Millainen lentoyhtiö on Turkish Airlines

Anonyymi

Suunnittelen lentoa Bangkokiin. Turkkilainen tarjoaa lentoa Istanbulin kautta kahdelle hengelle hintaan 498@. Samoille päiville Finskin hinta on 1496€.
Samoille päiville Qatarin hinta 1310€
Onko kenelläkään kokemusta Turkkilaisesta yhtiöstä Bangkokin lennoista?

10

52

Vastaukset

 • Tuli painovirhepaholainen, Turkkilaisen kahden hengen hinta on 996,92 €

 • Kaikki seikat, mitkä liittyvät Turkkiin, ovat huonoja ja negatiivisia.

  • Erittäin hyvin ja totuudenmukaisesti ilmaistu. Harvinaisen valaistunut ihminen.


 • Erittäin hyvä lentoyhtiö. Istanbulissa voi jaloitella ja käydä röökillä.
  Istanbulin uusi lentoasema on vertaansa vailla.

 • Huono. Penkkin väli on niukka, turvallisuuteen suhtaudutaan leväperäisesti, kapteeni, perämies ja matkustamohenkilökunta osaa englantia vain niukasti. Palveluasenne on huono. Monenlaista lähmää, kuten lentokenttäbussissa seisottamista 45 min ovet auki vesisateessa, TK:n varausjärjestelmä on sekava ja huonosti toimiva. Asiakaspalvelu on hidasta ja alkeellista.

  • Oikeastaam kaikessa eri mieltä edellisen postaajan kanssa. Tosin Turkishin asiakaspalveluun olen joutunut soittamaan vain kerran - silloin ainakin homma (aikataulumuutos) hoitui esimerkillisesti. Tosin varausjärjestelmä oli siinä mielessä erilainen, että vaihdetulle lennolle tuli uusi lippunumero. Finnairilla se ainakin pysyy samana, samoin Norwegianilla.


 • 125€ lisää / nokka / suunta suorasta lennosta on sekin varsin houkutteleva vaihtoehto. Kaikenlaista sähläämistä on vähemmän ja hieman lomalentomaisesta palvelusta huolimatta Finnairin lento on yleensä varsin hyvä kokemus.
  Välilaskuilla on tietysti niilläkin omat tykkääjänsä, kun pääsee jaloittelemaan hetkeksi, mutta Turkin kautta lentokoneessa istumisaika kokonaisuutena pitenee aika reippaasti...samoin kasvavat ilmastopäästöt pidemmän reitin takia, jos niille mitään arvoa asettaa.

  • Itse valitsisin noilla hinnoilla myös Finnairin, se ei kuitenkaan ole niin paljon huonompi.

   Tosin Finnairin hinta sisältää satunnaiselle matkailijalle vähemmän matkatavaraa, huonomman tarjoilun (ei alkoholijuomia, ruoka selvästi heikompi), eikä Finnairilla ole ilmaista paikkavarausta. Finnairin paikallinen henkilökunta puhuu englantia suunnilleen samaa tasoa kuin Turkishin, ja ehkä jopa muutaman sanan suomea.


 • Varasin juuri meno-paluu lennot kahdelle hengelle Bangkokiin Turkkilaiselta hintaan 880€ sisltäen lisäkulut mm istuinpaikkamaksut.
  Pelkän lennon hinta 396€ per matkustaja.
  Finskillä hinta 672€ per matkustaja. Lisäkuluista en tiedä.
  Qatarilla hinta 596 per matkustaja. Lisäkuluista en tiedä
  Lentovertailu samoille päiville.

  Matkan jälkeen voin kertoa mikä oli hyvää ja mikä huonoa.

 • Tuolla hinnan erolla ehdottomasti suora Finnairin lento kohteeseen

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.