Jatkuuko vw kylmyys seatin muodossa?

Anonyymi

6

<50

Vastaukset

 • takuu 10 vuotta?

  vw auto muuten riskiostos

  tappiollahan vw tuota myy...

 • Miettikääpä 6 kW kiuasta saunassa, jonka lämpiämiseen menee kenties puoli tuntia. Saunan lämmitys lähtee 20 asteen huonelämmöstä. Auton lämmitys 10 asteen pakkasesta ja auto on käytännossä eristämätön ulkona. Kivikiukaan lämmittäjät tietävät lämmittämisen kestävän kenties puolitoista tuntia. Massa kiukaassa on murto-osa auton massasta lämmitettäväksi.

  Aika moni kuvaa autonsa saunaksi ja sen lämpiävän tuossa tuokiossa. Tarkoittaako tämä sitä, että auton lämmitysteho penkit, takaikkuna, etuikkuna, peilit ja lämmityslaite on samaa suuruusluokkaa kuin pienen saunan kiuas. Nyt me huomioimme eristetyn saunan olevan paikallaan, eikä siinä tarvita tuuletusta raa'alla ulkoilmalla.

  Entä kun pakkasta on 15 - 35 astetta pohjoisen Lapin olosuhteissa. Saattaa kesäisen päivän ajosuoritteen määrä pudota akun varaustilastakin johtuen vähäiseksi, kun mukavuus pidetään autossa yllä ja mahdollisimman suuri ajonopeus. Ajonopeudellahan polttiksissa saadaan lisälämpöä kabiiniin.

  Saksalaisissa polttomottoriautoissakaan ei lämpöä riitä ja sitä tuotetaan Webastolla, joka tietenkään ei ole kulutusmittausten aikana käytössä. Nehän ilmaistaan helteen lukemilla myötätuuleen ajamalla.

  Reumatismi noissa autoissa vaivaa jälleen, kuten 50-luvun autoissa. Jaloissa on pidettävä nahkaisia ajosaappaita ja paksut rukkaset käsissä talvella. Hernekeitolla tilannetta voi jonkin verran parantaa. Muuta en tähän keksinyt.

  • taas kysytään missä vw kehitys?


  • Anonyymi kirjoitti:

   taas kysytään missä vw kehitys?

   vw kehitys

   halvalla ei saa hyvää


 • E golf moottorilehdessä testissä ja kerrottiin että on kylmää kyytiä kun pakkasta yli 15 astetta

  onko seat mii myös kylmä?

  • No ihan varmasti on. Tosin iltiksen jutum mukaan ihan fiksun hintainen kippo, tuollaisia sähköautojen tuleekin olla. Pieni ja edullinen kaupunkiauto. Pitkille matkoille valintami on oikea aito bensa-auto tehokkaalla moottorilla.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.