Reaktor - onko firma nyt niin hyvä työntekijöille?

Anonyymi

Tuosta Reaktorista on puhuttu paljon.
Pari tuttavaa on siellä töissä. Koittanut kysyä heiltä fiiliksiä, mutta aika hiljaa ovat olleet kommentoinnista.

Itse kävin haastattelussa. Kerroin kiinnostuksistani ja kokemuksestani joka on kattava ja moderni. Silti haastattelija yritti kategorioida minut tiettyyn ryhmään ja ko ryhmähän heillä tietysti oli jo valmiina.

Pikkasen haiskahti ylläpito tai jonkun lähteneen saappaisiin astuminen eli projekti joka on "vaiheessa".

Olisi kiva kuulla ihan asiallisia kommentteja Reaktorin Helsingin toiminnasta. Siis puhtaasti mollaamatta ketään mutta siis oikeata kuvaa devaajan tehtävistä ja millä tavalla hoidetaan.

Firman nimi ei merkitse mitään vaan se miten tehtävät saa tehtyä.

4

69

Vastaukset

 • Taisit jo itse vastata kysymykseesi. Oliko haastattelija sellainen 2.5m pitkä parrakas kaveri jonka vahvuus voisi ennemmin olla sirkuksessa?

 • Kyllä sillä firmalla on todella ylimielinen asenne. Haastattelijoina toimii henkilöitä jotka nälvivät ja soittavat pikemminkin suuta kuin puhuisivat asiallisesti. Luulisi että firman johto puuttuisi asiaan.

  Juuri tuota samaa työnhakijan dissaamista olen itsekin kuullut. Ensin mainostavat että täällä voi valita että millä tekee projekteja ja toisessa käänteessä sanotaan että "ei susta siihen hommaan ole". Naurettavinta on se, että sanojana voi olla dude joka ei ole itse koodaillut oikeastaan mitään useampaan vuoteen.

  Jengista on siis ainakin osa täysin paskaa, varmaankin niistä oikeista devaajista löytyy ihan hyviä tekijöitä, mutta näitä elvistelijöitä tuntuu löytyvän myös iso kasa.

  Annan nyt negatiisiviset arvostelut takaisin näille häiskille.

 • Alkaa turhaa läskiä kertyä firmaan. Pullukka ei pysty enää ketterään toimintaan jos nyt on koskaan pystynytkään.

  • Byrokratia alkaa kertymän yritykseen joka mainostaa olevansa ketterän kehityksen projektifirma.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.