Lidl ? ???

Anonyymi

S Marketin remontin aikana tuli käytyä Kuopion kaupoissa ja Lidl:ssä monta kertaa. Ilmeisesti Lidl turha toivoa Suonenjoelle. Kuntapäättäjät vastustavat. Kuopion S Marketeissa oli hinnat täysin erilaisia kuin Suonenjoen S Marketissa. Suonenjoella jotkut tuotteet oli jopa yli 20 % kalliimpia kuin esim Kuopion S Market Ykkös Rastissa. Prismaan ei kannata edes verrata. Ymmärtäisi K Supermarketin pitäjä hinta ja laatukilpailu niin voisi tehdä kunnon liikevaihdon kasvin Suonenjoella.

17

344

Vastaukset

 • En koskaan osta Lidlistä, sillä silloin rahani valuisivat Saksaan rikkaille Lidlin omistajille. Alkää ostako Lidlistä, niitä rahoja tarvittaisiin köyhemmässä Suomessakin.

  • Köyhä ostaa nälkäänsä edullisia tuotteita. Ökyisännät tukevat osuusliikettä omien etujensa
   vuoksi. Lapset on ruokittava. ONNEKSI on Lidl.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Köyhä ostaa nälkäänsä edullisia tuotteita. Ökyisännät tukevat osuusliikettä omien etujensa
   vuoksi. Lapset on ruokittava. ONNEKSI on Lidl.

   eiköhän nykyisin osuuskiikken asiakkaina ole hintatietoisia asiakkaita muistakin yhtiskunnanväestöryhmistä kuin yksinomaan maanviljelijöitä. Ajattelu että osuuskauppa on niitten maajussien kauppa on aikaansa elänyt käsitys, herää jo tähän vuosisataan äläkä elä menneessä ajassa.


  • Höpö höpö Lidl maksaa enemmän suhteessa veroja Suomeen kuin ryöstäjä S-ryhmä joka toiminnallaan tappaa kilpailijat kylä kerrallaan pois jonka jälkeen asiakkaiden ryöstö vasta alkaakin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Höpö höpö Lidl maksaa enemmän suhteessa veroja Suomeen kuin ryöstäjä S-ryhmä joka toiminnallaan tappaa kilpailijat kylä kerrallaan pois jonka jälkeen asiakkaiden ryöstö vasta alkaakin.

   Jaa niinköhän maksaa....!!!!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Höpö höpö Lidl maksaa enemmän suhteessa veroja Suomeen kuin ryöstäjä S-ryhmä joka toiminnallaan tappaa kilpailijat kylä kerrallaan pois jonka jälkeen asiakkaiden ryöstö vasta alkaakin.

   Ei minulta S-ryhmä ole ryöstänyt mitään ja se on liike-elämän realiteetti että kannattamaton toiminta hiipuu. Sinua taitaa ottaa aivoon että S-kaupat ja muukin S-ryhmä on menestynyt.


 • Jos ja kun auton kulut (KAIKKI) huomioi hintaan lisää niin ei se ostoskori aina tule halvemmaksi Kuopiosta hakiessa. No perustellaan asiaa että tulee samalla käytyä muuallakin ja ostettua varmasti kalliimmallakin jotain tuotetta kun millä täältä saisi. Monessa tapauksessa petät vaan itseäsi luulemalla että saat halvemmalla.
  En väitä etteikö hintoja seuraava ja tarkaan suunniteltua ostolistaa seuraten pääsisi jonkin verran halvemmalla mutta usein tehdään heräteostoja ja silloin tuo edullisuus vesittyy, petät vain itseäsi kuvittelemalla.

 • MIksi sitä kilpailua ei sallita Suonenjoella? Lidl piristäisi hinta- ja laatukilpailua ja toisi monipuolisuutta ruoka. ja tarvikevalikoimiin uudella tavalla. Herätelkääpä suonenjokelaiset teidän päättäjiä .

  • Aika jännää verrata S Markettien hintoja. Kuopiossa S Market selvästi halvempi kuin Suonenjoella. Suonenjoki hieman halvempi kuin Rautalampi.
   Koko maassa Lidlissä samat hinnat. Syrjäseutulisiä ei ole. Lidl halvempi kuin Prisma.
   Ero esim Rautalammin S Markettiin todella suuri.
   Peeässässä edustajat Suonenjoelta. Ilmeisesti edut ja palkkiot sellaiset että vaikenevat.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aika jännää verrata S Markettien hintoja. Kuopiossa S Market selvästi halvempi kuin Suonenjoella. Suonenjoki hieman halvempi kuin Rautalampi.
   Koko maassa Lidlissä samat hinnat. Syrjäseutulisiä ei ole. Lidl halvempi kuin Prisma.
   Ero esim Rautalammin S Markettiin todella suuri.
   Peeässässä edustajat Suonenjoelta. Ilmeisesti edut ja palkkiot sellaiset että vaikenevat.

   Ei pidä paikkaansa että Lidlin hinnat olisivat samat jokapuolella Suomea..!!! Kuvitella tietysti saa mutta kaikkea sanottua ei kannata uskoa.

   Lidl hinnoittaa ainakin osan tuotteitaan kuten muutkin kaupiaat, paikkakunnan ja kilpailun mukaan ja sitäpaitsi Suomen Lidl on selvästi saksalaista kalliimpi hintaero on jopa +238% ja tuo on tutkittua tietoa ei oletusta tai kuulopuheista saatua.


 • Suonenjoella on erinomaisia pikkukauppoja, joista saa hyvää palvelua kohtuuhintaan.
  S Marketissa palvelu on erinomaisen hyvää mutta hinnoittelu ala.arvoista.

 • Vastuullinen asiakas ei osta Lidlistä, vaan suomalaisesta yrityksestä.

 • Kilpailua syntyisi Lidlin tullessa.
  K Supermaketin kassajonossa aikaa kuluu.
  9 asiakasta jonossa ja yksi kassa, Kauppias voisi yrittää tason nostoa.

 • No, S Market on uusittu. Kapeilla käytävillä mummot ja ukot sekaisin. Eivät löydä mitään. Tukkivat kärryillään käytävät ja uudet ovellisten kaappien edustat.
  Ainakin aamupäivisin kannattaa välttää kauppaa, etenkin perjantaisin.
  Kallista on.

 • Suonenjoen ja etenkin Sisä-Savon väestöennusteet ovat sen verran heikot että LIDL ei tänne tule, markkinat ei riitä tulevaisuudessa jos nytkään.

  Kauppainvestoinnit tehdään vähintään 20v aikajänteellä, väkiluku ja sen myötä markkinat kutistuvat Suonenjoella ja Sisä-Savossa n. 20%.

  Kuopiossa on muutama LIDL ja asukkaita yli 100 000, Suonenjoen asukasluku alle 7000. Millään opilla se ei täällä pärjäisi ja suunta on ollut jo useita vuosia kasvukeskuksiin ja Sisä-Savon markkinat ei näitä kriteereitä täytä.

  • Lidl tulee tai ei tule. Oikein olisi, että sen päätöksen tekisi Lidl eikä kuntapoliitikot, kuten nyt.


 • Hinnat S Marketissa eivät ainakaan laskeneet remontin jälkeen. Alennuskahvit on juotu ja Kuopion reissuilta auto täynnä halvempia elintarvikkeita.
  Peeässän tulevissa vaaleissa toivottavasti Suonenjoelta valitaan jotkut, jotka ajavat paikallisia etuja, eivätkä toimi perinteisinä kumileimasina.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4314
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  30
  1583
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  523
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  69
  479