Paljonko asukkaat saa vrk korvausta tuolla olostaan?

Anonyymi

Saako jokainen eri korvauksen vai kaikille sama?

6

1194

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Periaatteessa eihän nuo työttömät pitäis saada ainaskaan työttömyyskorvausta, koska eihän ne tuolta talosta pääse jos töitä löytyis? Ovatko rehellisiä sitten se on toinen juttu?

   • Anonyymi

    Onko siellä yksikään työtön?


  • Anonyymi

   Kevin on hyvillään, kun pääsi syömään suomalaisten verorahoja. Sanoikin eilen, että voisi olla talossa vielä muutaman viikon.
   Noin on kun ei ole huolen häivää ja suomalaiset elättää, on ilmainen ruoka.
   Suomalaiset tekisivät anteeksi antamattoman munauksen ja virheen ,
   jos vielä tuolle viron kansalaiselle antaisivat voitto rahat.

  • Anonyymi

   Ainakin maikkarin aikoihin, BB maksoi vuokran sekä välttämättömät muut maksut (sähkö ja vesi, sauna, parkkimaksu jne.)

   Muihin juokseviin kuluihin BB tuotanto tarjosi myös apua koska BB tuotanto ei halunnut kenenkään menettävän luottotietojaan ohjelman vuoksi.

   Sellaisia juoksevia kuluja kuten nettimaksu tai erillinen vesimaksu tms. se ei tietenkään maksanut, koska niitä ei silloin käytetä ja sellaisten sumplimisen asukas joutuu hoitamaan itse.

   Sen lisäksi asukkaat saavat kiinteän päiväkorvauksen, ikäänkuin palkkaa. Se oli siihen aikaan muistaakseni jotain 12 (24?) euroa päivältä ja muistaakseni se korvaus nousi kun asukas pääsi tiettyjen päivien ohi. En muista tarkalleen, mutta taisi olla että korvaus nousi kun 30 päivää oli kulunut tuotannossa. Tuo korvaus ei noussut kuitenkaan kuin euron tai pari ja se oli kaikille sama.

   Tämä nelosen tuotanto on kuitenkin selkeästi halvempi kuin maikkarin vastaava, joten en tiedä onko sopparissa ollut sellaista pykälää ettei BB korvaa kuin välttämättömät kulut ja sen jälkeen ollaan täysin omillaan. Epäilen ettei nelosen BB korvaisi esimerkiksi asukkaiden omaisuuden rikkoutumista, minkä maikkarin tuotanto korvasi (tietyin rajoituksin, eli jos vaate esimerkiksi hajosi päivätehtävän vuoksi jne.) Asukkailla ja tuotannolla on myös vakuutus loukkaantumisten varalla. Maikkarin BB:n vakuutus myös esti asukkaiden tietyt touhut, esimerkiksi rajut fyysiset leikit, mitä taas ei ole näköjään nelosen BB:ssä kielletty. En mene vannomaan, mutta ilmeisesti sellaisen vakuutuksen saamiseksi myös viinan määrä (juhlien ja jaettujen juomien määrä) on rajoitettu. Eihän tuolla ollut kuin kahdet isommat juhlat ja pari kertaa enemmän juomaa muutamalle asukkaalle. Voi olla että tämän kauden teema vähäisistä viinoista juontaakin vakuutusehtoihin.

  • Anonyymi

   Andy McCoy sai muistaakseni 30K€ könttäsumman taloon menostaan ja oliko Frederik joka sai 10 vai 15K€

  • Anonyymi

   Tuskin maksavat mitään. Korkeintaan matkanlipun. On sen verran köyhää ollut tämä kausi ja sen meno, ettei sopimuksessa varmaan ole mainintaa mistään korvauksista. Onkohan noista kukaan edes töissä? Työttömyyskorvausta ei voida maksaa koska ovat periaatteessa tuon ajan työssä, eivätkä voi olla aktiivisia työnhakijoita koska ovat estyneitä, eikä suurin osa työnantajista kovin halukas ole korvaamaan tuollaista aikaa työstä poissa olemisesta. Jokaisenhan täytyy ottaa se 10 viikkoa lomaa koska ei tiedä kuinka pitkä aika talossa tulee vietettyä. Palkatonta lomaa.

   Ainakin mitä on katsonut Nelosen budjettia, aika halvalla mennään, tehtäviin ei ainakaan ole laitettu rahaa juuri ollenkaan. Minimillä mennään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   48
   1546
  2. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   73
   1327
  3. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1252
  4. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   104
   1196
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   48
   993
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   951
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   69
   883
  8. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   85
   836
  9. Tee se tänään

   Päätä että teet sen tänään. Laita mulle oikeasti viestiä... Saatat yllättyä positiivisesti.
   Ikävä
   57
   780
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   36
   741
  Aihe