OneConept Waffenmeister - asekaappi yhdistelmälukolla 338,99 toimitettuna?

Anonyymi

https://www.electronic-star.fi/Koti-Keittioe/Kodinelektroniikka/Muu-turvallisuustekniikka/Waffenmeister-asekaappi-kassakaappi-numerolukko-teraestae.html

Onkohan tuo millainen? Tulee kai Saksasta.

Suomessa jostain syystä suurin osa kaapeista on avaimien kanssa ja sitten niiden säilytyksessä on oma ongelma.

6

<50

Vastaukset

 • Nuo kaapit eivät ole kovin kummoisia rakenteeltaan eivätkä täytä erva kaapin vaatimusta. Noissa on koodilukon lisäksi todennäköisesti myös mekaaninen lukko, jolla kaapin saa auki, jos koodilukko hajoaa eli tämä avain pitää myös piilottaa johonkin. Tuollainen halpa sylinterilukko on aika helppo murtaa ruuvimeisselillä.
  Itse en hankkisi halpaa koodilukkokaappia, koska niiden elektroniikka ei todennäköisesti kestä. Mikset hanki tavallista hyvää kaappia ja laita sen isokokoista vainta esim. numerolukolliseen avainsäiliöön.
  Nuokin kaapit ovat ihan ok metsästysaseiile, sillä niiden säilyttäminen ei vaadi lukittua tilaa kummoisempaa paikkaa.

  • Miksi niihin halpoihin, mutta EN 14450 hyväksyttyihin kaappeihin ei laiteta nykyaikaista lukkoa? Ei ne niin paljoa maksa.

   https://www.retkitukku.fi/suomi-r16-electro-asekaappi.html

   Tuossa lukko tuo 100€ lisää hintaa kaappiin. Aika paljon minusta, mutta olisin valmis maksamaan 100€:n asekaapista 200€ jos siinä on digilukko.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miksi niihin halpoihin, mutta EN 14450 hyväksyttyihin kaappeihin ei laiteta nykyaikaista lukkoa? Ei ne niin paljoa maksa.

   https://www.retkitukku.fi/suomi-r16-electro-asekaappi.html

   Tuossa lukko tuo 100€ lisää hintaa kaappiin. Aika paljon minusta, mutta olisin valmis maksamaan 100€:n asekaapista 200€ jos siinä on digilukko.

   Halvan kaapin mekaaniseen salparakenteeseen ei ole suunniteltu asennettavaksi elektronista lukkoa, joten sille ei ole paikkaa valmiina. Halvoissa kaapeissa pyritään hinnan minimoimiseen, joten kaikki ylimääräinen rakenne jätetään pois.
   Jos osaa vähän näperrellä, niin muutoksen pystyy kyllä itse tekemään. Teetettynä työ maksaa niin paljon, ettei se kannata.
   Kaapeissa on yleensä isompi mekaaninen salpa, jonka liike estetään pienellä teljellä. Koodilukon solenoidi asennetaan tämän pienen teljen tilalle. Eli salpa ei liiku ennen kuin solenoidin kieli on ohjattu pois edestä.


 • Eihän yhteen aseeseen tarvitse EN 14450 hyväksyttyä kaappia jos ei ole erityisen vaarallinen. Lukittu kaappi riittää.

  • Ei tarvitse, mutta harvoin se tahtoo jäädä siihen yhteen aseeseen. ;)

   Itse ostin aikoinaan viiden aseen kaapin johon kolme mahtui hyvin. Ensin oli pienari, sitten kivääri, haulikko, toinen kivääri, kolmas kivääri, vähän parempi haulikko jne. Pistoolikin piti hankkia ja sitten vielä revolveri. Aseitahan ei koskaan myydä vaan aina hankitaan lisää.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3354
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  85
  2934
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  59
  794
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  17
  674
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  34
  586