Lidl ? ???

Anonyymi

S Marketin remontin aikana tuli käytyä Kuopion kaupoissa ja Lidl:ssä monta kertaa. Ilmeisesti Lidl turha toivoa Suonenjoelle. Kuntapäättäjät vastustavat. Kuopion S Marketeissa oli hinnat täysin erilaisia kuin Suonenjoen S Marketissa. Suonenjoella jotkut tuotteet oli jopa yli 20 % kalliimpia kuin esim Kuopion S Market Ykkös Rastissa. Prismaan ei kannata edes verrata. Ymmärtäisi K Supermarketin pitäjä hinta ja laatukilpailu niin voisi tehdä kunnon liikevaihdon kasvin Suonenjoella.

17

415

  Vastaukset

  • En koskaan osta Lidlistä, sillä silloin rahani valuisivat Saksaan rikkaille Lidlin omistajille. Alkää ostako Lidlistä, niitä rahoja tarvittaisiin köyhemmässä Suomessakin.

   • Köyhä ostaa nälkäänsä edullisia tuotteita. Ökyisännät tukevat osuusliikettä omien etujensa
    vuoksi. Lapset on ruokittava. ONNEKSI on Lidl.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Köyhä ostaa nälkäänsä edullisia tuotteita. Ökyisännät tukevat osuusliikettä omien etujensa
    vuoksi. Lapset on ruokittava. ONNEKSI on Lidl.

    eiköhän nykyisin osuuskiikken asiakkaina ole hintatietoisia asiakkaita muistakin yhtiskunnanväestöryhmistä kuin yksinomaan maanviljelijöitä. Ajattelu että osuuskauppa on niitten maajussien kauppa on aikaansa elänyt käsitys, herää jo tähän vuosisataan äläkä elä menneessä ajassa.


   • Höpö höpö Lidl maksaa enemmän suhteessa veroja Suomeen kuin ryöstäjä S-ryhmä joka toiminnallaan tappaa kilpailijat kylä kerrallaan pois jonka jälkeen asiakkaiden ryöstö vasta alkaakin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö Lidl maksaa enemmän suhteessa veroja Suomeen kuin ryöstäjä S-ryhmä joka toiminnallaan tappaa kilpailijat kylä kerrallaan pois jonka jälkeen asiakkaiden ryöstö vasta alkaakin.

    Jaa niinköhän maksaa....!!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö Lidl maksaa enemmän suhteessa veroja Suomeen kuin ryöstäjä S-ryhmä joka toiminnallaan tappaa kilpailijat kylä kerrallaan pois jonka jälkeen asiakkaiden ryöstö vasta alkaakin.

    Ei minulta S-ryhmä ole ryöstänyt mitään ja se on liike-elämän realiteetti että kannattamaton toiminta hiipuu. Sinua taitaa ottaa aivoon että S-kaupat ja muukin S-ryhmä on menestynyt.


  • Jos ja kun auton kulut (KAIKKI) huomioi hintaan lisää niin ei se ostoskori aina tule halvemmaksi Kuopiosta hakiessa. No perustellaan asiaa että tulee samalla käytyä muuallakin ja ostettua varmasti kalliimmallakin jotain tuotetta kun millä täältä saisi. Monessa tapauksessa petät vaan itseäsi luulemalla että saat halvemmalla.
   En väitä etteikö hintoja seuraava ja tarkaan suunniteltua ostolistaa seuraten pääsisi jonkin verran halvemmalla mutta usein tehdään heräteostoja ja silloin tuo edullisuus vesittyy, petät vain itseäsi kuvittelemalla.

  • MIksi sitä kilpailua ei sallita Suonenjoella? Lidl piristäisi hinta- ja laatukilpailua ja toisi monipuolisuutta ruoka. ja tarvikevalikoimiin uudella tavalla. Herätelkääpä suonenjokelaiset teidän päättäjiä .

   • Aika jännää verrata S Markettien hintoja. Kuopiossa S Market selvästi halvempi kuin Suonenjoella. Suonenjoki hieman halvempi kuin Rautalampi.
    Koko maassa Lidlissä samat hinnat. Syrjäseutulisiä ei ole. Lidl halvempi kuin Prisma.
    Ero esim Rautalammin S Markettiin todella suuri.
    Peeässässä edustajat Suonenjoelta. Ilmeisesti edut ja palkkiot sellaiset että vaikenevat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aika jännää verrata S Markettien hintoja. Kuopiossa S Market selvästi halvempi kuin Suonenjoella. Suonenjoki hieman halvempi kuin Rautalampi.
    Koko maassa Lidlissä samat hinnat. Syrjäseutulisiä ei ole. Lidl halvempi kuin Prisma.
    Ero esim Rautalammin S Markettiin todella suuri.
    Peeässässä edustajat Suonenjoelta. Ilmeisesti edut ja palkkiot sellaiset että vaikenevat.

    Ei pidä paikkaansa että Lidlin hinnat olisivat samat jokapuolella Suomea..!!! Kuvitella tietysti saa mutta kaikkea sanottua ei kannata uskoa.

    Lidl hinnoittaa ainakin osan tuotteitaan kuten muutkin kaupiaat, paikkakunnan ja kilpailun mukaan ja sitäpaitsi Suomen Lidl on selvästi saksalaista kalliimpi hintaero on jopa +238% ja tuo on tutkittua tietoa ei oletusta tai kuulopuheista saatua.


  • Suonenjoella on erinomaisia pikkukauppoja, joista saa hyvää palvelua kohtuuhintaan.
   S Marketissa palvelu on erinomaisen hyvää mutta hinnoittelu ala.arvoista.

  • Vastuullinen asiakas ei osta Lidlistä, vaan suomalaisesta yrityksestä.

  • Kilpailua syntyisi Lidlin tullessa.
   K Supermaketin kassajonossa aikaa kuluu.
   9 asiakasta jonossa ja yksi kassa, Kauppias voisi yrittää tason nostoa.

  • No, S Market on uusittu. Kapeilla käytävillä mummot ja ukot sekaisin. Eivät löydä mitään. Tukkivat kärryillään käytävät ja uudet ovellisten kaappien edustat.
   Ainakin aamupäivisin kannattaa välttää kauppaa, etenkin perjantaisin.
   Kallista on.

  • Suonenjoen ja etenkin Sisä-Savon väestöennusteet ovat sen verran heikot että LIDL ei tänne tule, markkinat ei riitä tulevaisuudessa jos nytkään.

   Kauppainvestoinnit tehdään vähintään 20v aikajänteellä, väkiluku ja sen myötä markkinat kutistuvat Suonenjoella ja Sisä-Savossa n. 20%.

   Kuopiossa on muutama LIDL ja asukkaita yli 100 000, Suonenjoen asukasluku alle 7000. Millään opilla se ei täällä pärjäisi ja suunta on ollut jo useita vuosia kasvukeskuksiin ja Sisä-Savon markkinat ei näitä kriteereitä täytä.

   • Lidl tulee tai ei tule. Oikein olisi, että sen päätöksen tekisi Lidl eikä kuntapoliitikot, kuten nyt.


  • Hinnat S Marketissa eivät ainakaan laskeneet remontin jälkeen. Alennuskahvit on juotu ja Kuopion reissuilta auto täynnä halvempia elintarvikkeita.
   Peeässän tulevissa vaaleissa toivottavasti Suonenjoelta valitaan jotkut, jotka ajavat paikallisia etuja, eivätkä toimi perinteisinä kumileimasina.

  SEISKA.FI

  • ”Martina Aitolehti ei suostunut poistumaan!” Stefan Therman selittää asuntokohua: Tämän takia jätin vuokrat maksamatta!
  • Räppäävä tubettaja löysi kesäheilan! Arttu Lindeman kuherteli punapään kanssa!
  • Nainen kuin fantasia! 22-vuotias povipommi Barbara on käyttänyt omaisuuden kauneusoperaatioihin - seksinukkemainen ulkonäkö estää työnteon: "Olen liian hottis asiakaspalvelijaksi!"

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   690
   14905
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   126
   2313
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1527
  4. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   67
   1518
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1291