AJATUSLEIKKI NAISILLE

hirmusiskonen

Kirjoitan tähän pienen tarinan. Se on tarkoitettu erityisesti naisille. Lue ja kerro, minkälaisia vaikutuksia sillä oli mielentilaasi. Haluan tietää, voiko mielikuvilla luoda tunteita. Ja minkälaisia tunteita, se johtuu ihan ihmisestä.
Keskity ja kuvittele kaikki, mitä luet nyt.

On kaunis kesäinen päivä. Kävelet vehreällä niityllä yksin. Aurinko hyväilee ihoasi ja lämpö virtaa kehossasi. Saavut vanhan omenapuun luo ja jäät sen vilpoisaan varjoon makaamaan selällesi silmät kiinni. Alasti. Kuinka autuas olosi onkaan.
Kuvittelet unelmiesi miehen. Hän on nuori ja komea. Ja hän lähestyy sinua varmoin askelin. Hänen ihonsa on ruskettunut ja siinä helmeilee hikipisaroita. Hänen suuret silmänsä ovat täynnä himoa. Haluat häntä hetki hetkeltä enemmän. Odotat. Odotat. Odotat.
Kuulet ääntä. Makaat edelleen alasti omenapuun alla. Avaat silmäsi. Sinua kohti astelee keski-ikäinen mies, jolla on yllään vain tiukat mustat nahkahousut. Hänen kaljamahansa höllyy hänen astellessaan napakasti kohti sinua. Hän on niin lähellä, että tunnet hänen etovan hajunsa. Hänellä on takkuiset rintakarvat, jotka peittävät hänen punaiseksi korventunutta ihoaan. Hän katsoo sinua silmät himosta kiiluen. Olet kuin lamaantunut paikoillesi, et pysty liikkumaan. Nyt mies on tarpeeksi lähellä. Hän avaa nahkaisen vyönsä ja sitoo sillä kätesi ranteista yhteen taittaen ne pääsi yli. Sitten hän ottaa jaloistasi rautaisen otteen suurilla kourillaan ja levittää ne haaralleen. Häneltä pääsee ihastunut voihkaisu. Rimpuilet. Miehen housut ovat valahtaneet nilkkoihin, sillä vyö ei pitele niitä enää ylhäällä. Eikä hänellä ole alushousuja. Sinua kammottaa. Miehen valtava penis työtyy muustaa ruumiista esiin kuin seiväs. Mies asettuu jalkojesi päälle makaamaan. Hän nuolee karhealla kielellään kosteaa häpyäsi ja klitoristasi. Hänen sänkäinen leukansa raaapii herkkää ihoa reisiesi sisäpinnalla. Valitat. Mies hymähtää ja puhuu sinulle rivouksia. Hän nuolee sinua entistä kiihkeämmin. Yhtäkkiä hän lopettaa ja kohottautuu ylemmäs. Hän työntää kalunsa vakoosi ja aloittaa rytmikkäään liikkumisen. Tunnet miehen valtavan painon päälläsi ja luulet luhistuvasi. Hän huohottaa ja työntää kätensä pakaroittesi alle puristaen lujasti. Hän ratsastaa päälläsi yhä kovempaa ja kovempaa. Hytkyt hänen liikkeidensä perässä kuin tahdoton nukke. Lopulta hän huutaa nautinnosta ja hieroo itseään villisti sinua vasten kalu yhä siälläsi. Sitten hän jää päällesi makaamaan velttona kuin eloton ruumis.




Minkälaisia tunteita koit? Oliko etovaa vai kiihotuitko miehen ällöttävyydestä huolimatta?
Ahdistuitko vai oliko tuo kuin mikä tahansa tarina?

13

12134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....kamalaa??

      eihä tossa mitää kamalaa ollu - ainakaa mulle joka tykkään just keski-ikäsistä miehistä (ite just18 täyttäny likka)! ei muu ällöttäny paitsi jos mies tosiaan haisee pahalta, ja takkuset rintakarvat mut pystyin ne asiat tosta tarinasta helposti unohtamaan. ja palanu iho on rassulle itelleenki tuskallinen.

      ja sinä jos olisit useampaan kappaleeseen jakanu ton tekstin niin olis ollu vieläki miellyttävämpi lukukokemus.... ja alussa kun mainittit nuoresta rakastajasta, siitä en tykänny, sanoinhan et haluun vanhemman miehen!!

      ja tossa tarinan lopussa, en voinu hyväksyä että tarina loppu noin :) piti oikein keskellä päivää napata dildo, riisua vaatteet pois, mennä sänkyyn ja soittaa eräälle oikeen kiimanen seksipuhelu....

      päätteles siitä!!!!

      t.kirsi

      • slinda

        Kiihottui väkisin vähän, vaikka tietoisesti yrittää olla kiihottumatta. Yökötti, ällötti, kiihotti ja... ja... yökötti!


    • eieiei

      en kiihottunut, etoi koko ajan.. kiinnityin tilanteeseen kun nainen ei halunnut, ja mies vaan puski päälle. tuli mieleen raiskaus.

    • mie

      kiihotuin vaikka tarina ei sinäsä eroa paljoa muista lukemistani, ja olen lukenut paljon erilaisia juttuja. tässä jutussa taisi kuitenkin olla sitä jotain =)

    • ...

      Lähinnä oksetti. Yök, joku kaljamahainen epäsiisti papparainen..

    • hullujako ollaan..

      olisin tullut hulluksi, ja olisin vaikka purrut sitä miestä. Kun kuvittelin tuota minua rupesi kuvottamaan. Koska jos noin olisi tehtny se olisi ollut raiskaus.

    • Miina

      Etovaa, ällöttävää.
      raiskausta.
      tunteita ei ole ollenkaan.
      O.O

    • ilona

      tuli todella paha olo, olen vatsataudissa ja tuon jälkeen laatta lensi riemukkaasti. kuvottavaa.

    • Halley

      No en kyllä pitänyt. Ällöttävältä tuo kuulosti. Hyi.

    • Cath*

      Ei kiihottanut minua ollenkaan, olisin mielummin ottanut sen nuoren miehen. Tuo oksetti.

    • miau

      sattuuks sua päähän?

    • minä

      No kyllähän se yökötti. aika etovaa. mutta yx juttu mua kiihotti, ju kädet sidottiin kiinni eikä voinu periaattees ite tehä mitää! :) semmone on kiihottavaa musta :D

    • ~heliodora~

      Kiihotuin, kun ajattelin miehen jäykkää, suonikasta kalua. Muuten herätti vastenmielisiä tunteita..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe