Itkeäkö vaiko nauraa?

Anonyymi

Karjalaisen mielipidepalstalla sanna Antikainen saa jatkuvia kehuja kirjoituksistaan. Normaaliälyinen ei löydän kirjoitusten sisällöstä muuta kuin keljuilua ja parjausta yhteiskunnan toimijoita kohtaan. Ei tarvita paljon, kun voi parjata tekijöitä. Sannan kohdalla "villkoiran ydin" on se, ettei hänen toimestaan ole tullut yhtäkään parannusehdotusta niihin epäkohtiin, joista hän metelöi. Eri mieltä saa ja pitää olla, mutta aina on esitettävä kuinka pitäisi menetellä, että asiat olisivat vielä parmmin? Ehkäpä Sanna iän karttuessa oppii läksynsä, että on muitakin tapoja hoitaa asioita kuin Persumainen räksytys?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihmisen pitää olla jo vähä-älyinen jos ei ymmärrä Sannan kirjoituksista mistä sektorilta hän haluaisi ottaa rahaa ja minne sektorille lisätä.............

      • Anonyymi

        Eikös hän ihan kansan edustajana voi viedä asioitaan eteenpäin?
        Se vaatisi yhtestyötä ja tässä lienee ongelman ydin.


      • Anonyymi

        Älykäs oivaltaa opettaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös hän ihan kansan edustajana voi viedä asioitaan eteenpäin?
        Se vaatisi yhtestyötä ja tässä lienee ongelman ydin.

        Toki hallituksen ulkopuolinen kansanedustaja voi tehdä esityksiä ja lakiehdotuksia vaikka repullisen, mutta kun / jos vastassa on niiden vähätteijät / kumoajat. Ajattele nyt OMILLA aivoillasi tätäkin asiaa.
        Sannan näkemyksen uskoisin tietävän tästäkin asiasta - vaikka en ole kysynyt. Taas vastassa on toisinajatteliat. Hallitus.

        (iltalehti)
        Rinteeltä kysyttiin pääministerin haastattelutunnilla näkemystä siihen, tulisiko Suomenkin ryhtyä vastaavanlaisiin toimenpiteisiin kuin Tanska. Rinne ei ajatuksesta innostu.

        – Suomen hallitus lähtee siitä, että lähtökohtaisesti jokaisen ihmisen ihmisarvo on loukkaamaton. Lähtökohtaisesti jokainen ihminen on syytön, kunnes oikeudenkäynnissä todistetaan syylliseksi. Sen pohjalta seuraa asianmukaiset rangaistukset, Rinne sanoi.

        Ymmärrätkö mikä tässä mättää ja pahasti. Koko hallitus puolueineen ei painota maamme elinympäristöön liittyvien asioiden hoitamista,- vaan PEILAA asiat maailman politiikan / tilanteiden kautta. Siis mitä muut maailmalla ajattelevat meistä ja tästä näkökulmasta tekevät päätöksiään. Tutki väitteeni.

        Taas Perussuomalaiset / Sanna viis veisaa mitä maailmalla ajatellaan heidän näkemyksistään ajaa maamme elinympäristön asioista - PEILAAMATTA - maailman politiikan / tilanteiden kautta. Tutki vätteeni.

        JOS / KUN kaikki puollueet edustajineen alkaisivat toteuttaa politiikkaa, jossa ajateltaisin vain ja ainoastaan maamme elinympäristön asioita - peilaamatta päätöksiä maailman politiikkaan / tilanteisiin, niin olisimme aivan uudessa tilanteessa.

        Tutki nyt ihmeessä, miten hallituspuolueet ovat AVOIMESTI todenneet tämän politikointinsa hallitusta muodostettaessa. Juuri tuohon liittyen - Antti Rinteelle ei tullut edes ajatuksen tasolla ottaa Perussuomalaisia halitukseen. Oli siis ennakkoasenne. Tutki väitteeeni.

        Ajattele omilla aivoillasi tätä mielikuvaa.

        – Suomen hallitus lähtee siitä, että lähtökohtaisesti jokaisen ihmisen ihmisarvo on loukkaamaton. (Antti Rinne)

        YMMÄRRÄ. Antti Rinne EI kohdista tuota mielikuvaansa ihmisarvosta Suomalaisiin. Jos kohdistaisi hänellä - koko hallituksella olisi hätä / ahdistus maamme vanhuksien hoitotasosta. Ymmärrätkö. Nyt ei ole, koska koko politiikka ei kohdennu maamme elinympäristön asioiden hoitamiseen,- vaan mitä maailman media ajattelee - viestittää. Tutki väitteeni.

        Niin, tämä täysin käsittämätön ajattelu / käyttäyytminen voidaan nähdä vain tuntemalla ihmisen perusolemus. Lienee erittäin vaikea ymmärtää ja nähdä, miten tänä päivänä - ihmisen kasvaessa erittäin korkeassa elintasossa - elinympäristössä - todellisuudessa kasvaa kohti vastuuttomuutta j aerikoisesti kasvaa tilanteissa laskelmoivaksi ajattelijaksi - omaksi edukseen.
        Juuri tuo laskelmointi - ajattelussa - näkyy erittän selkeästi peilaamisessa ulkomaihin /ulkomaiden politikointiin - oman maan asioiden hoidossa. Erikoisesti sanaton viestintä on tästä aluesta - ilmiöstä todisteena.

        Todellisuudessa maamme kansalaisia politikot vievät kuin litran mittaa - kansalaisten ollessa sokeita - eivät ajattele omilla aivoillaan.

        Markku Lievonen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös hän ihan kansan edustajana voi viedä asioitaan eteenpäin?
        Se vaatisi yhtestyötä ja tässä lienee ongelman ydin.

        Jos saan vielä laajentaa - selkeyttää edellistä viestiäni. Erikoisesti tälle Antti Rinteen hallitukselle on tullut erittäin suureksi ongelmaksi juuri tämä peilaamiskäsite. Siis rahavirtojen ohjaaminen - painottaminen tulee peilata - huomioida mitä maailman media tästä sanoo. Muut maailmalla olevat maat ja erikoisesti EU.

        Juuri tuohon liittyy, ettei esim. vanhusten hoitoon - sosiaalimenoihin voi ohjata tarpeeksi rahavirtoja,koska ne ovat poissa muilta sektoreilta . maahanmuutosta - ja ilmastopolitiikkaan liittyen.
        Juuri tuorahavirtojen jakamisen peilaaminen maamme rajojen ulkopuolelle tuo vaikeuksia hoitaa mallikkaasti Suomen elinympäristön parhaaksi.

        Jos tarkkoja ollaan, niin kyse on kansallisesta itsenöistymisongelmasta. Tavallaan ihmisen alitajuisesta maailmasta - sen kehityksestä. Aikoinaan Suomi on ollut Venäjän alaisuudessa kuin myös Ruotsin, jota se vieläkin osaksi on ja nyt EU:n ja tarkoin ajateltuna kaikkkien maiden alaisuudessa- alamainen.

        Kyseessä on ihmisen itsenäsitymiseen liittyvä tekijä nähdä itsensä vain ihmislajin edustajana. Ei alamainen osa-alueille. Esim. Suomen - kansallisuuden ei tänä päivänä tarvitsisi olla alamaisuudessa, vaan keskittyä oman elinympäristönsä rakentamiseen / kehitykseen, mutta epäitsenäinen kehitys on esteenä tässä.

        Niin, tehdä yhteistyötä koko ihmislajin edustajien kanssa on täysin eri asia kuin olla alitajuisesti - kansallisesti alamaisuuden tilassa jollekkin taholle. Juuri tuohon liittyy, miten taas monissa kansainvälisissä sopimuksissa Suomea on muut maat vieneet kuin litran mittaa.

        m.l


    • Anonyymi

      Keskustelun aloittajalla ei siis omaa kansanedustajaa, eikä taida tällä vuosisadalla olla nostetta niin paljoa että olisikaan.
      Kyläpoliitikkona joutuu hänen ehdokas nyystämään katkeraan loppuun asti

      • Anonyymi

        Kyllä olen äänestänyt jotakin muuta kuin S.A:sta ,joten ... tämä tiedoksi edelliselle...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä olen äänestänyt jotakin muuta kuin S.A:sta ,joten ... tämä tiedoksi edelliselle...

        Keksi parempi hyökkäys


    • Anonyymi

      Miksi hyökätä, kun asemasotakin riittäää?

      • Anonyymi

        Sanna on sinunkin ystävä. Sinä olet ansainnut hyvän kaverin


    • Anonyymi

      Ettei kokonaisuus menisi Sannan / Perussuomalaisten kehumiseksi, niin monasti olen ihmetellyt miten hiljaa koko puolue on tästä lentomatkailusta. Sannakin on usein arvostellut hallituksen autoiluun liittyvää verotuksen kiristämistä ja sähköautoiluun vaihatmisesta - ja ihan aiheesta - mutta kokonaan on vaiennut miten koko hallitukselta on unohduksissa juuri lentomarkustamisen verotus. Jo vuosia sitten kritisoin tätä aihetta. Verotuksen tulisi kohdentua huvituksiin - ei välttämättömiin asioihin arjen pyörityksessä.

      Jokainen ymmärtänee, miten epäoikeuden mukaista on kohdentaa verotusta välttämättömään autoiluun, josta kärsii juuri pienituoloinen - syrjäseudulla oleva ihminen. Autoiluun kohdentuva verotus todellisesti vauhdittaa syrjäseutujen autioitumista.
      Taas koko lentomatkustelu on "huviajelua" ja oikeuden mukaista olisi koko autoiluun liittyvä verotus siirtää lentomatkutamisen verotukseen ja erikoisesti huomioiden vielä saastepäästöt.

      No, nyt on hallitukselle/eduskunnalle esitys menossa, mutta naurattaa ihan tämä lillukanvarsi taso. Muutaman euron verotusvaatimus, jolla ei ole mitään merkitystä ja siten vaikutusta. Tilanne olisi aivan toinen, jos autoilun verotusta kevennettäisiin 30% ja siirrettäisiin se lentoatkustamiseen. Öllölän mummokin rimuitsisi Antti Rinteen hallituksen toiminnasta.

      Juuri tuohon liittyen. Jos ihmislaji haluaisi pienentää elinympäristönsä / luonnon saastutamista, niin koko "terapia" tulisi kohdentaa ihmisen mielen tasapainoittamisen alueelle. Siis kasvattaa ihmisen mieli tyytyväisyyden tasolle ja siten mualiman näkemisen tarve / motiviivi surkastuisi. Ihminen omaisi tyytyväisyyden mielentilan arjen - elinympäristönsä keskelläkin.

      Tämän päivän ihmisen ongelma on tyytymättömyys ja rauhattomuus (ei rahattomuus) ja tähän liittyen - aina kun ihminen haaveilee lisää rahaa, niin ensimmäinen reagoiminen mielikuvien alueella on lentomatustamiseen liittyen. Matkustaa sinne ja tänne. TV sarja; Haluatko miljonääriksi, niin aina kysyttäessä voittorahan käyttöä, niin vastaus on lentomtkustaminen sinne tänne.

      Kenenkään ei tarvinne edes aivojaan käyttää kun oivaltaa miten todellisesti mahdottomuuden edessä on ihmislaji tämän saasteongelman edessä. Saastepäästöjen pienentäminen vaatisi todella ihmisen mielen terapoimisen - mielenuudistamisen ja siten tyytyväisyyden tunteen iloisuudella kyllästettynä.

      Ajatellen käsitettä; Perussuomalainen, niin soisin heidän katsovan asioita laaja-alaisemmin. Muut puolueet ovat liian kaukana elinympäristömme todellisesta kehittämisestä. Maailman ongelmien hoito kiinnostanee heitä enemmän.

      m.l

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      366
      3234
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      141
      1260
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1177
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      137
      1020
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      826
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe