Verotiedot

Anonyymi

Tänään on taas julkaistu ihmisten tuloja viime vuodelta. 200 suurituloisinta oli toki kieltänyt antamasta tulotietojaan. He eivät todellakaan halua peittää tulojaan, vaan..... maksamiensa verojen määrää. Suomessa pystyy suurituloiset valitsemaan ns. matalamman veronmaksun. Tavallisille palkanmaksajille se ei toki ole mahdollista.
Antti Herlin tienaa 300 miljoonaa vuodessa, maksaa veroja 3 miljoonaa. Ilkka Paananen maksaa 100 miljoonan tuloista 30 miljoonaa. Kumpikohan haluaa peittää tulonsa. Rikkaille ei toki kannata kateellinen olla, hehän kuitenkin maksavat suurimman osan veroista, siis ne kunnialliset. Itse pääsin taas 39 tuhanteen euroon, eipä tarvitse kenenkään olla minulle kateellinen.

4

134

Vastaukset

  • Toisaalta Koneen 57000 työntekijää maksavat verojaan ympäri maailmaa, Supercellin 400hlö myös. Kaikki on aina suhteellista, verokertymänkin suhteen.

  • Totta, mutta ihan vaan yksilötasolla meinasin. Olisi tämä Rauma paljon köyhempi ilman Paasikiven perhettä ja muita isotuloisia. Eihän alle 70 tuhatta tienaavat maksa kuin kunnallisveroja. Tietenkin välillisiä veroja myös, mutta niitä nyt on maksettava pakosta, jos meinaa jotain ostaa. ALV puhumattakaan. Eihän ihminen maksa elinaikanaan, kuin murto osan veroja, siis siitä mitä kuluttaa yhteiskunnan varoja. Vaikka toisin moni luulee.
    Lause ´´kyllä meidän isä on niin paljon maksanut veroja, että nyt yhteiskunnan pitää hänestä huolehtia´´ Ei siis pidä paikkaansa.

  • Tehkää työt pimeesti.

    • No niihä me tehhääkii


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.