Turun venemessut kokemuksia ?

Anonyymi

Mitä muut on kokenut tämän viikon ilmaisesta venemessusta messukeskuksessa, muutakin sen lisäksi että luojalle kiitos, ainuttakaan purjevenettä ei enää ollut ? Lähinnä jotain hullunkurisen näköisiä puolipuhallettavia jollia piristyksen ja hauskuutuksen vuoksi. muutama ökyhintainen 7-12 metrinen ranskalaisjahti lottohaaveilijoille ja lapsille oli tyypilliseen tapaan asetettu vierailukohteeksi (vähän niin kuin liukumäki puistossa) Käytettyjen osastolle oli raahattu aikamoisia katiskoja, piti melkein pidätellä hymyä myyjien kohdalla. Toistakymmentä tonnia veneistä joissa perävetolaitteissa kolhuja enemmän kuin parkkihallien mutkissa ja runkojen maalipinta auringon haalistamia kuin Malagan rannoilta olisi veneet ajelehtimasta raahattu viime viikolla. Varustemyyntikojuja oli harmillisen vähän. pelastusliivejä, vessanpytty ja pari lämmitintä, niin ja lakutiski. Kokonaisuutena sellainen tyypillinen tämän ajan venemessutarjonta siis.

6

136

Vastaukset

 • Kävin siellä ja vaihtoveneet sai nostamaan kulmia. Saatanan huonossa ja paskasessa kunnossa olevia kalliita kippoja. Luulisi nyt olevan selviö, että veneille tehdään myyntifiksaus ennen kun esille, mutta näin vissiin venekaupassa ei toimita.

  Hyvä että on messut sentään ja toivottavasti jatkuukin. Jos itsellä olisi rahaa, niin olisin mieluusti Jeanneau tai Targan ostanut.

 • Lakut houkutteli mutta ei ehditty käymään tänä vuonna. Viimeksi kun kävin oli pahoin kärsineet mutta siististi korjatut Terhit messujen positiivisin yllätys.

 • Kuka on päästänyt suurten kaupunkien venemessut näin rappiolle jos saa kysyä ? pari juppivenemerkkiä, kuntien kojuja, kolhuinen bayliner 30 vuoden takaa ja lakritsaa ?!? haloo!

  • Juu, vuosi sitten nuo kuntien kojut jurppi niin että päätin tällä kertaa jättää menemättä. Viimeksi siinä esittelyhallin oven tuntumassa jaeltiin ilmaisia kahveja ja sitähän väki jonotti ja ryysti niin ahkerasti että kaksi reittiä varsinaiseen venemessutarjontaan oli täysin tukossa ellei halunnut kyynärpäät edellä raivata väylää. Muuten oli hyvin tilaa kulkea eli ei ollut talo täynnä mutta ilmaiset kahvit olisi saanut tunkea jonnekin ihan muualle.


 • Ensin tulee lakunmyyjät, sitten heinäsirkat ja täydellinen kurimus. Toiminta loppuu. Näin on aina ollut.

 • Harmi että messut oli kutistunut viime vuodesta.
  Ajankohta olisi hyvä, sisäänpääsy on ilmainen, paljon olisi mahdollisuuksia siis, mutta yrityksiä sinne kaivattaisiin rutkasti lisää, veneitä, tarvikkeita, varusteita, satamia ja jopa niitä kuntia.

  Toivottavasti joku taho tarttuisi haasteeseen ja näkisi vaivaa asian eteen tai sitten Turussa ei ole messuja.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.