Aihe

Vetäytyvä persoonallisuushäiriö?

KapinenKoira

Pitkä matka kuljettu ja hyvin on mennyt itselääkinnän kanssa!
Seuraava mökki minne muutan 5.12 on vedetön ja todennäköisesti sähkötön (vuokra 230e kk) pellon laidalla n.40 neliöö.
Toki kaivo on.
Kehenkään en juurikaan yhteyttä pidä paitsi tietty jos samoilureissuillani eksyn läheisteni asuinpaikkojen lähelle niin otan yhteyttä ja tapaamme.

Mietiskelevää ja pohdiskelevaa elämää , hetken tarkkailua itsessä sekä ulkopuolella.
Kunto ei nyt kovinkaan hyvä koska makasin puoli vuotta sohvalla lukien kirjoja kun vei niin mukaansa.
Intuitio on voimakasta ja suorastaan vievää. Luotan siihen ...sanotaan vaikka Luojan puheeksi sitä niin antaa sen kuvan paljon arvoa annan sille....sisäiselle äänelle.

Nyt itselääkintä kannabis savuke palamaan ja oivaltelemaan lisää sekä hoitamaan tätä flunssaa veks mikä päällänsä.

Good morning

2

106

  Vastaukset

  • Olen saanut omaisuuteni pois sen verran hyvin että vaatteet mahtuvat reppuun ja muuta ei ole , kierrätyskeskuksista saa halvalla kaiken joten turhaa kantaa mukanaan.
   Vaatteet kirpparilta tietenkin halvalla hyvää.

   Ja niin..lääkäri minulle tuon otsikon mainitsi ja kirjoitti paperiin.
   Koen olevani vain oma itseni eli ei sairaudentuntoa laisinkaan.

   :D

   Ennen oli päinvastoin asiat ja mieli turruksissa, silloin olin lääkärin mielestä terve :D

   • Mitä häiriötä siinä on jos viihtyy itsekseen, hiljaisuudessa, luonnonläheisissä oloissa eikä kuluttaminen, omistaminen ja päteminen sytytä?

    Minullakin, kun alkoholiongelmaa kerran koitettiin hoitaa... Kerroin miten asun: sähköt tulee, vesi kaivosta, lähimpään naapuriin linnuntietä satametriä, mutta näköyhteys, omaa pihatietä 300m, kirkonkylälle 4km. Kirjailtiin, että "asuu eristyksissä alkeellisessa mökissä maalla". En kyllä asunut mitenkään eristyksissä. Näin kavereitani joka päivä, välillä pyörivät jo ärsytykseen asti pihassa ja saatoin kaupassakin käydä vaikka 2 kertaa päivässä, kun niin lyhyt matka... 25v. nainen vaan jotenkin ei saisi asua niin, ja ainakaan ei voi haluta asua niin. Ainoa vaihtoehto, ettei ole muuta paikkaa löytynyt, kun on alkoholisti, Herra Jeesus...

    Myöhemmin toisessa paikkaa koitin puhua tästä, että kun valitsemaani itselleni mielekästä elämäntapaa on yritetty vääntää joksikin sairauden oireeksi, niin kirjattiin "asunut metsässä ja toisaalta varsin alkeellisissa oloissa mökeillä. Tämä tosin saattaa elämänkatsomukseenkin liittyä". Mitä vasten "saattaa liittyä"? Kun kerran sanon, että nimenomaan siihen se LIITTYY, se silloin liittyy.

    Kukaan muu ei voi päättää, mitä ajattelen ja mitä haluan. En halua vesivessaa, se on tyhmimpiä keksintöjä maailmassa. En halua omaan mökkiini edes vesijohtoa, se on hirveä riesa. Talvella ei uskalla mihinkään lähteä, kun pitää sitä vahtia, ettei jäädy.

    Näilläseuduin kauppojen eteisissäkin, kun on pullonpalautusautomaatin vieressä käsienpesua varten hana, niin kovilla pakkasilla kauppias antaa veden siitä valua jatkuvalla syötöllä, ettei putket jäädy. Ja silti kirkonkylälläkin sattuu putkien jäätymisiä. Syrjemmillä kylillä tosi monissa taloissa on jätetty vesijohdot laittamatta, ei siinä tarvitse mitään ekoaatetta olla, maalaisjärki riittää.

    Tsemppiä Kapinen Koira. Piä oma linjas. Elä omaa elämääs, älä jonkun toisen. Niitä "normaaleja" riittää...

    Metsäntyttö


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1709