Hankasalmella ammuttiin koira kauriina!

Anonyymi

Iltalehdessä juttu missä kerrotaan että metsästäjä ampui saksanpaimenkoiran kauriina. Koiran omistaja oli ollut lenkkeilemässä 10 kuukautiseni koiransa kanssa, koira meni edellä j ampuminen tapahtui pururadan välittömässä läheisyydessä!!
No onhan saksanpaimenkoira ihan kuin kauris!!!!?

5

87

  Vastaukset

  • Tuollaistahan ei saisi sattua. Mutta tilannehan oli sellainen että siinä oli juuri ollut näköhavaintoja kauriista, eli oli tapahtunut inhimillinen erehdys. Oletti näkevänsä jotain mitä odotti näkevänsä. Aika vakavia seuraamuksia tuosta varmaan tulee.

   • Irtolaiskoiraakaanhan eitietenkään saa lopettaa, kysymys kuuluukin, miksi ulkona juoksentelee kytkemättömiä koiria YJT vaarantamassa.


  • Kännissä läpi jahtikauden kuten tapana on.

  • Ja ampuminen tapahtui klo 17, eli siis pimeän aikaan. Aika vaarallista touhua, varsinkin kun sen koiran perässä tulee yleensä ihminen, eipä ehkä voi puolustella millään terveellä tavalla.

  • Koira pitää olla kytketty, ja omistajan hallinnassa joka tilanteessa , Koira pitää olla kiinni kun sitä juoksutetaan , ja isolla Koiralla pitää olla vahva panta ja talutus remmi ettei ne katkia tiukassa paikassa , kokemusta on ,

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   31
   1812
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1509
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   62
   1237