Rännin syöksytorvien paikka

Anonyymi

Miten kannattas yksitasoisessa reiluilla räystäillä varistetussa talossa vetää syöksutorvet? Tuossa on räystäs 70 cm leveä ja 3 m massta. Tuntuu tyhmältä vetää sisään seinän kylkeen, josta vedet pitäisi saada pois. Ei ole sadevesijärjestelmää, mutta useimmissa nurkissa maa viettää reilusti poispäin, varsinkin räystään ulkopuolella.

4

<50

Vastaukset

 • Voithan asentaa syöksytorven suoraan vesikourusta maahan. Pane kuva johonkin ja kerää pääsymaksuja kun ihmiset tulevat ihmettelemään hienoa ratkaisua.

 • Jätä torvet kokonaan pois kun on noin leveät räystäät ja matalalla. Ja pituusylitystä niin paljon että ei näytä silmään vielä pahalta.

  • Syöksytorvet voi jättää pois kun vesikourut jatkuvat rakennuksen päissä metrin päätyseinää ulommas. Asenna kourun päästä maahan reilun kokoinen ketju niin vesi valuu sitä pitkin maahan jos ei tuule runsaasti.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Syöksytorvet voi jättää pois kun vesikourut jatkuvat rakennuksen päissä metrin päätyseinää ulommas. Asenna kourun päästä maahan reilun kokoinen ketju niin vesi valuu sitä pitkin maahan jos ei tuule runsaasti.

   Eli edelleen tehdään noin? Alkuperäisenä 70-luvulta tuolla on muutamassa kulmassa ketju ja vain yhdessä syöksytorvi, joka sekin on terassin kaiteessa eikä talon seinässä.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1180
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  886
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  443
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  417