Reaktor - onko firma nyt niin hyvä työntekijöille?

Anonyymi

Tuosta Reaktorista on puhuttu paljon.
Pari tuttavaa on siellä töissä. Koittanut kysyä heiltä fiiliksiä, mutta aika hiljaa ovat olleet kommentoinnista.

Itse kävin haastattelussa. Kerroin kiinnostuksistani ja kokemuksestani joka on kattava ja moderni. Silti haastattelija yritti kategorioida minut tiettyyn ryhmään ja ko ryhmähän heillä tietysti oli jo valmiina.

Pikkasen haiskahti ylläpito tai jonkun lähteneen saappaisiin astuminen eli projekti joka on "vaiheessa".

Olisi kiva kuulla ihan asiallisia kommentteja Reaktorin Helsingin toiminnasta. Siis puhtaasti mollaamatta ketään mutta siis oikeata kuvaa devaajan tehtävistä ja millä tavalla hoidetaan.

Firman nimi ei merkitse mitään vaan se miten tehtävät saa tehtyä.

6

182

Vastaukset

 • Taisit jo itse vastata kysymykseesi. Oliko haastattelija sellainen 2.5m pitkä parrakas kaveri jonka vahvuus voisi ennemmin olla sirkuksessa?

  • Jos tarkoitat sitä mainoksesta tuttua parrakasta kaveria niin voin kertoa ettei kyseinen mukavana miehenä tunnettu henkilö ole koskaan työskennellyt sirkuksessa. Jörö-Jukkaa saat etsiä vähemmän valikoivista konsultointiyrityksistä.


 • Kyllä sillä firmalla on todella ylimielinen asenne. Haastattelijoina toimii henkilöitä jotka nälvivät ja soittavat pikemminkin suuta kuin puhuisivat asiallisesti. Luulisi että firman johto puuttuisi asiaan.

  Juuri tuota samaa työnhakijan dissaamista olen itsekin kuullut. Ensin mainostavat että täällä voi valita että millä tekee projekteja ja toisessa käänteessä sanotaan että "ei susta siihen hommaan ole". Naurettavinta on se, että sanojana voi olla dude joka ei ole itse koodaillut oikeastaan mitään useampaan vuoteen.

  Jengista on siis ainakin osa täysin paskaa, varmaankin niistä oikeista devaajista löytyy ihan hyviä tekijöitä, mutta näitä elvistelijöitä tuntuu löytyvän myös iso kasa.

  Annan nyt negatiisiviset arvostelut takaisin näille häiskille.

  • Happamia ovat sanoi kettu pihlajanmarjoista


 • Nähtävästi rekrytoija huomaamattasi muutamalla täsmäkysymyksellä onnistui selvittämään riittävästi asioita. Niin taitava rekrytoija toimii.

  Sinulla oli vaihtoehtoina mietiskellä saamiesi pakkien jälkeen itseksesi sitä, mitä voisit seuraavassa haastattelussa tehdä toisin tai mietiskellä syitä miksi ehkä kyseinen paikka ei ollut sinua varten. Päädyit kuitenkin avautumaan asiasta tänne.

  Mistä tämä koko tarina kertoo eniten, sinusta vai firmasta, johon et valitettavasti tällä kertaa tullut valituksi?

  • Täällä on kotipsykologeja.

   Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan "kotipsykologeista" yli 60% on narsisteja.
   Siksi heistä ei pidetä. He yrittävät sanella toisille mitä toisten tulisi tehdä.

   Tuskin kukaan on "otettu" jos Reaktor tai joku muu vastaava firma ei tee rekryä.
   Mistä sinä tiedät hakijan todelliset fiilikset? Oliko hänkin kenties vain katsomassa millasta hommaa ko. firman rekryäminen on.

   Sinunkaltaiselle tälläisten tekstien lukeminen on varmasti vaikeaa.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Koronavirus: jo kolme kaupunkia Kiinassa eristetty

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljoonan asukkaan kaupungin eristäminen on keinona uusi tarttuvan taudin nujertamisessa. Lähde. YLE teksti-tv. Kyllä nyt on TOSI KYSEESSÄ! Näin dramaattisiin toimenpiteisiin jos lähdetään, ovat viranomaiset oikeasti TODELLA huolissaan!

  50
 • Parisuhde toimii, mutta mies kyttää Whatsapp-viestitkin

  Eikö ole ahdistavaa,että toinen kyselee kelle kirjotat ja mitä teet. Siis watsup viestejäkin ukko kyttää. Nyt se nukkuu niin kirjotan tänne salaa ja poistan sivuhistorian. Samoin mies änkeää mukaan,jos on tyttöjen ilta. Kuvitelkaa. Oikeasti. Mietin eroamista tässä. Miten sen nätisti toiselle sanon. Ajattelin maanantaina sen tehdä. Emme asu kirjoilla yhdessä niin ei ole sen kummempaa kuin otan kaikki omat tavarat täältä hänen luota nyt sunnuntaina,kun lähden kotiin ja sitten maanantaina pitää jotenkin sanoa kasvotusten,kun näemme keskustassa...On kyllä ärsyttävää,kun muuten hän on kiva,komea,teemme kaikkea yhdessä,seksi on hyvää. Mutta tämä kyttäys. Epäileekö,että minulla on joku toinen? Jos olisi niin kyllä se olisi tässä pienessä kaupungissa jo tullut ilmi. Täällä kyläpoliiseja riittää. Minulla ei ole edes miespuolisia kavereita nykyään,kun mies ei tykkää,että niitä on.

  75
 • Maisa menee naimisiin!

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisikohan Maisa mennyt naimisiin jos ei Jm olisi perunut häitä?..

  66

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  62
  1048
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  484