Puhelinpalvelu

Anonyymi

DNA - niin nyt on kyllä kyse puhelinliittymästä, mutta...

DNA siis soitteli pitkästä aikaa. Puhelinmarkkinointikielto kyllä asiakastietoihin kirjattu voimassa olemaan. Mutta nyt oli kyseessä puhelinliittymän päivitys.
Kundi aloittaa hyvin reteästi: "Nyt päivitetään sun liittymätiedot!"
Aha. Sitten alkoi kysely, että mitä kaikkea sitä onkaan tällä hetkellä, muutama kysymys meni ja sitten kysyttiin "Minkä merkkinen puhelin sulla on? Onhan sulla noin yleensä älypuhelin kuitenkin?"

Jep, tässä vaiheessa meikäläinen sanoi, että kiitos nyt riittää, tai ainakin ilmaisi, että nyt sais loppua tämä kyselytunti... ja aloin selittää että olen tyytyväinen siihen mitä mulla on palveluja teiltä ja taloyhtiön netti ja niin päin pois enkä ole hankkimassa mitään lisää...
Kundi tähän, että "mä en nyt mitään nettejä tässä ole sulle tarjoamassakaan enkä niistä mitään kysellytkään"... ja "Kiinnostaaks tää juttu sua nyt lainkaan?" Tähän sitten vastasin, että no, itse asiassa jos ei ole pakko, niin ei...

Mut siis "päivitetään sun liittymä" - ahaa.... Miksi nämä puhelinyhtiöt eivät ilmoittele asioista kirjeitse... En ole nimittäin esim. laskusta huomannut, että mun puhelinliittymä olisi poistunut DNA:n palvelutarjonnasta... laskuhan mulle sen suhteen on koko ajan tullut. Ja onko kyseessä sitten tilanne, että itse asiassa sama liittymä on yhä edelleen olemassa, mutta sen nimi on muuttunut palvelutarjonassa? Se, että soitetaan, asiakas ei ole millään lailla tietoinen että hänen puhelimensa on kytketty olemassa olemattomaan liittymävaihtoehtoon... ja sitten töykeästi tulee "nyt päivitetään sun liittymä"...
Toinen juttu oli tämä puhelimen merkin kyseleminen.... Aaaaa, mihin hittoon sä mun puhelimen merkkiä tarviit....
Juu, asia selvisi kun vähän puhelun jälkeen tutki asioita... nykyään on olemassa virtuaalinen sim-kortti, mutta se toimii vain Applen laitteissa... No, mitäs, olis jätkä kysynyt, että ei sul sunkas Applea ole, kun katsos siihen on tää uusi virtuaali sim saatavilla....

Aika huono myyntimies!

Ok, kyllähän tässä voi sen liittymän vaihtaa palveluvalikossa nykyään voimassa olevan nimen alle... Mutta jos mä sen nyt itse teen verkon kautta, niin se maksaa kympin... Ahaa.... Olisko se tullut ilmaiseksi, jos ton tyypin puhelun olis kuunnellut loppuun asti, ja menty päivittään sitä liittymäää!

Siis jätkä tulee päälle kuin yleinen syyttäjä: NYT PÄIVITETÄÄN!
Ei selitä eikä anna täsmällistä tietoa, että miks, ja kyselee puhelimen merkkejä kertomatta miks...
Nää myyntijututkin voi hoitaa niin monella tavalla, mutta tuo tyypin ottama asenne ei ole se paras! "Kiinnostaaks tää sua yleensäkään....!"

Nuori savoa vääntävä kloppi!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      DNA tuputtaa minullekin tv- ja puhelinpalveluitaan kerran, pari vuodessa. En tarvitse älykännykkää, koska se on minulle epäkäytännöllinen ison kokonsa vuoksi. Kesällä paitahihasillaan kulkiessani sitä varten pitäisi hankkia erillinen kassi. 😁 Minulla ei sitä paitsi ole tarvetta mennä nettiin bussissa, koska kotonani on kolme tietokonetta, ja ne riittävät hyvin.

      Jotakin DNA hubiakin, tai jotakin sen tapaista tyrkytetään. En käsitä, miksi minun pitäisi ryhtyä katsomaan futista pienestä ruudusta 65-tuumaisen sijaan.

      Nettinopeuteni on teoriassa 110 megaa, mutta käytännössä korkeintaan 85 langattoman yhteyden vuoksi. Koska tietokoneessani on nopea ssd-levy, Windows aukeaa seitsemässä sekunnissa. Se on ihan tarpeeksi nopeasti. En tarvitse DNA:n tuputtamaa lisänopeuttakaan.

      Jos jokin nettisivu ei aukea nopeasti, se ei johdu minun laitteistani, eikä 350-megaisen yhteyden tuoma puolen sekunnin avautumisnopeutuminen kiinnosta pätkääkään.

    • Anonyymi

      Minulle soittelivat elisalta, samaa juttua. Laitoin numeron estolistalle ja monet muutkin, niin loppui häiriköinti. Nyt käytän eri firman prepaidia, niin ei tarvitse maksaa 13€/kk tyhjästä, vaan lataan puheaikaa kympillä :-).

    • Anonyymi

      Kyllä DNA:n asiakaspalvelussa on enemmän kuin hieman toivomisen varaa.
      Minullekin möivät käytetyn 4G-modeemin uutena.

    • Anonyymi

      Minua ärsyttää DNA:an ahneus, joka näkyy siinä että DNA markkinoi 4G liittymiä, vaikka kapasiteettia ei riitä edes olemassa oleville. Viisaammat peruvat liittymänsä, mutta tyhmimmät koittavat ajoittaa verkonkäytön öiselle ajalle, jolloin ei ruuhkaa ole.

    • Anonyymi

      No, tämä asia sai jatkoa. Tarjous tuli kirjallisena, määräaikaisena uudenlaiseen liittymään sopimus olisi sellaiset vajaa 15 e per kk.
      No, kun ei vielä oltu otettu asian tiimoilta tarjoajaan yhteyttä, niin tuli uusi sähköposti jossa vaan todettiin että liittymä vaihtuu silloin ja silloin ja nyt saat sen kampajahintoon vajaa 18 euroa per kk, kun normaalihinta on 19 euroa.

      Eikös ole edullinen tarjous!

      Mitäs, sitä ollaan vissiin huono asiakas dna:lle kun ei puhelimella ole juuri soiteltu tai viestitelty... Kysyikin silloin ekalla kerralla, että onks sulla muita liittymiä.... varmaan ihmetteli vähäistä käyttöä... ja toinen se, että onks sulla yleensäkään älypuhelin ja vielä merkkikin olisi pitänyt kertoa (varmaan sen e-simin takia)....

      No.... mut siis tosi edullinen tarjous nyt, peräti euron halvemmalla .... mut ei oo määräaikainen että voipi irtisanoa, ellei dna ehdi ens.

      Mitenkähän seuraavaksi toi taloyhtiön nettiliittymä, joka sisältyy asumismenoihin.... Varmaan kohta sekin on liian halpahintainen, että pakolla otettava vähän nopeempi kaista ja lisää hintaa.......

      Puhelin on melko lailla sellainen vehje, että jonkinlainen liittymä olis hyvä olla, vaikkei niin hirveesti tarviskaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe