Hidasteita

Anonyymi

Miksi hidaste niementielle tarvitaan juuri ennen teknisen lautakunnan jäsenen porttia, nopeusrajoitus alkaa ja lapsiperheet asuvat paljon ennen tätä kohtaa. Poliitikot ilmeisesti kuvittelevat olevansa vain ajamassa omaa etuaan. Muuten kyllä tuntuu tyhmältä tehdä töyssyjä tiehen, sen ainoaan sileään kohtaan, kun muuten niementie on pelkkää töyssyä.

13

206

  Vastaukset

  • Niementielle tarvitaan useampikin hidaste ja vielä Poliisin kamera-autokin . Täällä ajetaan kuin formularadalla 100/120 km/h on aivan tavallinen nopeus autoille , moottoripyörille ja taitaa muutama mopokin kulkea lähellä sataa . Minkäänlaista liikennekuria ei ole , eikä kanssakulkijoista välitetä , ajetaan vielä eläintenkin ylitse jos kohdalla sattuu , vielä sentään ihmiset ovat säästyneet toistaiseksi .

   • Ajelen kyseistä tietä päivittäin, minulle outo kirjoitus, kyllä joskus hiukan jollakin on kiire, mutta ei nyt sentään edellisen kommentin mukaista ole minun silmiini osunut. Eläinten ylitse kyllä kai kaikilla teillä ajetaan joskus, ne kun eivät mitään sääntöjä noudata, vaan hyppäävät eteen yllättäen metsästä, ruohikosta. Tuosta töyssystä sanoisin niiden kuuluvan nopeusrajoitusta alkuun, tai koulun yms. kohdalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ajelen kyseistä tietä päivittäin, minulle outo kirjoitus, kyllä joskus hiukan jollakin on kiire, mutta ei nyt sentään edellisen kommentin mukaista ole minun silmiini osunut. Eläinten ylitse kyllä kai kaikilla teillä ajetaan joskus, ne kun eivät mitään sääntöjä noudata, vaan hyppäävät eteen yllättäen metsästä, ruohikosta. Tuosta töyssystä sanoisin niiden kuuluvan nopeusrajoitusta alkuun, tai koulun yms. kohdalle.

    Vähän ennen Käenpesäntien tiehaaraa eilenkin kuorma-auto ojassa , katkaisi valotolpan ja pysähtyi tukevaan mäntyyn onneksi kukaan ei loukkaantunut . Olikohan tilanne-nopeus liian suuri keliin ja tien kuntoon nähden , vai väistikö ehkä tien yli juossutta oravaa ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vähän ennen Käenpesäntien tiehaaraa eilenkin kuorma-auto ojassa , katkaisi valotolpan ja pysähtyi tukevaan mäntyyn onneksi kukaan ei loukkaantunut . Olikohan tilanne-nopeus liian suuri keliin ja tien kuntoon nähden , vai väistikö ehkä tien yli juossutta oravaa ?

    Teitä hoidetaan nykyään huonosti.


   • niementie on hieno paikka kiihdyttellä kun auto tulee kerran vuodessa vastaan.


  • paras tie ajaa nopeuksia on aspiskerintie. vähän sivuluisua mutkissa ja suoralla lasissa 100km/h.

   • aspiskerintie on legendaarinen. kerran kaveri hyppäsi mopolla siitä sillan kohtaa muutaman metrin kun yöllä tultii takaisin reissusta. kaverin mopo menee noin 100km/h


   • Anonyymi kirjoitti:

    aspiskerintie on legendaarinen. kerran kaveri hyppäsi mopolla siitä sillan kohtaa muutaman metrin kun yöllä tultii takaisin reissusta. kaverin mopo menee noin 100km/h

    kaverin kanssa joskus nuoruudessa sitä pitkin vedetiin rallia.


  • Taitavia kyllä nuo mopopojat . Kesällä tulin autolla Niemenkylästä kirkon suuntaan ja edessä ajoi kaveri mopoineen . Staffin talon kohdilla hän nyppäsi mopon keulan ylös ja alkoi keulimaan , ajoin perässä ja koko aikaa auton nopeusmittari näytti 70/75 km /h . Seurasin mielenkiinnosta ja vasta Levokarin korjaamon kohdilla hän laski keulan maahan ja hiljensi nopeutta liikennesääntöjen mukaiseksi . Todella taitava kaveri , sopisi hyvin ammattiradoille .

   • Mahtasko tota töyssykää auttaa.


   • Laineen lapsia?


   • Juu on ne taitavia kerran kun ajoin autolla niin mopo kääntyi Aspiskerintiellä. Heti kun oli saanut kiihdytetty johonki 90 vauhtiin niin ei kertaakaan vauhti tipahtanut paitsi ensimmäisessä mutkassa mikä on sillan jälkeen vauhti oli silloinkin 60-70 ja sitten se kääntyi Aspiskerin paikkaan ja vauhtia oli silloin runsaasti vaikka oli tosi jyrkkä mutka.


   • Ainakin se Samin lapsi tekee samanlaisia tempauksia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   316
   4707
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   2854
  3. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   91
   2202
  4. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   365
   1400