Nainen raskaana (27v) kysyy miehiltä

Anonyymi

Onko raskaana oleva nainen kenestäkään teistä palstan miehistä seksuaalisesti kiihottava tai edes "neutraali"? Omat seksihalut on näin raskaana kuin pupulla, aviomies ei tikulla hipaise.. vaikea yhtälö. Raskauskiloja tullut 7, eli enpä nyt ihan muodottomaksi ole paisunut. Maha tietysti kasvanut ja kaipa se sitten on totaalinen turn off.

Tuntuu että alapää räjähtää halusta. Juuri äsken herättelin miestä suutelemalla ja koskettelulla. Omat alusvaatteeni olin riisunut hetkeä aiemmin. Sainkin hänet kääntymään selälleen sängylle, asetuin itse päälle. Haarovälinsä oli kovana, mutta kun pyysin että koskisi mua edes vähän jonnekin jottei tuntuisi ihan raiskaukselta, niin ei tehnyt elettäkään. Pyörähdin sitten hetken yrityksen jälkeen pois päältä ja hän jatkoi unia.

Onko siis aivan urbaanilegendaa että toiset miehet pitävät raskaana olevia naisia haluttavina? Tuntuu että voisin tällä hetkellä vaikka maksaa siitä että saisin vaikka vain 5 minuutin ajan tuntea että mieheni haluaa iholleni ja että olisin edelleen sen verran siedettävä että haluaisi ilman pakottamista koskettaa.

16

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omasta mielestäni raskaana olevat naiset ovat seksikkäitä ja hyvin kiihottavia

    • Anonyymi

      Kyllä on raskaana oleva nainen on haluttava .itellä kokemusta .minä halusin omaa naista koko raskauden ajan alusta loppuun asti .nyt vaan tilanne toinen .ei seksii oo ollu 5 vuoteen .menny vaan lasten koulu ongelmien kanssa sohlatessa.Kyllä tässä jo olis aika saada jo naista ja paljon .muuten varmaan kohta tulee hulluksi.Honda mies itäsuomi.

    • On luonnollista että nainen on raskaana ja minusta tosi kiihottavaa

    • Anonyymi

      Aloittaja jatkaa..

      Onhan teitäkin sitten jotka ette yhdestä raskaudesta säikähdä. Mulle sitten osunut vaan eri tavalla asian kokeva mies. Otin aiemmin asiaa puheeksi hänen kanssaan ja sanoi että voisin tyydyttää itse itseäni, ettei hän siitä mitenkään pahastu. Mutta ei se ainakaan tälle vaimolle ole yhtään sama asia. Haluan nimenomaan seksiä mieheni kanssa.

      Sellaiset 11 viikkoa vielä oletettavasti raskautta edessä, en tiedä miten kestän :/ kovasti on kyllä vakuutellut etten mitenkään ällötä häntä, vetoaa omaan ikäänsä (33v) että ei vaan enää jaksa entiseen malliin.. en vaan jaksa uskoa kun on terveelliset elämäntavat, urheilee jne. Että ei 33v niin vanha mielestäni ole että pitäisi tulla totaalinen seksikato. Kyllä tämä nyt raskauteen liittyvältä haiskahtaa.

    • Anonyymi

      Hei,
      mä haluaisin kokeilla raskaana oleva nainen kanssa olisi kiva jos kokeilisin?

    • Nainen kauneimmillaan raskaana.
      Kun saisikin vielä raskaana olevaa naista.

    • Anonyymi

      Mä ja vaimoni halusimme toisiamme kovasti raskausaikana ja homma toimi hyvin, mutta synnytyksen jälkeen oli luonnollisesti paussi asioissa.
      Olisin halukas tapaamaan raskaana olevan naisen ja tekemään hänet onnelliseksi.

    • Anonyymi

      Täältä tulee toiselta näkökantilta kommentti aiheeseen. Meillä taas ollut molempien raskauksien aikana nolla kertaa seksiä, koska nainen ei vaan halua (ei halua edes masturboida). Sama haluttomuus jatkunyt vauvan syntymän jälkeen min 12kk. Tässä on nyt sitten siltana kaksi lasta viimeisen 4v aikana, seksielämä muuttunut omin käsin hoidettavaksi, ja kaveroituminen on korvannut lämmön ja rakkauden (sekä intiimin jännitteen). Huolehtikaa seksielämästänne, älkää päästäkö sitä tällaiseen jamaan vaan vaikka väkisin seksin ylläpitoa. Tällaista junaa ei enää saa kiinni ja ero on aika väistämättömästi edessä pian......

    • Anonyymi

      Kiinnostunut!

    • Anonyymi
    • Jos olet Satakunnan alueella,laita meiliä nimimerkki ja tämän firman meili,voin auttaa.

    • Anonyymi

      kyllä raskaana oleva nainen on sexsuaalisesti haluttava,meillä ainakin vaimon koko raskausaika harrastettiin seksiä , kivaa oli miehet menkää itseenne pitääkää hyvän' raskaana olevaa vaimoa7tyttöystävää se kannattaa.

    • Anonyymi

      Naisena pakko todeta, että raskaana halut oli kovat ja jostain syystä aloin myös haaveilla seksistä toisen raskaana olevan naisen kanssa. Kiihotti ihan älyttömästi, vaikkei aiemmin ollut mitään lesbo- kokemuksia tai edes fantasioita. No, eipä ole vieläkään paitsi juurikin raskaana olevista naisista :P eli vieläkin kiihotun ajatuksesta, että saisin hyväillä raskaana olevan naisen kehoa, vatsaa, rintoja... ja... oho, kohta lähtee käsistä ;)

      • Kyllä ottaisin jos saisin..... naisen vartalo on niin seksikäs odotusaikana


    • Anonyymi

      Aloittaja taas

      Huhhei tuntuupa piristävältä tässä kaiken puutteen keskellä että halukkaitakin miehiä olisi. En kuitenkaa ole seksiseuraa vailla, tyydyn haaveiluun :) oma mies on kuitenkin uskollisuuden arvoinen, vaikka paikkoja pakottaakin :D

    • Meitä on moneen junaan.Joskus miehet hoitavat halunsa kodin ulkopuolella

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1737
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      177
      1547
    3. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      1072
    4. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      9
      983
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      116
      911
    6. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      799
    7. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      39
      778
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      57
      654
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      54
      632
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      628
    Aihe