Yhteisiä sotaharjoituksia Venäjän kanssa?

Anonyymi

Aikooko Suomi järjestää yhteisiä sotaharjoituksia Venäjän kanssa?
Meillähän on 1200km yhteistä maarajaa, eikö sitä kannattaisi puollustaa yhteistyössä?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eiköhän rajan puolustaminen ole syytä pysyä vain kunkin omalla puolen ilman varsinaisia yhteisiä manoveerejä. Tiedon kulku on tietysti tärkeää, jotta tiedetään, aamitä toisella puolen on tekeillä.

    • Anonyymi

      Miksi harjoitella ainoa uhkan kanssa?

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Mitä varten Suomella on puolustusvoimat ja armeija? Vain Venäjän takiako? Plus lisäksi joihinkin katastrofi auttamisiin? Suomen "koskemattomuus"? Itkettävän naurettavaa, koska Suomi on jo EU:ssa, omaa rahaa ei ole, lippu tosin on vielä tangossa ilmeisesti pitämässä kansan tyytyväisenä, ja väkeä lappaa maahan, jossa ne lisääntyy paljon nopeammin kuin suomalaiset.
      Kiinnostaako muslimeja ja arfikkalaisia valkoisen rodun puolesta puhuminen? Se on helppo vihata omaa rotuaan, ja aloittaa isänmaallisten uskottavuuskaavan mukaisesta ryssittelystä... Itse ovat samaa rotua! Usko on yhteinen!
      Maa on luisamassa mamutulvan takia suomalaisten jalkojen alta perikatoon. Ei hätää, kunhan ei vaan valkoinen rotu auta toisiansa - se on selvä, että sukupuuttoon ovat tuomitut? Kristinuskokin menköön, kunhan ei vaan Venäjä...?

      Kiinnostaako isänmaallisia muutkin asiat, kuin joku hallinnon vaihtuminen toiseen aseellisesti, jos se tapahtuma ei kuitenkaan kansaa hävitä, vaan ajaa maasta ulos kaikki loisijat, ja toiminnallaan saa aikaan sen odotetun, jonka toteuttamiseen nykyhallituksesta ei olisi ollut?

      • Anonyymi

        Ovatko muutkin putinistit syyllistyneet Euroopassa sotarikoksiin?

        Venäjä on murhannut 2000-luvulla jo yli 15 000 eurooppalaista kristittyä ja varastellut noiden perheiden kotiseutuja Kremlin mafian nautinta-alueiksi.

        Hus sika metsään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ovatko muutkin putinistit syyllistyneet Euroopassa sotarikoksiin?

        Venäjä on murhannut 2000-luvulla jo yli 15 000 eurooppalaista kristittyä ja varastellut noiden perheiden kotiseutuja Kremlin mafian nautinta-alueiksi.

        Hus sika metsään!

        Kyllä minä tiedän mistä tuo "venäjä on murhannut ..." tyyppi tulee... Tuntee helposti siitä, ettei se pysty vaihtamaan levyään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä minä tiedän mistä tuo "venäjä on murhannut ..." tyyppi tulee... Tuntee helposti siitä, ettei se pysty vaihtamaan levyään.

        Venäjä on sotinut vuodesta 2014 Ukrainassa eikä ole lopettanut vieläkään eurooppalaisten kristittyjen lahtaamista, vaan on tuottanut pelkästään 2000-luvulla jo 15 000 kuollutta.

        Milloin Venäjä kykenee vaihtamaan levyä?

        Tuleeko trolli Venäjältä?


    • Anonyymi

      "Yhteisiä sotaharjoituksia Venäjän kanssa?"

      Kannatetaan. Mutta sanopa se upseereille. Jos alkaisi ilmetä kapinahenkeä maanpuolustuksen suhteen, se olisi PV:n kasvojen menetys ja media riehaantuisi täysin. Historian "punaiset vs valkoiset" kaivettaisi varmaankin esiin.
      Että ongelma on media?

      No ketäs vastaan Suomi sitten varautuisi Venäjän aseveljinä? Odottaisi 50 vuotta, että maassa uhkaisi tapahtua islamilainen vallankumous?

    • Anonyymi

      Kyllä siitä on keskustelu, mutta vielä ei ole tehty päätöstä. Päätös tehdään juuri ennen eduskuntavaaleja jos näyttää siltä ettei nykyiset hallituspuolueet menesty vaaleissa.
      Tämä on hallitusohjelmassa oleva salainen lauseke ja sen ovat allekirjoittaneet kaikkien hallituspuolueiden puheenjontajat.

    • Anonyymi

      Suomella on armeija Venäjän vuoksi. Venäjä on ainoa maa joka Suomea uhkaa. Ruotsi, Norja ja Viro eivät koskaan ole meitä uhanneet vaan päinvastoin tukeneet. Venäjä on rusikoinut, tappanut, ryöstänyt niin omaisuuden ja maan sekä raiskannut ja ryöstänyt lapsiamme kautta historian. Jokainen voi perehtyä historiaan: -Valloittivat ruotsi suomen, isoviha, talvi- ja jatkosota, partisaanit, suomensukuiset Stalinin lynkkaamina, tukivat punaisten kapinaa eli itsenäisyydemme riistoa, karjala ym maamenetykset. Eikä pidä unohtaa nykyisiä venäläispoliitikkoja jotka mieltävät Suomen kuuluvan venäjään, lapsiryöstöt, suomalaistoimittajien maalittaminen, pakolaisten roudaaminen Suomen rajoille, VM sivusto, bäckman jne.

      Jos joku on sitä mieltä että sotaharjoituksia ja rajaa pitää venäjän kanssa reilusti yhdessä hoitaa, lienee hänen todellisuudentajunsa pahasti pettänyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1874
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      7
      1461
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1447
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1429
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      148
      1372
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      95
      1290
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1287
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1097
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1088
    Aihe