Toiminnallisella häiriöllä kusetuksen ja paskanjauhamisen sijaan tarttuvia home- ja sienisairauksia!

Kuinkahan moni ympäristöstään sairastunut tarttuu satusetien syöttiin ja lähtee hoidattamaan somaattisia sairauksiaan aivopesulla? Ei varmaan juuri kukaan, niin kuin tuostakin https://tinyurl.com/y6qnalql voi päätellä, ellei ole aivan pakko jossain homeisessa työpaikassa työterveyshuollon painaessa päälle. Saavat herrat ja tohtorit huomata vielä peukaloita pyörittäessään, ettei aivopesulla ja turhalla rahanhaaskaamisella siihen ole juuri kysyntää.

Sattuipa vaan pahaan saumaan koko toiminnallisten häiriöiden hömppähaara juuri, kun maailmalla uutisoitiin, että suurin osa meistä onkin bakteereita, viruksia, sieniä ja arkeoneja ja vain 43 prosenttia ihmissolukkoa:

More than half your body is not human
https://www.bbc.com/news/health-43674270

Alle puolet meistä on oikeasti ”ihmistä”- Professori: ”Ihminen on oikeastaan enemmän mikrobi”
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/201804162200880465

- Vastaisen varalle, ettei joutuisi naurunalaiseksi, kannattaa seurata maailmanuutisia tarkkana kuin porkkana ja uskoa vähemmän ummehtuneen sisäpiirin hömppään.

+ + +

Ihmisiä on kusetettu kaikilla mahdollisilla teorioilla, etteivät tajuaisi tautien tarttuvan!

Että kun menee homelukaaliin ja tulee sieltä sairaana pois, mitään ei ole muka tarttunut mukaan, vaikka hometalossa riehuvat mikrobijengit ja bakteerit muodostavat enemmistön hometalon mikrobeista, ja hännänhuippuna vilistävät amebat, punkit, muurahaiset ja torakat:

Hometalossa riehuvat mikrobijengit
https://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/hometalossa_riehuvat_mikrobijengit

Jos kokemus on kuitenkin se, että jää sairaaksi, aivopesu ei onnistu.

Puolitotuuksiin ei voi uskoa - että sairaaloissa tarttuisivat muka sairaalabakteerit vaan, vaikka "-- harmittomalta vaikuttanut sieni paljastuikin erittäin vastustuskykyiseksi liki kaikille sieniääkkeille. Se myös tarttuu hyvin herkästi irtaimistosta ja pinnoilta sekä ihmisestä toiseen, ja voi muhia ympäristössään hyvinkin kauan huomaamattomana."

Jos sieni https://tinyurl.com/y4f9c7eo tarttuu sairaalassa, kai ne tarttuvat homelukaaleissakin ihmisiin, jotka joutuvat niissä oleskelemaan.

Toiminnallisilla häiriöillä puoskaroimisen sijaan oikeaa apua ja lääkkeitä ympäristöstään sairastuneille.

Hopi, hopi, hommiin vaan! Työtä ja tutkittavaa riittää.

Sienilinkkejä:
https://www.one-tab.com/page/cdQ-4OUaSlCqheDbu-SC5Q

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

    Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
    Maailman menoa
    192
    4862