Nokia nousee 4 euroon pian

Anonyymi

Ostin Nokiaa eilen aamulla, 3,25, hyvin lähti nousuun. Tänään pysyy 3,30 tason yläpuolella ja maanantaina mennään 3,50 tasossa jos resistanssi pitää tänään 3,30:sa, noin 10 päivän sisällä ollaan 4,00 tasoissa, sitten myyn pois, nousua on silloin noin 23% eli iso osa romahduksesta kuitattu. Mulla on tosin automaattinen myynti jo päällä tasossa 3,80 ihan mukava 17% tuotto viikossa tulee olemaan 100 000 € ostolle. Nordeasta kuittasin 17% tuoton noin 5 viikossa. Romahdukset on tosi mukavia.

13

170

Vastaukset

 • Samaa mieltä !

  Mä ostin Nokiaa jo alkuviikosta 3.37 e/osake, kun olin varma että se alkaa raketoimaa ylös, mutta yllätykseksi se tippu jopa alle 3.20e, mutta sen jäkeen on noussu koko ajan !!!
  jee....viikonloppuna olen jo plussalla Nokian ostojen suhteen... ja marraskuussa osake on jo yli 4e

 • Luulenpa että poltat vielä näppisi tuon kanssa pahemman kerran. Kannattaa viimeistään myydä jos laskee lähelle 3 euron tasoa.

  • En aio myydä. Ostin kahdella eri kerralla yhden osakkeen kerralla ja keskihinta on 3,37e ja olen pitkäjänteinen sijoittaja eli joko nämä omistamani kaksi osaketta nousee tai sitten vajoan niiden kanssa pohjille.


  • Anonyymi kirjoitti:

   En aio myydä. Ostin kahdella eri kerralla yhden osakkeen kerralla ja keskihinta on 3,37e ja olen pitkäjänteinen sijoittaja eli joko nämä omistamani kaksi osaketta nousee tai sitten vajoan niiden kanssa pohjille.

   Minulla on yksi Sampoyhtiön osake ja odottelen milloin siitä saa niitä osinkoja. Kuulemma Sampoyhtiö on kova maksamaan osinkoa joten odotin että sitä tulisi ainakin pari kertaa päivässä. Ei kuitenkaan näytä siltä.


 • heh,,,,,taitaa nokiassa olla ylihintaa vielä aika tavalla,,,,tuntuu että suri on sotkenut niin hyvin pakkaa...kyllä nyt kannattaa kaikki noksut pois myydä kun vielä jotain saa...heikommat ajat on tulossa...nokia jää ericssonin ja huawein jalkoihin,,nokian arvo on tällä hetkellä likempänä kahta kuin kolmea euroa joten rehdisti suositus 'myy¨'

  • Äläs nyt. Kun Nokia edellisen kerran sukelsi, niin Siilasmaa analysoi syyt tähän epäonnistumiseen. Teki oikein kirjankin aiheesta. Niin hyvin hän oli jälkeen päin oikeassa, että tempaistiin Nokian ykkösmieheksi, hallituksen puheenjohtajaksi ja uuden nousun moottoriksi. Niinpä Nokia sitten onnistui toistamaan edellisen epäonnistumisensa uudestaan...


  • Onko myyntisuosituksesi julkinen? Meinaan vaan kun tunnen pari noista Suomen 74:stä Nokia miljonääristä ja täytyisi varmaan kertoa heillekin että SINÄ käskit myymään.


 • Nokia putoaa alle 1 euron hintoihin, mutta silloin ostoon, koska nousee 10 vuodessa 7-8 euroon. Pistää talot ja muut rahat kiinni niin tekee hyvän tilin.

  • laitatko myös ensi viikon lottonumerot tänne?


 • "Ostin Nokiaa eilen aamulla, 3,25, hyvin lähti nousuun. Tänään pysyy 3,30 tason yläpuolella ja maanantaina mennään 3,50 tasossa jos resistanssi pitää tänään 3,30:sa, noin 10 päivän sisällä ollaan 4,00 tasoissa"

  10 päivän sisällä ei olla oltu 4,00 tasoissa, tänään käytiin kauppaa alimmillaan hinnalla 3,0575.

  "sitten myyn pois, nousua on silloin noin 23% eli iso osa romahduksesta kuitattu."

  Aika näyttää miten kauan joudut tuota odottamaan, mahdollista on myös sekin, ettei hinta nouse koskaan tuolle tasolle.

  "Mulla on tosin automaattinen myynti jo päällä tasossa 3,80 ihan mukava 17% tuotto viikossa tulee olemaan 100 000 € ostolle."

  No ei tullu viikossa eikä kahdessakaan 17% tuottoa, vaan olet tässä vaiheessa noin 6000 - 7000 euroa tappiolla.

  "Nordeasta kuittasin 17% tuoton noin 5 viikossa."

  Nordea onkin ihan tulosta tekevä yritys. Kurssien ylireagoinnissa tuollainen yritys pulpahtaa takaisin pinnalle, nokia uppoaa pohjamutiin.

  "Romahdukset on tosi mukavia."

  Kuka tykkää mistäkin, muista laittaa lotto myös vetämään.

 • Nokia ei ole isoksi teknologiafirmaksi ollenkaan kallis, markkina-arvo 17 miljardia. Tämä on itse asiassa pilkkahinta, etenkin kun toimiala on näin keskeinen ja jopa strategisesti tärkeä. Se ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö kurssi voisi vieläkin laskea. Kurssilasku ei ole ongelma omalla rahalla sijoittavalle, jos hermo pitää, mutta se voi olla ongelma velkarahalla sijoittaneelle, jolla osakkeet ovat velan vakuutena. Sprintin ja T-Mobilen fuusion varmistuminen USA:ssa nostanee tunnelmia, kunhan viimeinen este (osavaltioiden kanne) läpäistään.

 • 5G tulee ja sen jälkeen 6G. Nokia pyörii alle neljässä eurossa, toivottavasti keväällä nousee.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.