Asiakaspalaute sinulle kiinteistöhoitaja - vastuualue 15700 Lahti

Anonyymi

Olet kouluttautunut kiinteistöhoitajaksi, olet siis palvelualan ammattilainen. Työnsä osaava ammattilainen omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Osaa käyttäytyä asiallisesti ja keskustella rakentavasti tilanteesta riippumatta. Ammattilainen pitää yllä ammattitaitoaan opiskelemalla ja kehittämällä itseään, laajentaen jo olemassa olevaa ammatti- ja tietopohjaansa. Fiksu kiinteistöhoitaja kunnioittaa asukasta sekä hänen kotiaan.

Sinulla kiinteistöhoitaja ei ole näitä taitoja - valitettavasti.

Kun ilmoituksen tekee huoltoon, joutuu odottamaan useamman viikon, eikä siltikään mitään tapahdu useista yhteydenotoista huolimatta. Ei myöskään saa minkäänlaista tilannetietoa asioiden etenemisestä. Sinä et todellakaan anna hyvää kuvaa edustamastasi yrityksestä, jonka kirjoilla olet. Samalla onnistut vahingoittamaan lisää erään ison lahtelaisen vuokranantajan huonoa mainetta entisestään omalla toiminnallasi.

Kun vihdoin ja viimein vaivaudut ilmestyä paikan päälle. Olet asukasta kohtaan jopa tyly ja ilkeä. Varsinkin jos asunnossa on hajonnut aikaisemminkin jotain. Esität järjettömiä syytöksiä asukkaan toiminnasta, joilla ei ole totuuden pohjaa. Et käytä lainkaan tervettä maalaisjärkeä pohtiessa asioita. Et tule ajatelleeksi sitä, missä kunnossa asukas on saanut mahdollisesti asunnon ja kuinka vanhoja asunnot ovat. Sinulle määrätyt kohteet ovat kyseisen vuokranantajan vanhempia vuokrakoteja eikä niissä ole liiemmin tehty isompia perusparannuksia. Monessa asunnossa näkyy normaalin elämisen ja kulumisen jäljet vuosien varrelta. Toki on asukkaita, jotka pistävät asunnon paskaksi omalla välinpitämättömyydellään, mutta kaikki asukkaat eivät ole sellaisia. Et valitettavasti osaa erottaa hyvää vuokralaista huonosta. Jos asunnossa hajoaa enemmän kuin yksi asia tai korjattu asia hajoaa uudelleen, asukas on heti syyllinen kaikkeen! Puhumattakaan siitä, että osa asunnoista on korjattu halvalla ylijäämällä juosten kusten ja käytössä ne sitten leviävät asukkaan käsiin! Ja asukas saa kaikki syytökset ja vittuilut niskaan - jälleen kerran!

Monikaan ei jaksa enää valittaa asioista, kun mitään ei tapahdu. Vain pelkkiä syytöksiä. Monet asunnot ja julkiset tilat tulevat kärsimään erilaisista vaurioista yllä kuvaillun toiminnan takia, vaikuttaen kiinteistön elinkaareen negatiivisesti.

Sinun ammattitaidossa on huomattavasti parantamisen varaa. Tunnut piiloutuvan oman ammattinimikkeesi taakse asioissa, joita et tunnu taitavan kunnolla.

Vesikalusteita vaihtaessa asuntooni, valutit kaikki vedet käsisuihkusta (ei bideesuihku) pesukoneen päälle. Vettä tuli sen verran runsaasti kannen päälle, että kone olisi mennyt rikki. Kuka koneen olisi korvannut? Et ainakaan sinä, sillä sinulla on ikävä taipumus paeta vastuuta valheidesi taakse.

Yhdessä vaiheessa asunnossani oli todella paha haju haittana useamman kuukauden ajan. Valitin asiasta ja sain pelkkiä syytöksiä niskaan. Sinä väitit, että olin tukkinut ilmastointikanavat. Pyysin sinua tarkistamaan asian ja sinä kieltäydyit. Toistit saman toimintamallin kahteen eri kertaan käyntikerroilla asunnossani. Toisin sanoen sinua ei kiinnostanut lainkaan pois sulkea hajun aiheuttajaa. Silti kuitenkin jaksoit jatkaa syyttämistäni mm. väittämällä, että olisin polttanut kannabista asunnossani.

Tässä nyt muutamia asioita mainitakseni. Surullisinta on ettet kykene itse näkemään omassa käytös- ja toimintamalleissa mitään vikaa. Ehkäpä peilaat omaa epävarmuuttasi ammatillisen pohjan kautta asukkaisiin? Valitettavasti käytöksestäsi huokuu voimakkaasti moni asia, kuten välinpitämättömyys, tietämättömyys, harjaantumattomuus sekä ymmärtämättömyys.

Muutosta tuskin tulee tapahtumaan, koska sinulla ei ole selvästikään halua kehittyä ihmisenä eikä ammatillisena tekijänä. Tästä on jo vuosien kokemus. Tilanteesta joutuvat kärsimään niin asukkaat kuin sinut palkannut työnantaja.

Olet aikuinen mies, kuitenkin käyttäydyt lapsellisesti ja onnistut syyttämään toisia omista virheistäsi valheiden avulla. Niin tekee heikkoluontoinen ihminen. Missä on sinun henkinen selkärankasi? Vastuunkanto taitaa olla sinulle täysin vieras sana?

Sinä todennäköisesti otat tämän kirjoituksen vittuiluna. Sitä tämä ei kuitenkaan ole. Tämä on vain pelkkä huomio sinun käytös- ja toimintamalleista, joita tulet harjoittaneeksi muiden murheeksi. Ryhdistäydy, hyvä mies!

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Todella epäammattimaista. Ilmoita sun vuokranantajalle.
      Vuokranantaja voi vaihtaa kiinteistöhuoltofirman, asukkaiden palautteilla on iso merkitys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe