jos puheen aiheet ovat ryyppääminen ,naiminen jne.Ei mitään rajoja mihinkään suuntaan,En tarkoita että pitäisi olla uskossa,mutta kait tuon ikäisiltä pitäisi käytöstapoja jo löytyä.
   Kuuntelehan nyt tarkasti vaikka tupakkapaikan keskusteluja kuinka Villeä haukutaan. Lapsellista manipulointia.

  • Uskovaiset eivät pelaa rahapelejä, mutta Ville odottaa bb-voittoa.Turha kuvitellakkaan että on vain uskon jakamisen takia mennyt taloon.

   • Kyllä se on Ville, joka on haukkumisen kohteena. Musta Ville on ihan symmpis tyyppi ja hyvin luovii tuolla höperöitten seassa. Olisi vaan ollut hauska nähdä, minkälainen sekasotku tuolla huoneissa olisi ollut, jos Ville olisi poistunut. Prinsessa Anu nauttii nyt saamastaan huomiosta ainoana naisena, ja tuskin siivouksiin puuttuu.


   • Myykö Ville sielunsa paholaiselle, kun pelaa talossa muka "uskovaisena" vain rahan kiilto silmissä.


  • Villen osallistumimotiivista big brotheriin on monenlaisia arvauksia ja oletuksia. Mutta harvat tietää totuuden. Se ei mitenkään yllätä, että maailmalliset, uskosta osattomat inhoaa Villeä ja hänen ideologiaansa. Josta hän jääräpäisesti pitää kiinni. Ville ei vaan halua mennä massan mukana. Kuten muut ja eksyä löytämältään tieltä. Annetaan jokaisen kulkea omaa tietään. Myös Villen pitäisi hyväksyä, muiden valinneen omat tiensä. Vaikka se ei ole uskovalle helppoa. Koska he haluaisivat pelastaa kaikki ne. Joiden uskovat olevan menossa kadotukseen ja joiden elämäntavat uskovien käsityksen mukaan, on elämää tuhoavia ja pilaavia.

   • Ville on itse omassa mielikuvituksessaan korottanut itsensä Jeesuksen arvoiseksi pyhimykseksi. Jeesus oli taivaanisän ainoa poika. Näin se vaan on. Sorry Ville putosit ihan muiden tallaajien joukkoon, ei ole kukaan toista parempi. Jumala on armollinen, ei tuomitse voimasanojen käyttäjää, mutta ei ehkä pidä itsensä korokkeelle nostajana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ville on itse omassa mielikuvituksessaan korottanut itsensä Jeesuksen arvoiseksi pyhimykseksi. Jeesus oli taivaanisän ainoa poika. Näin se vaan on. Sorry Ville putosit ihan muiden tallaajien joukkoon, ei ole kukaan toista parempi. Jumala on armollinen, ei tuomitse voimasanojen käyttäjää, mutta ei ehkä pidä itsensä korokkeelle nostajana.

    Niin, kävihän se jeesuskin huorissa.


  • Molemmin puolista, alkaa molemmaat pelätä toisen voittavan. Rahan perässä se Villekin, ihan samalla tavalla uskovaisetkin ovat persoja tavaran ja rahan perään, paperissa ja saarnaajissa paljon huijareitakin, keräävät mummojen rahat itselleen. Enpä tiedä kumman haluaisin voittavan, ehkä Krisun.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   683
   14065
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   124
   2276
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   112
   1289
  4. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   103
   1211
  5. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   59
   1103