Kanin sylissäpito

Anonyymi

Hei. Meille tuli juuri yli 3 kk vanha kääpiöluppa. Olisiko kenelläkään vinkkejä miten ooettaa sitä pysymään sylissä ja ettei rimpuilisi pois tai lähtisi karkuun?? Terveisin : 12 v tyttö.

2

<50

  Vastaukset

  • Hei tiiiän että oon vähän myöhässä mutta meidän 3kk vanha kääpiöluppa uros oppi silleen että nostin sen syliini ja annoin sen lempi herkkuja! Nyt se kiipeilee itse syliin ja tykkää olla siinä:)

  • Kani ei ole sylieläin. Kani viihtyy mielummin maassa rapsuteltavana, tai vaikka kanssasi sängyllä. Kania kannattaa pitää sylissä vaan kun on pakko (esim. Kynsienleikkuu) Entä jos kani ei silloinkaan pysy sylissä? Ole itse varma otteissasi. Jos kani rimpuilee ja päästät sen alas, kani käyttää sitä hyväkseen. Eli kun/jos kani rimpuilee pidä kanista kiinni äläkä päästä pois.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Räps! Jennifer Lopez pyöräili minisortseissa ilman rintaliivejä: ja yksi vieläkin kriittisempi varuste oli unohtunut päältä - kuvat!
  • Tosi-tv:n povekas lentoemäntä Anne-Mari Miettinen paljastaa karun sometotuuden - mutta UUH MAMA, millä huomiokuvalla! Katso!
  • Rintasyöpä avasi Virpi Miettisen silmät: ”Elämän palikat nousevat uuteen arvoon!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1601