Saku Innomaa(16.5.-15 Tervakosken ramppi)

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5527d4c0-9c68-4fea-8f69-790fec654a9c

En löytänyt Saku Innomaan katoamisesta täältä aiempaa ketjua. Tuossa joka tapauksessa tuore linkki tapauksesta, joka ei kylläkään sisällä mitään mitä tästä katoamisesta ei olisi jo ollut aiemmin tiedossa.

"Larkion mukaan Inomaasta ei olla tehty uusia havaintoja vuoden 2017 jälkeen. Tapauksesta on kuitenkin annettu muutamia vihjeitä poliisille vuosien varrella.

– Tapauksesta saadut vihjeet on tarkistettu. Mikään niistä ei lopulta ole kuitenkaan viitannut Inomaahan, Larkio tiivistää.

Inomaan katoamisesta on jo yli neljä vuotta, jonka takia hänen etsintä on siirtynyt niin sanottuun passiiviseen tilaan, jossa keskitytään nimenomaan vihjeisiin ja niiden tarkastamiseen.

Larkio haluaa painottaa, että poliisiin voi ja pitääkin edelleen olla yhteydessä kaikista Saku Inomaahan liittyvistä mahdollisista havainnoista."

Sinänsä tämä on niitä oudoimpia katomisia viimeisien noin viiden vuoden aikana, mitä julkisuuteen on kuulunut. Mietityttää oliko tuo myöhemmin havaittu pyörämies Innomaa. Ja jos oli niin mitä ihmettä oikein tapahtui, että ei ottanut kehenkään yhteyttä, jos kerran alueella vielä katomisen jälkeen oikeasti elävänä oleskeli.

39

2190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nimi kirjoitetaankin ilmeisesti vaan yhdellä n:llä, pahoittelen ...

      • Anonyymi

        Mysteeri. Miten ihminen voi Suomessa paniikkikohtauksen linjurissa saatuaan poistua autosta, koskaan mihinkään tuttuun enää törmäämättä?


    • Anonyymi

      Lähinnä ihmetyttää se, että jos Inomaa pyörän kanssa (mistä ja kenen pyörä sitten olikaan?) vielä 2 ja 1/2 viikon jälkeen alueella liikuskeli, niin mikä olisi mahdollisesti ollut homman nimi?!
      Oliko tässä jotain muutakin takana kuin paniikkikohtaus, ja missä olisi ne viikot oleskellut? Yleensä nuo tuollaiset oireet nyt viikkokausia ainakaan kestäne, eli missä olisi oleskellut, ja mistä pyörän saanut, jos tämä poikaansa jääkiekkoharjoituksissa käyttäneen naisen havainnot olivat oikenta?

      • Anonyymi

        Saattaa olla naisen ylireagointia. Nähnyt jonkun Inomaata muistuttavan.
        Inomaa ei ymmärtääkseni ollut käyttänyt ollenkaan pankkitiliä paniikkikohtauksen jälkeen.


    • Anonyymi

      Puhelimesta ei kerrottu mitään...

      • Anonyymi

        Kerrottiin että Inomaa oli sanonut morsiamelleen että akku on loppumassa, siis puhelimella. Se oli kai viimeinen havainto puhelimen käytöstä.


    • Anonyymi

      Jos paniikkikohtaus olikin syy bussista poistumiseen. Mutta miten se kohtaus olisi voinut johtaa mahdolliseen kuolemaan, vai onko pakosta täytynyt olla jokin toinen syy?!
      Käsittääkseni jo raitis ilma ja tukalasta tilasta pois pääseminen pitäisi noita paniikkikohtauksia helpottaa. Miten ja miksi onkin tässä Inomaan tapauksessa voinut johtaa jotenkin ihan muuhun?! Vai oliko kyse muustakin sairaudesta ym.?!
      Yleensä tällä lähtökohdalla ja tiedolla aika mahdotonta olettaa mitään, missä tapauksessa paniikki kohtaus voi johtaa viikkokausien harhailemiseen taikka vastaavaan?!

    • Anonyymi

      Jospa paniikkikohtauksiin oli joku aivoperäinen syy. Muistinmenetys? Mutta mistä sitä tietää, oliko tuo autosta poisjäänyt todellisuudessa Saku.

    • Anonyymi

      "Jospa paniikkikohtauksiin oli joku aivoperäinen syy. Muistinmenetys? Mutta mistä sitä tietää, oliko tuo autosta poisjäänyt todellisuudessa Saku."

      Jotain samaa tässä on kuin Ismo Kumpulaisen katoamisessa noin 15v aikaisemmin, samalla seudulla. "Muistinmenetys" ehkä tai harhailu tutulla seudulla, mutta miksi ... Mistä lähteä kun mikään ei sovi alkuunkaan ...

      • Anonyymi

        Ismo Kumpulaisen paluu perheen piiriin voi olla mahdollinen kun, koska hän oli tehnyt ennen vuotta 2000 edellisen katoamistemppunsa ja palannut takaisin kolmen poissaolovuoden kuluttua. Mutta mikä noista voi tietää.
        Inomaan velkojista en huomannut mitään mainittavan kun taas Kumpulaisen......


      • Anonyymi

        Joo, mulla on kanssa tullut joku kumma assosiaatio Kumpulaisen tapaukseen. Eli molemmat kadonneet kovin yllättävällä tavalla kuin tuhkat tuuleen, ja maantieteellisesti ei kovinkaan suuri välimatka ollut. Tuskin muuta yhtäläisyyttä kuitenkaan löytynee ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ismo Kumpulaisen paluu perheen piiriin voi olla mahdollinen kun, koska hän oli tehnyt ennen vuotta 2000 edellisen katoamistemppunsa ja palannut takaisin kolmen poissaolovuoden kuluttua. Mutta mikä noista voi tietää.
        Inomaan velkojista en huomannut mitään mainittavan kun taas Kumpulaisen......

        Jos Inomaalla oli läheistenkin mukaan päihdeongelma, tai ainakin käyttöä, niin voinut hyvinkin velkoja olla siihen suuntaan. Ne velat voisi johtaa vaikka "kohtaukseen", jossa oletti jotakin, esim.että häntä tullaan nyt "hakemaan". Tietyt päihteet voi johtaa ihan oleteetuinkin harhoihin nykyään.

        Eikö yksi "velanperintään" ym.erikoisunut jengi sinne aika lähelle Hämeeseen nytkin uuden tukikohdan justiinsa rakentanut??! ... Monilla menestyjilla tai sitä hakevilla (vaikka Inomaa oli kai lähinnä järkevintä, lähimmäisestä päästä) on jopa yleistä se päihteiden käyttö, joka kerrottakoon, jos ei sitä joku jo tiennyt, ja valitettavasti niin ...

        Mikään ei tosiaan kerro, tai poissulje muitakin vaihtoehtoja, mutta "mustiin" puoliin, moneti ne päihteet vain sopivat jollain tavalla niin kovinkin usein ...


    • Anonyymi

      Dissosiaatiohäiriö? Jotainhan siellä mielessä on tapahtunut jos on ollut omaisten mukaan paniikkikohtauksia, niistäkin voi tulla lyhytaikaisia muistinmenetyksiä, mutta nyt on sitten ratas pyörittänyt huonoksi onnekseen pidemmän muistinmenetyksen. Poliisi oli tarkastanut hylätyt mökit ilmeisesti, muta ei löytänyt mitään. Kai sillä joku reppu on ollut mukana, jos oli viettänyt aikaa iittalan mökillä.

    • Anonyymi

      Aivan oikeasti, tässähän on melkein mikä vaan vaihtoehto mahdollista. Jos olisi edes jotakin tietoa siitä, minne päin bussissa poistuttua lähti, lähtikö esim.tietä pitkin vai katosiko metsän kätköihin?! Mitä vaihtoehtoja tuossa nyt noin suurinpiirtein onkaan.

      Jos on seuraavan illan ja yön hortoillut ympäriinsä, niin on voinut kaatua tai loukkaantua muuten, tai saada sairaskohtauksen, tai törmätä esim.humalaisiin/epämääräisiin tyyppeihin, jolloin seuraukset ei ole olleet hyvät. Tai voinut liftata myöhemmin jonkun kyytiin jossa on voinut tapahtua vaikka mitä (liftatessa voi miehillekin tapahtua vaikka mitä).

      Jos veikaan noin "yleisluonteisesti" niin lähinnä kaksi linjaa, eli hortoileminen metsiköissä yms.pusikoissa, jonne kaatui vahingossa pahasti, tai sai sairaskohtauksen.
      Toinen vaihtoehto on henkirikos, ja siinä joko "satunnaiset" esim.humalaiset tyypit, tai sitten "väijytys, jolloin mies olisi ihan tarkoituksella kenties "savustettu" bussissa ulos, ja lähistöllä olisi ollut jotain "velkojenperijöitä" tm. ... Mutta näillä tiedoilla nämä on vain veikkauksia, mitään varmaa on vaikea sanoa ... Ja mietinnät Kumpulaisen tapauksen samankaltaisuudesta ei mielestäni kyllä pidä paikkaansa, kuitenkin tässä se viimeinen havainto näet kertoo sentää jotain, mutta ei niin paljon kuitenkaan, että kunnolla sitä seuraavien tapahtumien jäljille oltaisiin päästy ...
      Ja paljon myöhemmin näkövihjeet antanut nainen ei ole minustakaan tarpeeksi uskottava, että sitä pitäisi todennäköisenä, enemmän jos olisi osannut ne havainnot kertoa aikaisemmin ...

    • Anonyymi

      "Nainen oli tuomassa keskiviikkona 20. toukokuuta illalla noin kello 21.30 maissa poikaansa jääkiekkoharjoituksista Riihimäeltä. Hän teki havainnon tuntomerkkeihin sopivasta miehestä, joka oli taluttanut punaista, hiukan ränsistynyttä naisten polkupyörää Riihiviidantien ja Multamäentien risteyksen lähellä.

      Vaikka satoi ja oli jo hämärää, hän oli varma siitä, että hän näki Saku Inomaan. Vaatetuskin oli aiemmin kuvatun kaltainen, joskin huivia hänellä ei ollut enää.

      Kaksi viikkoa tästä hän näki jälleen saman miehen. Tällä kertaa ajamassa samaa pyörää. Tuolloin miehellä oli ollut selvästi havaittava parransänki leuassansa."


      Olikohan Inomaalla hidas parrankasvu?! Varmaan ei ollut parranajovehkeitä mukana. Mutta monella miehellä tulee "havaittava sänki" jo 3-4 päivässä.

      Eipä silti, että tämä naisen havainto kovinkaan aukoton olisi, varsinkin kun kertoi sen aika myöhään. Toisaalta luulisi, että jos joku samannäköinen pyörää siellä taluttaa niin havaintoja olisi pitemmältäkin ajalta (olettaen että asuisi alueella).

    • Anonyymi

      Luulisi että joku muukin olisi nähnyt Sakun kuin vain tuo nainen. Aika hyvin muistaa ränsistyneet punaiset naistenpyörät ja parransänget.

    • Anonyymi

      No, muutamaa asiaa tuo tuorein kadonneet - sarjan jakso tästäkin casesta täsmensi. Inomaan äiti sanoi mm.suoraan, että Inomaa käyttänyt päihteitä jo varsin nuoresta asti. Eli mitä ne päihteet tässä tapauksessa sitten ovatkaan, niin saattaneet siihen "paniikkikohtauksen" voimakkuuteen paljon vaikuttaa, varsinkin kun mökillä ollessa oli ollut veljensä kertoman mukaan kovasti mieli mustana.

      Vähän tulee mieleen kaksisuuntainen mielialahäiriö kun kuunteli noita läheisten kertomuksi Sakun elämästä. Toisaalta urheilullinen ja taiteellinen tyyppi, mutta elämän suurten ja onnekkaitten onnistumisien taustalla aina jossain vaiheessa vastaan tullut "pimeä puoli", joka ei nähnyt missään paljonkaan valoa.

      Isoja on ne metsät tosiaan siellä Hämeessäkin. Ja tuossa ohjelmassa kuullun ja nähdyn perusteella tuntuu jopa aika uskottavalta, että mustassa mielenmyllerryksessään Inomaa on todellakin voinut bussissa poistua, ja menehtynyt lähimetsiin onnettomuuden tai itsetuhoisuuden seurauksena.
      Luultavasti siten ollessa löytyy joskus vain sattumalta, kun joku oikealla kohdalle joskus osuu ...

    • Anonyymi

      Naisystävä heilutti ja nyökytti päätään koko ajan kuin olisi ollut epärehellinen, salaakohan jotain.

    • Anonyymi

      Pitäisi muistaa, että monet omaiset eivät ole mitään kokeneita tv-esiintyjiä. Ja toisaalta kun/jos suruprosessit on käyty läpi, niin miksi moni odottaa, että pitäisi olla siellä ruudussa vielä murheen murtamana. Ei se voi pakolla sekään tulla ...

      Onhan tässä pienet mahdollisuudet että joku tietäisi jotain. Jos Inomaa tosiaan tapasikin jonkun sen pysäkin lähellä? Jos joku muukin ehkä siitä tiesi? Jos mökillä tai matkalla mökiltä linja-autolle tapahtui jotain?

      Yleensä ottaen, vaikka ei katoamistapa mikään yleisin ollut (jos "yleistä katoamistapaa" nyt onkaan), mutta silti metsään kävely sieltä pysäkiltä tuntuu kaiken tiedetyn kautta ylivoimaisesti todennäköisimmältä.
      Enkä tosiaan sille pitäisi tarpeellisena antaa liikaa paino miten kukin tälläisissä tapauksissa esiintyy. Kadonneesta omaisesta puhuminen voi myös olla varmaankin aika painostavaa, jolloin reaktiot ja kehonkieli voi olla väkinäistä, ja antaa ihan toisenlaisen vaikutelta kuin voisi olettaa ...

    • Anonyymi

      Hmm en tiedä kuinka moni on katsellut hänen fb kuviaan. Mikä muodonmuutos aiempien ja viimeisen kuvien välillä. Juuri viimeisen kuvan näköisen miehen oon yhdellä paikkakunnalla nähnyt useasti. Täysin samannäköinen. Välttää katsekontaktia. On muutaman kerran käynyt mielessä, voisiko kyseessä olla Saku, mutta mistä sitä tietää. Ei semmoista voi mennä kysymään. Jos onkin hän, voin kyllä päätellä syyn miksi halunnut kadota vähin äänin. Ainoa hämäävä asia on se, että tämä mies käy eräässä paikassa jossa luulisi että kysytään henkilötiedot

      • Anonyymi

        Ja kumpikohan kuva on se julkaistu, aiempi vai viimeinen??!

        Saman näköisiä ihmisiä on aika paljon Katsekontaktia ei myöskään monikaan han ihan tarkoituksella. Vihje voi olla ihan hyvä näistä huolimatta ...

        Itse asiassa tuo on aika kamalaa, että täytyisi mennäkysymään, onko hän juuri se X ... Eiköhän syyt ole kuitenkin tiedossa, ja paperit on toki osattu väärentää, jos niin olisi ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kumpikohan kuva on se julkaistu, aiempi vai viimeinen??!

        Saman näköisiä ihmisiä on aika paljon Katsekontaktia ei myöskään monikaan han ihan tarkoituksella. Vihje voi olla ihan hyvä näistä huolimatta ...

        Itse asiassa tuo on aika kamalaa, että täytyisi mennäkysymään, onko hän juuri se X ... Eiköhän syyt ole kuitenkin tiedossa, ja paperit on toki osattu väärentää, jos niin olisi ...

        Onhan noita ongelmaisia, täälläkin paikkakunnalla yksi skitsofreenikko joka pukeutuu kuin olisi löytänyt vaateensa jostain uffin laatikosta. Ajattelin kanssa että se on joku kadonnut ja tsiikailin sen piirteitä, mutta ilmeisesti asuu jossain tukiasunnossa eli on systeemissä.


    • Anonyymi

      Voihan olla mahdollista, jos hän on noussut toiseen bussiin. Eli samalta pysäkiltä josta poistui bussista.

      • Anonyymi

        Ei ole voinut samalta pysäkiltä nousta bussiin kun se on ram pi lla. Ja ne linjat mitkä kulki molempiin suuntiin on polisin tarkastamat ettei sakun oloista ole kyytiin tullut.


    • Anonyymi

      Ilmeisesti Saku on nyt löytynyt ja vain muutaman kilometrin päästä tuosta rampin pysäkistä. Olisiko saanut bussissa sairauskohtauksen. Ehkä paniikkikohtaus olikin sydämen oireita.

      • Anonyymi

        Veikkaan että joku soitti hänelle, sopivat tapaamisen siihen rampille, tai luvannut että pääsee samalla kyydillä hesaan. Siinähän oli soramonttu ruumiin löytöpaikan lähellä, jonka poliisitkin tutki löytämättä mitään. Eipä ole ensimmäinen velkanen joka kuskataan korpeen, tuskin on kävellyt sinne, no 9 vuotta on pitkä aika patologillekin tutkia kuolinsyytä. Toivotaan että joku selvyys tulisi mihin kuoli...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaan että joku soitti hänelle, sopivat tapaamisen siihen rampille, tai luvannut että pääsee samalla kyydillä hesaan. Siinähän oli soramonttu ruumiin löytöpaikan lähellä, jonka poliisitkin tutki löytämättä mitään. Eipä ole ensimmäinen velkanen joka kuskataan korpeen, tuskin on kävellyt sinne, no 9 vuotta on pitkä aika patologillekin tutkia kuolinsyytä. Toivotaan että joku selvyys tulisi mihin kuoli...

        Jos huumeiden käyttäjä niin voinut sopia kaupat, mutta pääsikin hengestään. Tai sitten huumeet oli jotain muuta kuin piti. Tuskin tuo koirapoliisi olisi viitsinyt 3km kävellä vaikka olisi haistanutkin jäljet ja usein eivät löydä kymmenien metrien päästäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos huumeiden käyttäjä niin voinut sopia kaupat, mutta pääsikin hengestään. Tai sitten huumeet oli jotain muuta kuin piti. Tuskin tuo koirapoliisi olisi viitsinyt 3km kävellä vaikka olisi haistanutkin jäljet ja usein eivät löydä kymmenien metrien päästäkään.

        Niinpä, minä luulen kans että nousi jonkun kyytiin, kuskattiin soramontulle ja....velkojen takia tai jostain muusta, onkohan puhelimeen tulleet soitot tarkistettu kun kuitenkin numero on tiedossa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, minä luulen kans että nousi jonkun kyytiin, kuskattiin soramontulle ja....velkojen takia tai jostain muusta, onkohan puhelimeen tulleet soitot tarkistettu kun kuitenkin numero on tiedossa

        9 vuotta maannut tuollaisen reitin varrella joka olisi ollut ihan potentiaalinen reitti joka on käyty läpi etsijöiden toimesta. Ja sitten tääläl ihmetellään miten nunnaa ei löydy satojen hehtaarien ryteiköstä. Yleensähän nämä löytyvät aina läheltä katoamispaikkaa. Ehkä tuo nunnakin löytyisi. Siitä risteyksen läheltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        9 vuotta maannut tuollaisen reitin varrella joka olisi ollut ihan potentiaalinen reitti joka on käyty läpi etsijöiden toimesta. Ja sitten tääläl ihmetellään miten nunnaa ei löydy satojen hehtaarien ryteiköstä. Yleensähän nämä löytyvät aina läheltä katoamispaikkaa. Ehkä tuo nunnakin löytyisi. Siitä risteyksen läheltä.

        Se kolme vuotta kateissa ollut Mikkelin mies löytyi sadan metrin päästä kotoaan, täysin käsittämätöntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        9 vuotta maannut tuollaisen reitin varrella joka olisi ollut ihan potentiaalinen reitti joka on käyty läpi etsijöiden toimesta. Ja sitten tääläl ihmetellään miten nunnaa ei löydy satojen hehtaarien ryteiköstä. Yleensähän nämä löytyvät aina läheltä katoamispaikkaa. Ehkä tuo nunnakin löytyisi. Siitä risteyksen läheltä.

        Eihän polliisia kiinnosta kuin autossa istuminen ja muuiden autoilijoiden rosvoaminen millä tahansa tekosyyllä. Ei sen puoleen, aika heikosti löytää vapepan etsijätkään, mutta tätä eivät ole tainneet etsiäkään. Pitäisi etsiä mahdollisimman pian käyttääpää koiria tai lämpökameraa, mutta aikuisia etsitään yleensä vasta kun liian myöhäistä.


    • Anonyymi

      Luin jostain että olisi jo Hämeenlinnan kohdalla ilmeisesti yrittänyt ensimmäisen kerran ulos.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      RIP Saku. Äiti sai poikansa nyt haudatuksi ja toivottavasti rauhan itselleen hänen kohtalostaan.

      • Anonyymi

        Jotain kuitenkin, mutta löytyikö muuta kuin pääkallo, missä loput.


    • Anonyymi

      Hieman erikoinen tuo löytöpaikka kuitenkin on. Ei kukaan tiheään metsään mene yleensä huvikseen. Ehkä kuolinsyy kuitenkin vielä jotain tarkentaa.

      Tuon kallon oli ne sienestäjät löytäneet, ja kertoivat että eivät jääneet etsimään muuta, vaan soittivat löydöstään eteenpäin. Käsitin että muutakin sitten kuitenkin löytyi ?

      • Anonyymi

        Vaatteen riekaleista kerrottu mutta ei muusta. Jotkut pedot voineet syödä luitakin tai vieneet kauemmaksi, mutta kuskaileehan jotlut ruumiin osia paloilteltunakin eri paikkoihin.


      • Anonyymi

        Puusto ollut harvempaa ja pienempää siihen aikaan kun kuvassa vieläkin melkoisen pientä puuta ja osa taimia.


    • Anonyymi

      Todennäköisesti eläimet hajottaneet luurangon. Pääkallo on sellainen, että se erottuu helpostä lehtien alle. Sakuhan on voinut tuupertua ja hoippua ihan tienreunassa ja kaatua risukkoon. Eläin taas vienyt pääkallon tuohon tiheikköön.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe