Aihe

Verotiedot

Anonyymi

Tänään on taas julkaistu ihmisten tuloja viime vuodelta. 200 suurituloisinta oli toki kieltänyt antamasta tulotietojaan. He eivät todellakaan halua peittää tulojaan, vaan..... maksamiensa verojen määrää. Suomessa pystyy suurituloiset valitsemaan ns. matalamman veronmaksun. Tavallisille palkanmaksajille se ei toki ole mahdollista.
Antti Herlin tienaa 300 miljoonaa vuodessa, maksaa veroja 3 miljoonaa. Ilkka Paananen maksaa 100 miljoonan tuloista 30 miljoonaa. Kumpikohan haluaa peittää tulonsa. Rikkaille ei toki kannata kateellinen olla, hehän kuitenkin maksavat suurimman osan veroista, siis ne kunnialliset. Itse pääsin taas 39 tuhanteen euroon, eipä tarvitse kenenkään olla minulle kateellinen.

4

156

  Vastaukset

  • Toisaalta Koneen 57000 työntekijää maksavat verojaan ympäri maailmaa, Supercellin 400hlö myös. Kaikki on aina suhteellista, verokertymänkin suhteen.

  • Totta, mutta ihan vaan yksilötasolla meinasin. Olisi tämä Rauma paljon köyhempi ilman Paasikiven perhettä ja muita isotuloisia. Eihän alle 70 tuhatta tienaavat maksa kuin kunnallisveroja. Tietenkin välillisiä veroja myös, mutta niitä nyt on maksettava pakosta, jos meinaa jotain ostaa. ALV puhumattakaan. Eihän ihminen maksa elinaikanaan, kuin murto osan veroja, siis siitä mitä kuluttaa yhteiskunnan varoja. Vaikka toisin moni luulee.
   Lause ´´kyllä meidän isä on niin paljon maksanut veroja, että nyt yhteiskunnan pitää hänestä huolehtia´´ Ei siis pidä paikkaansa.

  • Tehkää työt pimeesti.

   • No niihä me tehhääkii


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   5564
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   52
   4410
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   241
   3087
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   48
   2157