Tässä tulee jo hulluksi.

Anonyymi

Pakko avautua vähän. Elämä on aika hullua välillä. Siis olen terve ja työkykyinen,mutta en ole koskaa tehnyt vakituisesti töitä ja pätkiä vaan enkä tiedä mitä halun tehdä. Välillä ei ees kiinnosta mikään. Unirytmi sekasin,en omista oikee kavereita. Kuntoilen vaan. Nykyää vaa äiti haukkuu tyhmäksi ja luuseriksi ku en halua tehdä töitä ja mennä töihin. Lisäks en saa naista. Emmä enää kestä tätä kauan. Syön masennuslääkkeitä. Emmä jaksa tällästä haukkumista päivästä toiseen. Sit oon tyhmä ja käytän ihmisiä hyväksenki. Kuka saatana tällästä jaksaa!.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mulle on todettu persoonsa ongelmia ja oppimisvaikeuksia. Alkanu nii hajottaa ku vaan haukutaan ja ei tee mitää muutenkaa. Välillä ok päiviä. Sit mietin kaikkee ja alkaa nii vituttaan. Ku tietää et ku tälläset ongelmat nii tuskin saa naistakaa koskaa.

    • Anonyymi

      Kuulemma tarvitsen niin paljo apua ja oon ilkee ja kaikkee äitini mielestä joka ei maksa velkoja. Voi saatana tätä elämää. Ei oo helppoa mullakaa saatana yksin elää kun unirytmitki sekasi ja sit vaan haukutaan.

    • Anonyymi

      Voisko joku antaa neuvoa kiitos?

      • "Voisko joku antaa neuvoa kiitos?"

        - Ekaks: olet ihan hyvä sellaisena kuin olet eikä äitikään saisi haukkua ketään tyhmäksi, luuseriksi jne. Sano sille, ettei se ole oikein. Jos se ei usko, ota siihen välillä vähän etäisyyttä, kun alkaa rasittaa liikaa. Ei ne ihmiset yleensä muutu miksikään ja silloin on parasta ottaa hajurakoa vaan, jos ei kestä enempää. Todennäköisesti olet äidillesi kuitenkin tärkeintä elämässä, mutta pitää itsestään selvänä, vaikkei mikään ole. Elämälläsi on sitä paitsi joku tarkoitus synnyttyäsi tänne, luota siihen, vaikka vaikeaa onkin. Omalla pojallanikin on ollut hirmu vaikeaa tultuaan irtisanottua laittomasti ensimmäisestä työpaikastaan. Meininki on ollut vaan, että lyötyä on mätkitty lisää. Isänsäkin on hylännyt hänet jo kauan sitten henkisesti soittelematta koskaan, vaikka on ainoa lapsensa. Ihme touhua. Ei ne vanhemmat ole aina parhaimpia ymmärtäjiä eikä niiltä saa välttämättä mitään apua. Huomattuani poikani olevan liian kovilla aloin tietenkin kannustaa ja tukea enemmän. Voi olla, ettei hän työllisty enää koskaan muuten kuin työllistämällä itse itsensä, johon ei ole saanut todellakaan mitään apua eikä päässyt edes työvoimatoimiston yrittäjäkursseille haettuaan lukuisiin. Päivä kerrallaan sitä tässä mennään, joka on saavutus jo sekin. Monet ihmiset ovat tosi kovilla. Hienoa, että pärjäät jotenkin, joka on saavutus jo sekin. Vaikka äitisi tai joku muu sanoisi typeryyttään jotakin tyhmää, älä ikinä usko sitä. Jos äitisi haukkuu sinua, sano sille, että mitäs synnytti sut kärsimään tähän maailmaan, että olisi miettinyt ensin. Aika kovalla hinnalla sitä synnytetään ja terveyskin voi kärsiä siinä sekä synnyttäjällä että sillä, joka syntyy tähän maailmaan. Meillä on vaikeaa, mutta mikä ihana lahja poikani onkaan! Niin sinäkin olet, vaikkei kukaan olisi sanonut sinulle sitä! Eikä sinulla ole mikään kiire pilata elämääsi huonoissa ihmissuhteissa, joista voi joutua lopun elämäänsä kärsimään. Katsele ympärillesi ja tee jotakin sellaista, mitä haluat, ja silloin, kun kiinnostaa. Myy vaikka netissä ylimääräisiä tavaroitasi, jos huvittaa. On siinäkin jotakin hommaa ja saat vähän rahaa. Yritä ulkoilla sen, mitä jaksat, että pysyisit kunnossa. Luonnostakin voi saada paljon iloa jopa kaupungissa, kun on pupuja ja lintuja, joista ei kaikkia arvosteta niistäkään. Joutsenet ovat upeita lintuja, mutta lentävät monien muiden lailla talveksi etelään. Vain varikset, harakat, varpuset, talitintit ja jokunen muukin jäävät tänne kärvistelemään. Katsellessaan noiden lintujen touhuja niitä ei voi olla ihailematta. Varis olisi kansallislintumme, jos uskollisuutta arvostettaisiin enemmän. Muista olla itsesi paras ystävä, äläkä mollaa itseäsi, vaikka joku muu haukkuisi. Täällä netissäkin ihmiset voivat sanoa aika pahasti eikä niitä juttuja pidä uskoa koskaan.


    • Anonyymi

      Okei, äitisi kuulostaa marttyyrilta. Turhautuminen marttyyriäitiin auttaa ymmärtämään, että sinua ei ole ok kohdella noin. Mutta sitten kun alkaa surettaa miten paljon hän menettää kun on valinnut olla tuollainen, niin hänen käytöksensä ei enää vaikuta niin paljon minäkuvaasi ja mielialaasi.

      Miten se, ettet tiedä mitä töitä haluat tehdä, muuttuu yhtäkkiä siksi, ettet haluaisi tehdä töitä? Sä oot vaan hukassa itsesi kanssa, joka on ihan normaalia kun on marttyyriäiti ja auttajat näkee sinussa pelkkiä vikoja. Jos hetken saisit hengittää tuolta haukkumiselta, niin saattaisit saada mietittyä, mitä haluat tehdä elämälläsi.

      Mikä persoonallisuushäiriö sulla on todettu? En usko, että on sellaista persoonallisuushäiriötä joka estäisi onnellisen parisuhteen, jos olet valmis työskentelemään itsesi kanssa. Eli muuttamaan käyttäytymistäsi niin, ettei se häädä tyttöystävää luotasi pois. On narsistimiehiä onnellisissa parisuhteista, jotka ovat päättäneet kohdella tyttöystäviään riittävän hyvin, että parisuhde kestää. Jos narsistit voivat saada suhteensa toimimaan niin varmasti sinäkin.

      Hengitä syvään. Kuka sinä olet ja mitä sinä haluat elämältä? Sun tehtävä ei nyt ole löytää mitä tahansa työtä. Sun suurin tehtävä on löytää sellainen työ, jota voit tehdä uniongelmista ja masennuksesta huolimatta, ja jonka tuntisit mielenkiintoiseksi ja merkitykselliseksi. Kannattaa myös esim. meditoida ja lukea kirjoja jotka käsittelevät psykologiaa jos saisit masennusta sillä tavalla parempaan kuntoon. Ala itsesi parhaaksi ystäväksi, eli ajattele itsestäsi lempeästi. Yritä myös tutustua uusiin mukaviin ihmisiin, niin ei tule yksinäistä. Pidä huolta itsestäsi!

    • Anonyymi

      Juu, sama homma, ikinä ole ollut vakituisessa työsuhteessa ja koulunkäyntikin jäi lukion jälkeen sosiaalisten pelkojen, masennuksen, ahdistuksen ja paniikkihäiriön takia. On suoranainen ihme että kykenin edes armeijan suorittamaan. Sen jälkeen ei ole elämässä oikein ollut mitään vaikka olen jo kolmekymppinen. No jotkut kaverit on pysynyt ja joku naisjuttu joka päättyi eroon.

      Yksin tässä kuitenkin taas ollaan syrjäytyneenä yhteiskunnasta. Kuntoutukset ja terapiat on käyty läpi ja lääkkeitä popsittu mutta tuloksetta. Mulla jo lapsena todettiin oppimisvaikeuksia ja vasta tässä ihan lähiaikoina tuli ilmi että mulla on myös asperger joka ehkä selittää paljon miksi mun elämä on ollut näin vaikeaa ja kaikki sosiaalisen kanssakäymisen vaikeudet.

      • Anonyymi

        Lisätään vielä että en usko minäkään enää naista elämääni löytyvän näin surkeilla sosiaalisilla taidoilla ja kun oon liian arka enää lähtemään edes mihinkään treffeille. Hemmetin vaikeeta kun pitäis taas aloittaa kaikki ihan alusta ja yrittää kertoa avoimesti ja rehellisesti omista ongelmistaan. Tuskin kovin moni nainen sen jälkeen enää edes haluis olla mun kanssa.

        AhdistunutMies


    • Anonyymi

      Ei tänne pääse vastaamaan

    • Anonyymi

      Miten on mahdollista, että noin kolmikymppiset ovat jotenkin jäänneet kaikesta ulos?
      Asperger voi olla syy siihen että ihmissuhteiden muodostus on jäänyt vähemmälle, mutta sitäkin voi opetella. Ja hei, montako ystävää ihminen tarvitsee...?

      Mutta ei syy ole aina ihmisessä, varsinkin jos asuu pienellä paikkakunnalla ja
      Suomen taloudellinen ja kulttuurinen tila on aikamoisessa myllerryksessä.

      Suomi koki elämänsä laman 90 -luvulla eikä koskaan toipunut siitä.
      Työntekemisen perinne elämän runkona elää silti ihmisissä. Se tuo tiettyä riippumattomuutta, ystävä- ja tuttavapiiriä, mutta onhan ihmisellä muutakin arvoa.

      Mites harrastukset? Jos elämän tarkoitus ei ole tehdä pelkästään töitä, entä mielekäs muu tekeminen? Liikunta on hyvä, mutta mitä muuta tekisit? Rakennatko, piirrätkö, kirjoitatko, soitatko, laulatko, maalatko, ruoanlaitto, valokuvaus.....jokin muu...
      opiskelu?
      Mites teatteriharrastus? Kuulostaa ehkä oudolta, mutta se saattaa tuoda ideoita.
      Teatteri, ilmaisuryhmät, lavastus, puvustus....

      Entä alueen vapaaehtoisryhmät...etsintäryhmät, 4h, muut yhdistykset.
      Ennen oli talkooporukoita, jotka rakensivat ja auttoivat toisia. Eihän kaikkien tarvitse osata samoja asioita, jokaisella on oma osaaminen.

      Ja lisäkysymys, oletko koskaan ajatellut mitä tulit tänne oppimaan? Sielu oppii elämän aikana erilaisia taitoja. Iloa, surua, kestävyyttä....

      • Anonyymi

        Miten perustelet tuon ajatuksesi, että Suomi ei koskaan toipunut 90-luvun lamasta?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe