Aihe

Onko minulla diabetes, apua!!???

Anonyymi

Pitkään vaivannut epikriisien mukaan esidiabetes. Jopa sydän tutkittiin sepelvaltimotautiepäilyn vuoksi, mutta ei onneksi sitä ollut. Isällä 2-tyypin diabetes ja suvussa sitä muutenkin. Tänä aamuna mittasin pitkästä aikaa paastosokerin omalla mittarilla ja se oli 7,4!!! Eilen söin illalla vain salaatin kera leivän. Oireita on huono muisti, näön heikkeneminen, hammastulehdus, akillesjänteen krooninen tulehdus, sienitulehdukset nivusissa ja rintojen alla. Olen nainen 52v. Lääkärille toki tilaan ajan heti maanantaina.

5

106

  Vastaukset

  • Saat lääkärikäynnillä parhaat ohjeet miten uhkaavaa diabetestä voisi torjua. Voi olla että lääkäri määrää myös kevyen lääkityksen tukemaan hoitoa alkuvaiheessa ennen kuin mahdolliset elinympäristön muutokset alkavat tehota.

   • "Saat lääkärikäynnillä parhaat ohjeet miten uhkaavaa diabetestä voisi torjua. Voi olla että lääkäri määrää myös kevyen lääkityksen tukemaan hoitoa alkuvaiheessa"

    Ja siitä se oireiden toivoton "hoito" lähtee.

    parempi käydä itse syyn kimppuun ja se on liika sokeri veressäsi. Insuliinia riittävästi mutta kun ei tehoa kunnolla. Ainoa oikea toimenpide:

    Hiilihydraatti/sokeri pieniin ravinnossasi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Saat lääkärikäynnillä parhaat ohjeet miten uhkaavaa diabetestä voisi torjua. Voi olla että lääkäri määrää myös kevyen lääkityksen tukemaan hoitoa alkuvaiheessa"

    Ja siitä se oireiden toivoton "hoito" lähtee.

    parempi käydä itse syyn kimppuun ja se on liika sokeri veressäsi. Insuliinia riittävästi mutta kun ei tehoa kunnolla. Ainoa oikea toimenpide:

    Hiilihydraatti/sokeri pieniin ravinnossasi.

    "Eilen söin illalla vain salaatin kera leivän "

    Illalla nautitun leivän vaikutus ei kestä aamuun asti. Koholla oleva aamun paastosokeri ei siis johdu siitä leivästä vaan maksasta tulee lisää sokeria vereen. Insuliini estäisi tuon, mutta joko sitä ei ole riittävästi tai se ei tehoa.


  • Ei se niin kamalaa ole jos on diabetes.
   Kamalaa olisi jos ei menisi lääkäriin ja hoitaisi sitä.
   Hoitamattomalla diabeteksellä on seurauksensa.
   Muista tilata lääkäri !
   Tsemppiä !

  • Esidiabeteksen muuttuminen diabetekseksi on looginen jatkumo. Sokeriarvot voivat olla koholla söipä tai oli syömättä. Eli järkevämpää on syödä ja syödä järkevästi. Liikaa syyllisyyttä on turha ottaa, sillä aikuistyypin diabetestäkin on eri tyyppejä, ja kaikkien niistä puhkeamiseen ei itse voi vaikuttaa (toisin kuin eräs ureapääveijo täällä kaikkitietävänä väittää).

   Raskaana olevilla on paljon tiukemmat verensokerirajat kuin perusväestöllä. Tosi asiassa tavallisen väestön verensokerin ylärajat aiheuttavat jo verisuonivaurioita. Vaikka et saisi diabetestä elämäntapamuutoksilla kuriin (ravitsemus, liikunta, laihdutus), vaan tarvitsisit lääkkeitä, niin tiukasta ruokavaliosta ja liikunnasta on ehdottomasti hyötyä. Pääset varmasti diabetesohjaukseen lääkärikäynnin ja diagnoosin jälkeen.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   12009
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   5808
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   87
   4299
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3330
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   2220