Kokemuksia Pihavisio Oy nimisestä yrityksestä?

Hei,

minkälaisia kokemuksia muilla on Pihavisio Oy (www.pihavisio.fi, https://www.facebook.com/pihavisio.fi) yrityksestä, jotka mainostavat tekevänsä pihasuunnittelua, viherrakentamista, pihanhoitoa, neuvontakäyntejä, idealuonnoksia jne.?

Meille he lupasivat vuoden 2018 huhtikuussa tulla tekemään konsultointikäynnin pihalla tiettynä aikana. He eivät kuitenkaan tulleet lainkaan sovittuna aikana eivätkä ottaneet yhteyttä. Selvää pihasuunnittelijoiden ammattitautia - ajanhallinta täysin retuperällä.

Sain sitten jälkikäteen kiinni ja tulivat myöhemmin puoleksi tunniksi pihalle ihmettelemään. Pyysivät laittamaan tarjouspyynnön, jonka laitoin sähköpostilla. Eivät koskaan vastanneet kyseiseen sähköpostiin ja koitin saada lukuisia kertoja puhelimella kiinni. Lopulta lähes kuukautta myöhemmin minulle vastattiin puhelimeen ja ilmoitettiin, että eivät kerkiä vastaamaan meidän tarjouspyyntöön tai tekemään meidän pihaan.

Nyt yli 1,5 vuotta myöhemmin laittavat sähköpostin, että laskuttavat konsultointikäynnistä 3 tuntia. Kävivät siis puoli tuntia pihalla ja konsultointikäynti olisi kuulunut työhön, jonka olisin tilannut heiltä, mutta eivät koskaan vastanneet ja jouduin aloittamaan toisen toimijan kanssa alusta koko projektin.

Näillä ei tunnu olevan minkäänlaista käsitystä ajanhallinnasta, asiakkuuksienhallinnasta tms. Ei suosittele missään nimessä kääntymään piha-asioissa, pihasuunnittelussa, viherrakentamisessa, pihanhoidossa tms. heidän puoleensa.

Itselläni jäi vain ja ainoastaa huono maku suuhun koko asiasta.

3

3016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pihavisio Oy vastaa..

      Pahoittelemme tapahtunutta, on totta että asiakasajanhallinta ja laskutus on meille ulkotyöläisille vaikea hoitaa. Teille ei ole lähetetty käynnistä laskua, myöhästymisen johdosta. Meille kerrottiin, että haluatte itse rakentaa. Konsultoinnin aikana (1h )annoimme ideoita ja neuvoja tee se itse työhön. Koko pihanne tarjouspyyntö tuli meille yllätyksenä myöhemmin sähköpostitse, ilman suunnitelmaa. Emme valitettavasti kauden kiireessä ehdi vastamaan jokaiseen tarjouspyyntöön, viimeiseksi jonoon jää valitettavasti kohteet, joissa ei ole pihasuunnitelmaa teetetty, koska niiden laskenta on vaikea toteuttaa.

      Maria Itkonen, toimitusjohtaja

    • Minulla oli tosi paha kokemusta. Heidän töiden jälkeen piha oli täynnä vettä koko syksyllä, ja he tuhosi meidän toimiva pihamme.

      Heidän työnsä jälkeen pihamme oli ollut täynnä vettä kuukausien ajan syksyllä ja talvella 2020. Heinäkuussa suoritettujen töiden aikana he poistivat salaojaputket silloinkin, kun kerroin heille, että edellinen omistaja on sanonut, ettei poista tai vaihda niitä. He eivät kuunnelleet minua eivätkä yrittäneet ymmärtää miksi putket olivat siellä. Koko syksyn aikana emme voineet käyttää pihaamme, se oli kuin vesilammikko. Piha on ollut aivan normaali ennen Pihavisio-teosta. Asuin täällä syksyllä 2019 ja se oli ok. Edellinen asukas sanoi ’se piha toimi hyvin ennen kuin urakoitsija tuhosi sen. Vaadi heitä toimiva piha’.
      He tekivät korjaustyö 4.6.2021, mutta korjaustyö ei ole toiminut, ja ilmoitin heille 8. kesäkuuta, että vesi ei vieläkään mene missään.

    • Suunnittelivat ja rakensivat meille pihamme. Jokusen vuoden jälkeen edelleen oikein hieno, varsinkin nyt kun kasvit kasvaneet. Suosittelen ehdottomasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe