Onko kaikki sitä miltä näyttää

Anonyymi

Hyvä ja helppo on höntsä runoilija Jennyn riimitellä arvostelevasti köyhemmän kansanosan ruokatottumuksia ja elintarvikevalintoja vastaan, kun oma joulukalakin tuodaan suoraan pöytään ja ratiritirallaan säestämänä.!!!!!!!!

Niin on helppo rikkaan arvostella ja syyllistää köyhempää, tavallista IHMISTÄ ?????

HyvinToimeenTulevaRikas Itse syö kallista tuontikasvisruokaa ja siten "pienentää" sitä hiilijalanjälkeään.
Voi sitten lentää kerosiinia polttaen jopa kaksi kertaa vuodessa etelään ja olla samalla, vastuullinen, hyvä ja tiedostava ympäristöaktiivinen ihminen ??????

Mutta kun tavallinen Suomalainen menee kauppaan ja ostaa ruokaa perheelleen,
2 aikuista ja 3 lasta.

Niin kyllä se katse ja käsi hakeutuu sinne 750 g tarjousjauhelihapakettiin, siinä on Hinta/ Laatu/Energiasisältö kohdallaan. !!!
ja siihen kun vielä 2 kg niitä jauhoisia perunoita, ( kotimaisia), niin silloin on kaikki ainekset kaikkien lempiruokaan, eli jauhelihaperunasoselaatikkoon !!!!!!!

Sillä rahalla millä koko perhe syö ainakin kerran ja hyvästi olisi tietenkin saanut, muutaman sata grammaa jossain ulkomailla kasvatettua ja kaikenmaailman kasvinsuojeluaineilla terästettyä vihannesta ja wokkia ja pataattia ja guakamoleja ja jotka ovat tänne pimeään pohjolaan roudattu jollain marskin rahtialuksella ja siinä kuljetuksessa ei ainakaan maailma pelastu. !!!!!

Sillä jo 20 rahtialusta, isojahan ne on, pituus 450 m, tuottaa vuodessa samanverran pienhiukkasia MaaPallommeIlmaan, kuin koko tämänhetkinen maapallon autokanta, n. 3,5 miljardia autoa !!!!!!!!!!

Se on kyllä IHME, miksi tästä ASIASTA ei kerrota enemmän Ihmisille ??? No tietenkin siksi, koska kaupan pitää käydä ja kaupallisten yhtiöiden tuloksen pitää kasvaa koko ajan ja TÄYSINTURHIAKIN TAVAROITA PITÄÄ GLOPAALISEN MAAIMANTALOUDEN KASVUN NIMISSÄ kuljettaa edestakaisin ja maailma vaan saastuu edelleenkin ja LISÄÄ !!!!!!!

Eli jos jos haluat olla RunollisenIhana MaapallonPelastaja, niin syö kaikkea KOTIMAISTA, ( ei ole marskilla kuljetettu ) ja LähiLuomuRuokaa se on TIE Tulevaisuuteen ja Warma ja Wanha konsti !!!!

Unohda kaikenmaailman höyhöttäjät, jotka ovat omassa, kylläkin hyvää tarkoittavassa, kasviskiimassaan mennet taas sen rajan yli, missä TavallisenIhmisen Ymmärtäminen heitä kohtaan loppuu !!!!!!

Se on kyllä jännä juttu, että niin moni HyväAsia menee nurin ja sitä ruvetaan vieroksumaan, kun ollaan liian "KIIHKEITÄ" ja yksisilmäisiä jonkun asian puolesta, se on vaan niin valitettavaa ? !!!!!

Joo syödään, kuin ennenkin ja otetaan ettonet siihen päälle ; ).

0

<50

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.