Kirjeenvaihtoa sähköpostien välityksellä

Anonyymi

Moikka! Täällä kirjeenvaihto ystäviä etsiskelee 38-vuotias opiskelija nainen suunnilleen samaa ikäluokkaa olevista mukavista,sosiaalisista lapsettomista ihmisistä. Olen: sosiaalinen,rauhallinen,ihmisten kanssa toimeen tuleva,puhelias,elämänmyönteinen,mukava ihminen. Harrastan: lenkkeilyä,pyöräilyä,uintia,valokuvausta,lukemista,matkustelua,leffoja,netissä surffailua,kuvataidetta,helmitöitä,kryptoja/ristikoita,musiikkia,kuntosalia... paljon siis kaikenlaista ja mitä milloinkin vapaa-ajalla ehtii.

Liikunta,terveelliset elämäntavat ja hyvinvointi on lähellä sydäntä. Baareissa en käy ja alkoholia en juurikaan käytä.

Asioita mistä tykkäilen: eläimet (koirat varsinkin) matkustelu,musiikki,leffat,korttipelit,kirjallisuus,kirjastot,shoppailu,kirpparit,meilien kirjottelu,ruuanlaitto,leipominen,kotiruoka,kiinalainen ruoka,vaaleanpunainen väri,tatskat,lävärit,netissä surffailu,nettipelit,sosiaalinen media,valokuvaus,musiikki,reality ohjelmat,sisustaminen,liikunta,kauneus ja terveys,hyvinvointi,sauna,kesä,syksy,joulu,mökkeily,kaupunki,maaseutu...

Kirjekaverilta toivon keskustelutaitoa,pitkiä meilejä ja kiinnostusta kirjoitteluun. Etsin pitkäaikaisia kirjekamuja. Toivon,että meiliä ei tarvitse odotella kuukausia.

Asuinpaikallasi ei ole väliä,voit olla mistä tahansa. Itse olen kajaanista ja jos läheltä satut olemaan niin toki live ystävätkin kelpaa. :) Laitahan meiliä tulemaan jos tämän tekstin perusteella yhtään kiinnostaa alkaa kirjoittelemaan. :)

paratiisipupu@gmail.com

0

140

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

   Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
   Maailman menoa
   90
   3699
  2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

   Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
   15
   1739
  3. MURHA hämeenlinnassa

   Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
   Hämeenlinna
   61
   1419