Aihe

Tunturi pappa -68

Anonyymi

Ostin tyhmyyksissäni tänään eräältä "ikämieheltä" vuosimallin 68 Tunturin. Ollut tallin ylisillä viimeiset 30 vuotta, pölyinen ja kumit tyhjänä.
Toin sen puhdistamattomana kotiin pakettiautolla ja ajattelin laittaa myyntiin. Maksoin itse siitä 50 euroa, saako siitä edes omiaan pois? Käyntiin en yrittänyt, mutta otin tulpan pois ja varovasti polkaisin, tuntui ainakin mäntä liikkuvan. Voi perhana, kaikkeen sitä kätensä iskee.

4

<50

  Vastaukset

  • Loistokaupat teit, ysärillä tuolla hinnalla sai helposti mutta nykyään nuo ovat oikeita aarteita.

  • Saat satasen siitä... mistä tuun hakeen ??

  • Saat 6800€ ja tuon minun BMW 320 vm -2015 käykö?
   Jos ei riitä saat panna tuota mun muijaa ja kahta tyrtärtä, jos sekää ei piisaa saat vielä pojaltakin pakoputken aukasta?

  • Pesin mopon tänään ja putsasin bensatankin. Vaihdoin öljyt ja pistin öljyä hiukan tulpan reijästäkin, alkoi pyöriä ihan mukavasti. Uusin tulpan ja uutta bensaa tankkiin, käy muuten tosi hienosti.
   Nyt kun tiedän sen toimivan, laitan uudet ketjut ja vaihdan uudet vaijerit. Renkaisiinkin pistän vielä rahaa ja sehän on kuin uusi. Mittarikin toimii, ajettu 5342km, sehän on vasta sisään ajettu. Työkalut satulan alla taitaa olla käyttämättömät. Tästähän tulee, taikka onkin jo, oikea museopeli. Liityn varmaan Halvatun pappoihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   5564
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   52
   4410
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   241
   3087
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   48
   2157