Anonyymi kitinä ja valitus netissä

Anonyymi

Onnittelen suomi24 -painikansaa ja taustajoukkoja (en siis kohdista tätä itse urheilijoihin). Olette lukemani perusteella Suomen eripuraisin, ”nettiviisain”, kateellisin, paskaapuhuvin, selkäänpuukottavin ja kieroselkäisin nettiurheiluporukka. Pitäkää asenne, sillä judokansa on hiipinyt jo lähelle ja vaarassa ohittaa painin nettiasiantuntijat.
”Hienoa” nähdä kuinka lajin taustalla häärivät tekevät kaikkensa, että urheilijoilta vedettäisiin mattoja jalkojen alta. Onneksi molemmissa edellä mainituissa lajeissa löytyy vielä poikkeuksia, jotka saavatkin sitten sitä kuraa niskaansa oikein kunnolla ja tietenkin anonyymisti selkään puukottaen.
Surullista nähdä kumpi edellä mainittu laji tuhoutuu ensiksi, sillä vaihtoehtoja löytyy...

9

179

Vastaukset

 • Hyvin kiteytetty

 • Sekö on kitinää, että ymmärretään, mitä voittaminen vaatii ja tuodaan se esille. Hemmetti soikoon, emme elä missään diktatuurissa, jossa pitäisi olla vaiti järjestelmän edessä.

  • Suomi24:ssä tiedetään, mitä voittaminen vaatii. Huutonaurua...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Suomi24:ssä tiedetään, mitä voittaminen vaatii. Huutonaurua...

   Miksi Suomi paini rämpii,jos nykyvalmennus on sitten niin helkkarin hyvää,ettei siitä voi esittää edes minkäänlaista kritiikkiä


 • Anonyymi valittaa kun anonyymit itkee ja kitisee.
  Eikös juuri silloin voida väittää mitä vain ja kertoa "tieto ja osaamista" kun kukaan ei voi tietää kuka anonyymi henkilö on.
  Eli joku urpo, kuka ei ole ikinä tehnyt mitään tai saavuttanut mitään, voi kertoa huimia omia tuloksia ja miten pitää valmentaa koska on anonyymi.
  Uskottavuutta lisäisi jos kertoisi omalla nimellä. Tiedettäisiin onko valmennusohjeissa tietoa takana vai pelkkää paskaa.
  Monesti unohtuu että täällä voi nostaa ja voittaa vaikka ja mitä käsi sydämellä vannoen, mutta jos asiasta ei ole mitään faktaa tai edes henkilön tietoja niin ne jutut on huru-ukon kännistä örinää.

 • Eiköhän aloituksen pointti ole se, että menkää naamatusten kertomaan niitä kehitysehdotuksia ja mielipiteitänne. Osallistukaa toimintaan ja pitäkää ääntä myös virallisia kanavia pitkin. Anonyyminä huutelu ja muiden haukkuminen ei vie asioita eteen päin, vaikka kuinka pahasti koittaa asiansa ilmaista Ja toista satuttaa. Varmaan sillä voi saada toisen mielen pahoitettua, jos nyt joku sattuu noita nettiviisaiden mielipiteitä tosissaan lukemaan.
  Asiallinen keskustelu netissä toki on ihan ok ja toivottavakin asia. Se vaan ei jostain syystä näytä oikein onnistuvan.

  • Juuri näin.
   Uskottavuutta lisäisi jos aloittaja itse esiintyisi omalla nimellä.
   Huvittavaa anonyyminä vaatia muita tulemaan naamatusten kertomaan mielipiteitä.


 • haista huilu

  • Etkö uskalla...


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  65
  1122
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  485