Miten elämä muuttuu homona

Hei olen 26vee kaappi homo. Ollut jo useamman vuoden. Miten elämä muuttuu? Itselläni pelko tulla ulos. Kyselen muiden mielipiteitä asiaan. Ja myöskin kuinka elämä yleensä on mennyt.

4

186

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paremminhan se nykyään menee. Itse uskalsin 29-vuotiaana tulla kaapista. Kiusaamista tai hyljeksyntää en ole kokenut ulostulon jälkeen, päinvastoin. Taisin vain itse olla itseni kiusaaja ja pahin vihollinen sitä ennen, ja muutenkin ennakkoluuloinen heteroita kohtaan tässä asiassa.
   Kumppani on jonka kanssa toistakymmentä vuotta jo ollut ja elämä on tavallista normaalia elämää. Mitäpä tässä nyt muuta osaisi sanoa.

  • Anonyymi

   Homoksi syntyneenä oon homo niissä rajoissa kun kotona saanut. Liikunta
   ja mies tärkeitä.

  • Anonyymi

   Kannattaa heti ilmoittaa julkisesti olevansa HOMO, paikallislehti on hyvä kanava, tietysti myös iltalehti, mikäli olet tunnettu... kohta sulle jo patsasta väsätään torin laitaan, siltä tuo meno ainakin näyttää, epänormaalit heterot joutaa kuolemaan pois, niitä kun ei yhtään homota.

  • Anonyymi

   Sinua puolta vanhempi, takana elettyä elämää ja pitkä parisuhde.

   Joissain asioissa joillekin ihmisille täysin pois kaapista 27 -vuotiaana, joidenkin suhteen on edelleen parempi olla "kaapissa." Parhaiten menee kun kerrot asiasta vain pienelle piirille lähiomaisia ja parhaita kavereita, todennäköisesti moni heistä jo tietää asian, ei vaan ole sitä kohteliaisuussyistä sinulle maininnut.

   Varsinkin kun olet "ulkona" tällä palstalla niin saat monet kimppuusi.

   Joten lantilla on aina kaksi puolta. Eikä se muuksi koskaan muutu, tapauskohtaisesti täytyy miettiä, onko jonkun idiootin välttämätöntä koskaan tietää, että olet homo.

   Mikäli löydät vakikaverin ja -suhteen, niin sitten on kaikinpuolin selvempää olla avoimesti mikä ja kuka on. Isolla paikkakunnalla tietysti sekin helpompaa kuin parin tuhannen kylässä.

   Yleensä ottaen et voi koskaan voittaa kaikkia ihmisiä puolellesi tai saada kaikkien hyväksyntää, se on vain elämässä sellainen asia, jolle et mitään voi. Ole kuitenkin rehellinen itsellesi ja lähipiirillesi niin saat tarvittaessa tukea niiltä ihmisiltä, jotka muutenkin sinulle eniten merkitsevät, ei ne miljoonat muut suomalaiset, joita et koskaan tapaa, mutta joilla kuitenkin on sinusta mielipide tai ennakkokäsitys vain koska olet homo.

   -bear-

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   290
   1807
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   429
   1663
  3. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   875
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   873
  5. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   860
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   56
   773
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   67
   766
  8. Miksi Sanna pukeutuu kuin katuhuora?

   Phyi! https://www.is.fi/viihde/art-2000009002181.html
   Maailman menoa
   222
   744
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   682
  10. Sopiiko sinulle?

   Jos nyt kaikesta huolimatta löydettäisiin yhteistä aikaa niin, että voisimme keskustella tämän sotkeentuneen lankakerän auki. Jos et itsesi vuoksi, ni
   Ikävä
   28
   656
  Aihe