Vaatimattomista häistä pysyvämmät liitot

Anonyymi

Olen muutamia vuosia jo tehnyt tälläisen havainnon. Vaatimattomasti, ilman suuria, perinteisiä häitä avioituneiden parien liitot. Ne kestää kauemmin. Yleensä sinne loppuun asti. Kun, sensijaan, suurten ja todella näyttävien häämenojen kera avioituvien. Ne loppuu useinmiten lyhyeen. Vaatimattomasti avioituvilla. Asenoituminen, avioliittoon suhtautuminen ja odotukset. On selvästi, jotain vakavampaa, realistisempaa. Kuin vain järjestää näyttävät, kalliit prinsessahäät. Juhlia ja olla juhlien keskipisteenä. Ehkä tälläisten ökyhäiden järjestäjät kaipaavat elämäänsä jatkossakin, romanttista blingblingia.
Jos sitä ei enää ole. Sitten kun avioliittoon on tullut se arki. Turhaudutaan, petytään ja erotaan. Liitto saattaa kestää maksimissaan vain 1- 2 vuotta. Syy = Koska siihen on lähdetty väärin odotuksin. Avioelämähän ei ole loputtomiin, sitä samaa romanttista prinsessasatua, mitä on monien häät. Miettikää siis tarkkaan. Mitä avioliitoltanne odotatte? Kestävää rakkautta ja arjen, karujenkin vastoinkäymisten kestämistä yhdessä? Vai sitä, vaaleaa, ruusuista tylliunelmaa ja juhlallista, satumaista romantiikkaa 24/7? Voin taata, että sitä ei ole, häiden jälkeen loputtomiin luvassa.

2

<50

Vastaukset

  • Avioliitot kestävät aina loppuun asti, mutta se loppu tulee toisille pareille nopeammin kuin muille.

    Usein on niin, että häitä varten otetaan suuri laina tai pikavippi, jota sitten maksellaan pois useita vuosia, ja avioliitto päättyy eroon ennen kuin laina on takaisin maksettu.

  • Tuolla ei ole mitään tekemistä avio-onnen kanssa. Itsellä oli isot häät jotka kesti 3vrk. ja liitto on kestäny onnellisena yli 40v. Avio-onni ja avioliiton kestävyys on kiinni ihan muista syistä kuin häiden suuruudesta tai pienuudesta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.