Luotatteko mediaan, jonka täytyy itse mainostaa, että on luotettava.

Anonyymi

Näin toimii HS ja kepuYLE. Luotettavan median ei tarvitse todistella luotettavuuttaan sen enempää kuin raittiin toittottaa, että olen raitis, olen raitis. katsokaa kuinka raitis olenkaan.

15

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensimmäistä kertaa huomaan jonkun pitävän Yleä kepulaisena, sillä kautta vuosikymmenten sitä on haukuttu punaiseksi ja nykyisin punavihreäksi.
      Hesarin nykyisestä menosta en pidä, sillä osaan juttuja ei saa enää kommentoida nimimerkein ja se on sikäli harmi koska on ihmisiä jotka oikeasti tietävät jostain asiasta mutta eivät kertakaikkiaan voi paljastaa mitään omalla nimellään. Oletan syyn olevan tuossa kansainvälisessä laissa joka voi aiheuttaa lehdelle lainsäädännöllisiä ongelmia jos niiden alustoja käytetään vihapuheisiin. Laki saa lehdet liioittelemaan selustansa turvaamista. Mutta, kuten tuossa omassa aloituksessani epäilin Ilta-Sanomien toimivan mielipidemuokkaajana niin miksei sama tapahtuisi Hesarissakin ja Ylellä? Olisiko parempi jos puolueet aloittaisivat jälleen omien lehtien tekemisen? Kansakin tietäisi minkä värisin lasien kautta juttuja lukisi.

    • Anonyymi

      Verkkouutisten etusivulla on myös vastuullisen median logo, ikään kuin varmimmaksi vakuudeksi.

    • Anonyymi

      Olemme trolleja, olemme trolleja.

      T. Yle

    • Anonyymi

      Tiedon haluisille ja totuutta etsiville Suomen Uutiset lehden sivusto on vapaa cookie riesasta ja päälle tunkevista mainoksista. Jos haluat tietää Suomen ja perussuomalaisten ja ulkomaan asioista ilman Suomen globalisti puolueiden ääri punaviher vasemmisto ja ääriliber kok agendan sensuuria ja valehtelua.
      Netista löytyy myös tunnettu hyvin moderoitu foorumi jolla keskustellaan kotimaan politiikan lisäksi mm. miten Usan demokraatit valehtelee Trumpista ja Englannin labour puolueen globalisti Corbynin kieroudesta.
      Jos seuraatte vain Yle ,Mtv,HS, yms ns " uutisia " ja mielipide propagandaa marginaali aiheista olette pihalla kaikesta ja hyväuskoisia hölmöjä ja lampaita EU vankitarhassa..

    • Anonyymi

      Miksi joku haluasi lukea Kremlin Uutisia?

      • Anonyymi

        Onko vaikeuksia kirjoitetun ja luetun ymmärtämisessä? Tai noin yleensä muussakin? näköjään.


      • Anonyymi

        Voihan sitä Hesaria noinkin kutsua.


    • Anonyymi

      Media manipuloi mieltäsi.

    • Anonyymi

      Hesarin, Ylen ja Länenne median ulkomaauutiset ovat jo kauan olleet pelkkää USA:n sotapropagandaa. Talousuutiset ovat rosvopankkirien kösissä olevan EKP:n ja kapitalistien komentaman EU:n komission talouspropagandaa. Näitä voi olla tilaamatta, paitsi YLE:ä, jota rahoitetaan köyhien veroilla, siis ei progressiivisella verolla (kiitos Sipilän "rikkaat ensin" hallituksen).

    • Anonyymi

      Yle "demokaattien asiantuntijat" EPÄILEVÄT JO NELJÄTTÄ vuotta, että USA:n presidentti olisi tehnyt jotain väärää. Yle ja sen sosiaalidemokraattiset "asiantuntijat"
      valitsevat JO SEURAAVIIN vaaleihin demari ehdokasta. Jos on niin, miltä ulospäin näyttää ja ulospäin näyttää, että ylen toimituksen on vallanneet sosialistit siis demokraatit , siis husun lailla valehtelevat "melonit". ONKO TÄMÄ sitä, mistä demarilauma kurkku suorana hutaa, eli pyrkimytä VAIKKUTTAMAAN USA:n vaaleihin, hyvin likaista toimintaa, jonka kuitenkin NE REHELLISET SUOMALAISET MAKSAVAT, kysynkin siis, kenen mandaatilla yle jatkaa tätä sonnan levitystä.

    • Anonyymi

      Ylen "asiantuntijat" kertoivat aamun uutisissa, "TÄSSÄ ON KYSEESSÄ DEMOKRAATTIEN ÄIRINTÄ" hyvä mika aaltonen kun kerroit totuuden aaltonen on täys pösilö, kun meni tuon paljastamaan.

    • Anonyymi

      Muistatteko kun Yle satuili "sotahirvistä"? Ketkä katsovat ja kuuntelevat ja uskovat roskaa ja valheita mitä Yle ym Media syöttää koko ajan? Vanhoja demari äänestäjiä jotka vielä uskovat kaiken mitä kerrotaan mediassa eivätkö näe maailmaa oikein ympärillään.
      Hölmöt eivät tajunnet mikä ketku rinteen retku oikeasti on. Kuten Englannin sosialisti labour ja Usan demokraatit,jotka ovat vain uusien vähemmistöjen ääniä kalastamaassa ja täyttämässä maat muukalaisilla joille antavat kaiken. Oikeita pirulaisia kommunisteja.
      Vihreä liike syntyi itäsaksan kommunisti piireissä ja johon liittyy myös fasisti aatteet. Kierot vihreet syyttävät muita siitä.mitä itse oikeasti ovat.

    • Anonyymi

      Me lietsomme vihaa, koska voimme.

      Yle, hs, il, is, mtv3

      • Anonyymi

        Ja oikein ylimielisesti ylpeillen tärvelevät kaiken suomalaisuuteen ja suomalaiiin liittyvän. EU Druncker,joka kuuntelee Soroksen käskyjä on tehnyt hovipoikineen samoin.


    • Anonyymi

      YLE ja Hesari ovat pahimpia mielipiteen muokkaaja. Uutisointeja esim. Palestiinalaislähteistä tulevista kuvatuissa, Israelin aiheuttamista kuolemantuottamuksista, missä annetaan ymmärtää Israelin raakuus ja vastareaktiot ylimitoitetuiksi kun on vastattu Hamasin ohjusiskuihin. Samat tilanteet joidenkin toisten kuvaamina, jotka ovat ohittaneet Palestinalais-kontrollin, osoittavat kuolleiden nousevan kuvauksen jälkeen pystyyn ja kävelevän pois. Palestiinalaiset ovat jo kauan kontroloineet mediaa päästäen läpi vain heille edullisen uutisoinnin. Suomen mediat ovat tässä hirttoköydessä. Ei haluta ottaa selvää tosiasiallisista tapahtumista. Viimeisin uutinen on se, että YK:n, joka on muuten täysin muslimien talutusnuorassa Uneskon tapaan, 154 jäsenvaltiota ovat päättäneet, ettei Israelilla ole minkäänlaista Raamatullista oikeutusta maahansa. Tarkoittaa sitä, että me kristityt saamme heittää raamatun romukoppaan ja että Jumalan sana on silkkaa valhetta. Onko joku nähnyt tästä uutisointia? Olisi mielenkiintoista nähdä Suomen median reaktiot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe