Kysely! Jos voittaisit lotossa, niin mitä tekisit?

Anonyymi

Mä maksaisin ekana pari laskua, kävisin Alkossa ja laittaisin loput rahat pankkiin. Sitten unohtaisin koko jutun. Tänään lottosin ensimmäistä kertaa, piti kokeilla. Enää en lottoa, tulipa jotain taikka ei. Oletteko ikinä voittaneet lotossa?

16

104

  Vastaukset

  • Laittasin rahat viinaan ja naisiin.
   Jos jotain jäisi yli, niin ne laittasin turhuuteen.

  • Menisin ekotorille, 9e päivä.

  • Ottaisin loparit, myisin taloni ja muuttaisin Tampereelle. Tosin nämä aion kohta tehdä muutenkin.

  • Ostaisin Toivakan jukalle uudet tekohampaat.

   • Ottaisin töistä loparit samantien. Akka pihalle ja tsekkiläisiä pirivosuja tilalle. Auton hävittäisin ja ajelisin vain takseilla. Koska olisin koko ajan kännissä.


  • lottovoiton jälkeen yrittäisin mölnlyckelle töihin. sitten yrittäisin saada kämpän peitsarista siitä kylmäaseman vierestä. ei sitä elämässä korkeammalle voi päästä. siinä olisi kaikki mitä ihminen ikinä tarvitsee. niin ja akka lähtisi luiskaan saman tien ja itärajan takaa tulisi uusi vaimo joka viikko. suomalaisia akkoja en huoli. saatanan rumia ja valittavat kaikesta.

   • Rakastelisin naisen kanssa ja muuttaisin otavaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rakastelisin naisen kanssa ja muuttaisin otavaan.

    En kertois kellekään. Eläisin entistä nuukemmin ja ostaisin Corollaan pinnoitetut renkaat. Tallinnan risteilyllä vois käydä, jos saa halvan hytin. Omat eväät mukaan sinnekin, mihinkään buffetiin nyt rahoja laittamaan.


  • jos voittaisin eurojackpotista 100 miljoonaa, ostaisin mikkelin kaikki firmat ja antaisin potkut jokaiselle ja sen jälkeen kaikki ekotorille töihin 9 e/ päivä.

   • Mikkelin naiset käy kuumana, kun kertoo olevansa ekotorilla hankkeissa ja saa viikkoon 45 egee. Ei ole pulaa petiseurasta.
    T: EkoAlfaUros


  • gold diggereitä kun ovat.

  • Maailman laajuiset tutkimukset osoittavat, että lähes kaikki lottovoiton saaneet ovat onnettomampia voiton jälkeen, kuin ennen sitä. Ei kannata siis toivoa lottovoittoa. Jos haluat kuitenkin riivata itseäsi manaajan lailla ja voitat, niin luovuta kaikki rahasi pois. Anna rahasi naapureille ja kissoille ja koirille. Sukulaisille älä anna mitään. Kerro heille, että voitit, mutta päätit ettet anna heille mitään. Voittajille lähes kaikille tulee pelkotiloja, että rahat häviää tai itse sairastuu tai käsi alkaa kippaamaan kurkkuun viinaa tahtomattaan ja muita vastaavia. Parempia pysyä köyhänä ja olla ekotorilla töissä parin vuoden välein.

   • kyllä nyt kun tarkemmin ajattelen niin jos voittaisin lotossa antaisin rahat sinulle, olet ne ansainnut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    kyllä nyt kun tarkemmin ajattelen niin jos voittaisin lotossa antaisin rahat sinulle, olet ne ansainnut.

    Kiitos. Pitäisin rahat. Koska teknisesti en ole itse niitä voittanut, vaan lottovoitto ikään kuin lahjoitettiin minulle ja siitä ei ole tutkittua näyttöä, aiheuttaako siirretty lottovoitto samat ongelmat kuin oma lottovoitto.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos. Pitäisin rahat. Koska teknisesti en ole itse niitä voittanut, vaan lottovoitto ikään kuin lahjoitettiin minulle ja siitä ei ole tutkittua näyttöä, aiheuttaako siirretty lottovoitto samat ongelmat kuin oma lottovoitto.

    Voittaakseni lotossa minun olisi ensin tietysti harrastettava lottoamista jota en ole aikeissa aloittaa. tämä valitettavasti vähentää entisestään mahdollisuutta melkoisesti.

    Ilmainen limanuljaska bisnesvinkki:
    Helppoa rahaa saattaa saada melko helposti myymällä hyväuskoisille tolvanoille unelmia rikkauksista,luksuselämästä tai suosiosta, muotoilla myyntilauseet siten että ne voi tulkita monella tavalla ja kun pettyneet syytttävätvalheellisesta mainonnasta voit vedota väärinymmärtämiseen
    there is sucker born in every minute, kuten varmasti monet kovemman luokan bisnesäijät tietävätkin ;)
    Viehettä vaan koukkuun ja bisnestä tekemään !


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   31
   1761
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1460
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   52
   1171