Hitsi että jännitti Krisun puolesta.

Anonyymi

Onnea, terve huumorimies voitti.
Moni suomalainen mies osaa olla hauskaa seuraa vasta muutaman juoman jälkeen mutta usein se menee lopussa överiksi örveltämiseksi. Krisun hauskuus ja mielettömän hyvä huumori onnistuu ihan selvin päin. Eli vähennä kuppeja Krisu. Onnea!

5

66

Vastaukset

 • Tylsä kisa, ei mitään jännittämistä. Tulos oli selvillä jo aikaa sitten.

 • Siltikin jännitti ja pakko oli ääni laittaa vaikka ero oli melko selvä alusta asti.

 • Myös Krisua jännitti. Minä jännitin, ettei Krisu vaan pyörry lavalle, kun seisoi siinä odottamassa Kevinin kanssa, kumpi voittaa. 57% kansasta äänesti näin!

  Oikeudenmukainen voitto. Kerrankin enemmistön ääni voitti, eli aito demokratia. Tavallinen, perus suomalainen ja duunari.

  Kansa osoitti myös Rinteen hallitukselle, että suorilla vaaleilla, aitodemokratiassa, kansa hallitsee, me valitsemme kenet haluamme, emmekä alistu vihervasemmiston etukäteisiin kähmäilyihin, jotka olivat jo ilmeiset tässäkin kisassa. Vihervasemmisto ei nyt päässyt manipuloimaan itse kansaa. Tajutessaan Krisun valtavan suosion, ei ehkä uskaltanut enää heittää enemmistöä, nyt BB-talon peränurkkaan ja jälleen tässäkin pienet vähemmistöt, epärehellisin keinoin, pirun virneet naamallaan juhlisi kansan enemmistöjen kustannuksella.

  Vox Populi! Isänmaan Puolesta! Hyvä Krisu!

  • Kiitos Kapinen Koira. Oikeus ja suomalaisuus voitti.


 • Hyvä että loppu niin tulee tolkku takaisin pojan äitiin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.