Kirjeystävää/ystävää?

Anonyymi

35v. nainen Uudeltamaalta etsiskelee uusia tuttavuuksia..hakusessa olisi NAISpuolisia ystäviä. Kirjottelukaveri voi olla kauempaakin, ei väliä. Hakusessa myös live-kaverit..niitä kun tuntuu hankalalta löytää näin aikuisiällä.
Itse oon siis lapseton, eläimiä löytyy. Harrastuksina/kiinnostuksen kohteina musiikki, ne eläimet, leffat/sarjat, ulkoilu, valokuvaus satunnaisesti..myös kauneusjutut/ihonhoito kiinnostaa ja hyvä ruoka. :)
Pistä viestiä jos kiinnostaa..niin ja vielä mainitsen että EN etsi treffiseuraa miehistä tätä kautta. Osoite: faeriegirl86@gmail.com.

3

176

Vastaukset

  • näin meitä miehiä sorretaan...)-:

  • Aina joku mies vinkumassa. Senkus menet ja etsit kirjekaverin, joka on hakemassa miehistäkin seuraa. Niitäkin on netti täynnä.

  • Itse olen mies. Ketjun alkaaja 15v vanhempi. Omia kommenttea yleisesti tuossa ketjussa tuosta kuinka ihmiset peeloaa. Sama ncki voi olla mitä vaan monessa paikassa ja yleiseti se, että etsitään mutta ei kirjoiteta.

    Mutta itse olen elänyt nuoren aikuisen elämää aikana jolloin kaverit ja mahdolliset ystävät kohdattiin ekasta kerrasta saakka livessä. En usko että kirjekavereista voi saada mitään kunnollista. Tiedän jopa sellaisia lapsuudesta saakka kavereina olleita, joilla on paljon yhteistä. Aikuisena se kaveruus on aika eri asia. Tai sitten toisessa on jotain hämärää!

    Eli en kyllä alkais noin vahvalla aloituksella, että kaveriksi. Mielummin vain ajatusten vaihtoon ja ne oikeat jutut sitten livessä! Kaupan kassa joka on about saman ikäinen voi olla ajatusten vaihtoon sopiva ja mahdollisen kaveri. Minullakin miehenä in marketin kassa joka itse oli laittanut jopa FB pyynnön. Toinen kassa toisessa marketissa taas jutteli muuta, mutta katosi kassakuittien sekaan.

    En tiedä miksi kommentoin tai miksi tulin taas tänne. Kait noiden omien aloitusten mielenkiinto kiinnostaa tietynaikaa!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.