Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

AJATUSLEIKKI NAISILLE

hirmusiskonen

Kirjoitan tähän pienen tarinan. Se on tarkoitettu erityisesti naisille. Lue ja kerro, minkälaisia vaikutuksia sillä oli mielentilaasi. Haluan tietää, voiko mielikuvilla luoda tunteita. Ja minkälaisia tunteita, se johtuu ihan ihmisestä.
Keskity ja kuvittele kaikki, mitä luet nyt.

On kaunis kesäinen päivä. Kävelet vehreällä niityllä yksin. Aurinko hyväilee ihoasi ja lämpö virtaa kehossasi. Saavut vanhan omenapuun luo ja jäät sen vilpoisaan varjoon makaamaan selällesi silmät kiinni. Alasti. Kuinka autuas olosi onkaan.
Kuvittelet unelmiesi miehen. Hän on nuori ja komea. Ja hän lähestyy sinua varmoin askelin. Hänen ihonsa on ruskettunut ja siinä helmeilee hikipisaroita. Hänen suuret silmänsä ovat täynnä himoa. Haluat häntä hetki hetkeltä enemmän. Odotat. Odotat. Odotat.
Kuulet ääntä. Makaat edelleen alasti omenapuun alla. Avaat silmäsi. Sinua kohti astelee keski-ikäinen mies, jolla on yllään vain tiukat mustat nahkahousut. Hänen kaljamahansa höllyy hänen astellessaan napakasti kohti sinua. Hän on niin lähellä, että tunnet hänen etovan hajunsa. Hänellä on takkuiset rintakarvat, jotka peittävät hänen punaiseksi korventunutta ihoaan. Hän katsoo sinua silmät himosta kiiluen. Olet kuin lamaantunut paikoillesi, et pysty liikkumaan. Nyt mies on tarpeeksi lähellä. Hän avaa nahkaisen vyönsä ja sitoo sillä kätesi ranteista yhteen taittaen ne pääsi yli. Sitten hän ottaa jaloistasi rautaisen otteen suurilla kourillaan ja levittää ne haaralleen. Häneltä pääsee ihastunut voihkaisu. Rimpuilet. Miehen housut ovat valahtaneet nilkkoihin, sillä vyö ei pitele niitä enää ylhäällä. Eikä hänellä ole alushousuja. Sinua kammottaa. Miehen valtava penis työtyy muustaa ruumiista esiin kuin seiväs. Mies asettuu jalkojesi päälle makaamaan. Hän nuolee karhealla kielellään kosteaa häpyäsi ja klitoristasi. Hänen sänkäinen leukansa raaapii herkkää ihoa reisiesi sisäpinnalla. Valitat. Mies hymähtää ja puhuu sinulle rivouksia. Hän nuolee sinua entistä kiihkeämmin. Yhtäkkiä hän lopettaa ja kohottautuu ylemmäs. Hän työntää kalunsa vakoosi ja aloittaa rytmikkäään liikkumisen. Tunnet miehen valtavan painon päälläsi ja luulet luhistuvasi. Hän huohottaa ja työntää kätensä pakaroittesi alle puristaen lujasti. Hän ratsastaa päälläsi yhä kovempaa ja kovempaa. Hytkyt hänen liikkeidensä perässä kuin tahdoton nukke. Lopulta hän huutaa nautinnosta ja hieroo itseään villisti sinua vasten kalu yhä siälläsi. Sitten hän jää päällesi makaamaan velttona kuin eloton ruumis.




Minkälaisia tunteita koit? Oliko etovaa vai kiihotuitko miehen ällöttävyydestä huolimatta?
Ahdistuitko vai oliko tuo kuin mikä tahansa tarina?

13

12126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....kamalaa??

      eihä tossa mitää kamalaa ollu - ainakaa mulle joka tykkään just keski-ikäsistä miehistä (ite just18 täyttäny likka)! ei muu ällöttäny paitsi jos mies tosiaan haisee pahalta, ja takkuset rintakarvat mut pystyin ne asiat tosta tarinasta helposti unohtamaan. ja palanu iho on rassulle itelleenki tuskallinen.

      ja sinä jos olisit useampaan kappaleeseen jakanu ton tekstin niin olis ollu vieläki miellyttävämpi lukukokemus.... ja alussa kun mainittit nuoresta rakastajasta, siitä en tykänny, sanoinhan et haluun vanhemman miehen!!

      ja tossa tarinan lopussa, en voinu hyväksyä että tarina loppu noin :) piti oikein keskellä päivää napata dildo, riisua vaatteet pois, mennä sänkyyn ja soittaa eräälle oikeen kiimanen seksipuhelu....

      päätteles siitä!!!!

      t.kirsi

      • slinda

        Kiihottui väkisin vähän, vaikka tietoisesti yrittää olla kiihottumatta. Yökötti, ällötti, kiihotti ja... ja... yökötti!


    • eieiei

      en kiihottunut, etoi koko ajan.. kiinnityin tilanteeseen kun nainen ei halunnut, ja mies vaan puski päälle. tuli mieleen raiskaus.

    • mie

      kiihotuin vaikka tarina ei sinäsä eroa paljoa muista lukemistani, ja olen lukenut paljon erilaisia juttuja. tässä jutussa taisi kuitenkin olla sitä jotain =)

    • ...

      Lähinnä oksetti. Yök, joku kaljamahainen epäsiisti papparainen..

    • hullujako ollaan..

      olisin tullut hulluksi, ja olisin vaikka purrut sitä miestä. Kun kuvittelin tuota minua rupesi kuvottamaan. Koska jos noin olisi tehtny se olisi ollut raiskaus.

    • Miina

      Etovaa, ällöttävää.
      raiskausta.
      tunteita ei ole ollenkaan.
      O.O

    • ilona

      tuli todella paha olo, olen vatsataudissa ja tuon jälkeen laatta lensi riemukkaasti. kuvottavaa.

    • Halley

      No en kyllä pitänyt. Ällöttävältä tuo kuulosti. Hyi.

    • Cath*

      Ei kiihottanut minua ollenkaan, olisin mielummin ottanut sen nuoren miehen. Tuo oksetti.

    • miau

      sattuuks sua päähän?

    • minä

      No kyllähän se yökötti. aika etovaa. mutta yx juttu mua kiihotti, ju kädet sidottiin kiinni eikä voinu periaattees ite tehä mitää! :) semmone on kiihottavaa musta :D

    • ~heliodora~

      Kiihotuin, kun ajattelin miehen jäykkää, suonikasta kalua. Muuten herätti vastenmielisiä tunteita..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe