Insuliiniresistenssi

Anonyymi

Onko muilla ollut? Mitä oireita? Minulla paastosokeri ollut pitkään koholla, oireina väsymystä, kovaa ruokahalua ja iho-oireita. Onko teillä ollut tummunutta ihoa niskassa, kainaloissa ja nivusissa? Entä hiustenlähtöä ja hammasongelmia kuten ientulehdusta?
Jos saan ruokavaliomuutoksilla itseni parempaan kuntoon niin onko odotettavissa noiden oireiden suhteen paranemista?

9

60

Vastaukset

 • haluatko neuvoja vai luuloja?????

 • Mene Diabetesliiton sivuille. Älä haksahda täälläkin tarjolla olevaan huuhaahan.

 • Eikö lääkärisi ole ottanut kantaa kohonneeseen verensokeriin? Nykyisin siihen tartutaan mahdollisimman pian jos on tarvetta hoitoihin. Hoidon aloittamista ei kannata pitkittää jotta oheissairaudet eivät ehtisi kehittyä. Nuo luettelemasi oireet eivät johdu diabeteksestä, siltä osin pitää ottaa yhteyttä vaikkapa ihotautilääkäriin ym.

 • Joo, eihän tämä vielä diabetesta ole mutta sen esiaste kyllä. Lääkäri suhtautuu rauhallisesti, seurataan vuosittain. Jokin häiriö järjestelmässä on, olisin kaivannut kokemuksia insuliiniresistenssistä eli keho ei pysty hyödyntämään tuottamaansa insuliinia parhaalla mahdollisella tavalla. Taitaa olla aika uusi asia kaikille.

  • Insuliiniresistenssiin auttaa laihtuminen jos on ylipainoa ja liikkuminen jos ei liiku. Ruokavaliolla ei ole väliä eli kannattaa valita sellainen jota voi noudattaa loppuelämän ja pidettyä painon kurissa. DASH ja Välimeren dieettiä pidetään yleisesti parhaina ja ketogeenistä ja Dukan-dieettejä huonoimpina.


  • hvp27 kirjoitti:

   Insuliiniresistenssiin auttaa laihtuminen jos on ylipainoa ja liikkuminen jos ei liiku. Ruokavaliolla ei ole väliä eli kannattaa valita sellainen jota voi noudattaa loppuelämän ja pidettyä painon kurissa. DASH ja Välimeren dieettiä pidetään yleisesti parhaina ja ketogeenistä ja Dukan-dieettejä huonoimpina.

   Ok, kiitos hyvästä kommentista!


  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Mitäköhän sinä näillä kommenteillasi luulet saavuttavasi? Pahaa mieltä vaan itsellesi ja muille.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitäköhän sinä näillä kommenteillasi luulet saavuttavasi? Pahaa mieltä vaan itsellesi ja muille.

   Hyvän se että veku postaa aivopierujaan. Jos joku on niin hökmö että niihin uskoo niin uskokoon. Asia-argumentteja hänellä ei ole vaan turvautuu solvaavaamiseen.


 • Liikun aika paljon ja ylipainoa on noin 5 kiloa, syön aika terveellisesti. Laihtuminen ei tunnu onnistuvan jostain syystä. Aamulla herätessä tuntuu kylläiseltä ja välillä tulee ohimeneviä pahoinvointiaaltoja. Muuten ruokahalu on liiankin hyvä. Luen mielelläni kaikenlaisia mielipiteitä asioista.

Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.