Perusuomalaisia ei kannata kannattaa!

Anonyymi

Perusuomalaiset eivät ole aitokristillinen puolue, eivätkä ole lähimmäisen rakkauden asialla. He haluavat jakaa kansat kansoihin ja rodut rotuihin.
Rakkaat Jumalan lapset, asia ei ole näin Jumalan silmissä. Kaikki, jotka uskovat Jumalaan, Hänen poikaansa ja Pyhään henkeen ja vaeltaa Valossa, ovat Jumalan kansaa ja täten Jumalan lapsia. Ja kaikki ihmiset ovat Jumalan käden kautta luotuja!
Perusuomalaiset haluavat rakentaa muureja, mutta emmehänmme kristityt näin halua!

Se, että sanot toisella tavalla uskovalle, että et pääse taivaaseen uskollasi, on myös rakkautta. Monesti harhassa oleva ei tajua, eikä huomaa että uskoo väärin. Meillä Jumalan lapsilla on oikeus ja velvollisuuskin kertoa väärällä tavalla uskovalle, että sinun täytyy tehä parannus, jotta taivaaseen pääsisit. Muttemmme kuitenkaa ite voi heitä painostaa ratkaisuihin. Me kylvämme, Jumala antaa kasvun.
Jumalan lapsi ei halua kuitenkaan rakentaa kansojen välille muureja Trumpin tavoin. Jos rakennamme muurit, kuinka epäuskoinen voi löytää uskovaisten luo?

Perusuomalainen ideologia on muutenkin hyvin kaukana lähimmäisen rakkaudesta. Paljon paremmin uskovaiselle sopivia puolueita ja aatteita ovat keskustalaisuus ja demarilaisuus. Kristillisdemokraatitkin ovat nykyään vähän varteenotettavampi puolue, kun eivät enää sotke niin paljoa politiikkaa ja uskontoa sekaisin.
Viheriät ja vasemmisto eivät ole perusuomalaisten ohella myöskäään hyviä vaihtoehtoja. Viheriät ja vasemmisto ovat liian liberaaleja ja lobbaa liikaa Raamatun vastaisia asioita!

Älkää kannattako
Perusuomalaisia
Vihreitä
Vasemmistoliittoa
Piraattipuoluetta
Suomen kansa ensin puoluetta
Feministipuoluetta
Eläinpuoluetta

Nämä ovat ihan soppeleita puolueita nykyisin
Keskusta
Kokoomus
SDP
KD

3

<50

Vastaukset

  • Hyvästi tehty parodia sinulta. Oikeasti olisi todella hyvä etteivät vellut saastuttaisi perussuomalsisiakin kuten keskustapuoluetta.

  • Kokoomus ei ole uskovaisen puolue, koska siinä kannatetaan vain rikkaita, hyvin toimeentulevia. Köyhät unohdetaan.

  • Mikä pomamottaja Sinä olet, muka aito kristitty, joka pomottaa ja iste pn mukana ryhmässä, joka raiskaa omia lapsiaan.
    Niitä ei esiinny PS; ssissä.
    Olet hyvin epävakaa luonne.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.