Insuliiniresistenssi

Anonyymi

Onko muilla ollut? Mitä oireita? Minulla paastosokeri ollut pitkään koholla, oireina väsymystä, kovaa ruokahalua ja iho-oireita. Onko teillä ollut tummunutta ihoa niskassa, kainaloissa ja nivusissa? Entä hiustenlähtöä ja hammasongelmia kuten ientulehdusta?
Jos saan ruokavaliomuutoksilla itseni parempaan kuntoon niin onko odotettavissa noiden oireiden suhteen paranemista?

9

84

  Vastaukset

  • haluatko neuvoja vai luuloja?????

  • Mene Diabetesliiton sivuille. Älä haksahda täälläkin tarjolla olevaan huuhaahan.

  • Eikö lääkärisi ole ottanut kantaa kohonneeseen verensokeriin? Nykyisin siihen tartutaan mahdollisimman pian jos on tarvetta hoitoihin. Hoidon aloittamista ei kannata pitkittää jotta oheissairaudet eivät ehtisi kehittyä. Nuo luettelemasi oireet eivät johdu diabeteksestä, siltä osin pitää ottaa yhteyttä vaikkapa ihotautilääkäriin ym.

  • Joo, eihän tämä vielä diabetesta ole mutta sen esiaste kyllä. Lääkäri suhtautuu rauhallisesti, seurataan vuosittain. Jokin häiriö järjestelmässä on, olisin kaivannut kokemuksia insuliiniresistenssistä eli keho ei pysty hyödyntämään tuottamaansa insuliinia parhaalla mahdollisella tavalla. Taitaa olla aika uusi asia kaikille.

   • Insuliiniresistenssiin auttaa laihtuminen jos on ylipainoa ja liikkuminen jos ei liiku. Ruokavaliolla ei ole väliä eli kannattaa valita sellainen jota voi noudattaa loppuelämän ja pidettyä painon kurissa. DASH ja Välimeren dieettiä pidetään yleisesti parhaina ja ketogeenistä ja Dukan-dieettejä huonoimpina.


   • hvp27 kirjoitti:

    Insuliiniresistenssiin auttaa laihtuminen jos on ylipainoa ja liikkuminen jos ei liiku. Ruokavaliolla ei ole väliä eli kannattaa valita sellainen jota voi noudattaa loppuelämän ja pidettyä painon kurissa. DASH ja Välimeren dieettiä pidetään yleisesti parhaina ja ketogeenistä ja Dukan-dieettejä huonoimpina.

    Ok, kiitos hyvästä kommentista!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Mitäköhän sinä näillä kommenteillasi luulet saavuttavasi? Pahaa mieltä vaan itsellesi ja muille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitäköhän sinä näillä kommenteillasi luulet saavuttavasi? Pahaa mieltä vaan itsellesi ja muille.

    Hyvän se että veku postaa aivopierujaan. Jos joku on niin hökmö että niihin uskoo niin uskokoon. Asia-argumentteja hänellä ei ole vaan turvautuu solvaavaamiseen.


  • Liikun aika paljon ja ylipainoa on noin 5 kiloa, syön aika terveellisesti. Laihtuminen ei tunnu onnistuvan jostain syystä. Aamulla herätessä tuntuu kylläiseltä ja välillä tulee ohimeneviä pahoinvointiaaltoja. Muuten ruokahalu on liiankin hyvä. Luen mielelläni kaikenlaisia mielipiteitä asioista.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vihreät vaativat Timo Soinin eroa ulkoministerin virasta. Esim. Kansanedustaja Emma Kari, joka on tällä hetkellä Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtajana. ihmetteli Twitterissä, miksi pääministeri ei puutu ulkoministerin toimintaan, jos se ei vastaa hallituksen linjaa. https://www.uusisuomi.fi/uutiset/ulkoministeri-osallistui-aborttiprotestiin-tyomatkalla-vihreat-tyrmistyi-katsooko-hallitus-taas-soinin-touhut-sormien-lapi/9c0fb75e-3ce9-38d0-8a87-0506475a74a1 Nyt kun rikospoliisi epäilee ulkoministeri Pekka Haavistoa (vihr.) virkarikoksesta ja yhteistoimintavelvoitteen rikkomisesta, niin Marinin hallitus on hiljaa eikä kommentoi mitenkään Haaviston rikossyytteitä. Eikö Marinin hallitusta lainkaan huolleta se, mitä ulkomailla ajatellaan siitä, että Suomen ulkoministeri saa jatkaa virkaansa vaikka on syytteessä kahdesta rikosesta, josta toisesta voisi saada jopa kaksi vuottaa vankeutta? Onko tämä Suomen hallituksen hälläväliä linja?

   172
  • Korona saa yhä kummallisempia muotoja - oli täällä jo ennen Wuhania?

   Se on ollut täällä jo 9 kk ennen Wuhanin tapausta? Ketä uskoo enään mitään. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/18fb4bbb-19dd-470e-a625-06cd72914491

   196
  • Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana korkeintaan 1e verran eli materiaalikustannukset ovat olemattomat. Siivoja saa 9e/h. Toki siivojan pitää pystyä maksamaan omat loma-ajan palkkansa myös joten siitä 20% lisää kustannukseen. Sitten tulee työnantajan sivukulut jotka ovat maksimissaan 50% siivojan palkasta eli päästään 1,2 x 1,5 x 9e/h = 16 e/h työvoimakustannukseen. Kuluja siivoamisesta tulee työnantajalle siis n.17e/h. Eli kovat pitää katteen olla 23e/h jotta olisi kannattavaa.

   137

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   134
   3276
  2. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   1321