Suomi24 keskustelupalsta

Anonyymi

Aika usein valitetaan keskustelupalstoilla erilaisista ongelmista ja vioista.
Minusta yksi kurjimpia juttuja on nämä palstanvartijat. Esimerkiksi menet vaikkapa autopalstalle kysymään jotain, niin ensimmäinen vastaus on, että "Mitä sinä täällä kyselet?? Mene sinne ja sinne kyselemään"! Tai näin "luuletko, että täällä se asia hoituu"?
Todella monella palstalla tätä tapahtuu. Ei ihme, että ihmisillä menee into kirjoitella. En ymmärrä mitä varten nämä palstat luullaan olevan, jos ei keskusteluja varten??

Miksi yleensä joku vaivautuu vahtimaan, että kuka kirjoittaa mitäkin??

5

<50

Vastaukset

 • Ihan oikea vastaus: "luuletko, että täällä se asia hoituu"? Jos täytyy kysyä, et varmasti pysty itse hoitamaan asiaa kuntoon, mutta pahentaa voit.

  Mieti tuota ja viisastu!

  • Tietysti ihmiset hoitavat ne asiat oikeasti siellä missä pitääkin. Sairas menee lääkäriin ja autovikainen autokorjaamoon. Ei se kuitenkaan voi/saa estää sitä, että asioista voi jutella muiden kanssa.


 • Vikoiluakin voi hoitaa.

 • "Aika usein valitetaan keskustelupalstoilla erilaisista ongelmista ja vioista.
  Minusta yksi kurjimpia juttuja on nämä palstanvartijat. Esimerkiksi menet vaikkapa autopalstalle kysymään jotain, niin ensimmäinen vastaus on, että 'Mitä sinä täällä kyselet?? Mene sinne ja sinne kyselemään'! Tai näin 'luuletko, että täällä se asia hoituu'?
  Todella monella palstalla tätä tapahtuu. Ei ihme, että ihmisillä menee into kirjoitella. En ymmärrä mitä varten nämä palstat luullaan olevan, jos ei keskusteluja varten??

  Miksi yleensä joku vaivautuu vahtimaan, että kuka kirjoittaa mitäkin??"

  - Hyvä aloitus, asia on juuri noin! On muka hyvä, että foorumilla on hiljaista kuin huopatossutehtaalla, ja sitten kun erehtyy kirjoittamaan, puskasta ampaistaan vaikka tällä viissiin https://keskustelu.suomi24.fi/t/15990099/miten-suomessa-on-jarjestetty-niiden-hoito-jotka-eivat-saa-terveyskeskuksesta-mitaan-apua#comment-98863619 kimppuun.

  Seuraavassa https://keskustelu.suomi24.fi/t/16086434/homealtistus-amp-allergia-elaimille#comment-99414067 kommentointiani vajaan parin viikon takaa:

  "Tuskin viitsitään kirjoittaakaan mitään ja vahditaan haukan lailla, jos joku sattuu kirjoittamaan jotain. Palstan näkymättömät hengettäret haluavat pitää foorumin tyhjänä ja puhtaana niin, että on mahdollisimman siistiä, kuollutta ja tylsää. Ja sitten kun joku sattuu kirjoittamaan jotain, valitetaan siitäkin, jos jutut ovat tekstareita pidempiä, ettei niitä jakseta lukea, vaikkei kukaan ole siihen ketään pakottanutkaan. Ei kaikkia kiinnosta kaikki asiat, eikä kaikesta voi olla samaa mieltä eikä ole tarvettakaan. Jokainen on sitä, mitä on, ja oikeus se on mielipiteeseen minullakin."

  - Minusta ylläpidon pitäisi muistuttaa ihmisiä siitä, että hauki on kala; että tämä on keskustelupalsta ja että täällä on tarkoituskin keskustella kaikesta hyökkäämättä kenenkään kimppuun asiattomasti.

  • Juuri näin.
   Olisi hyvä todellakin, että ylläpitokin ottaisi asiaan osaa. Tämä on kurja ongelma eri palstoilla.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  138
  2542
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  62
  1545
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  755
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  707
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  11
  479