nolo kaaso häissä

morsian2006

onko teille tullut ongelmia kaasosta, esim. tuottanut pettymyksen hääpäivänä tai aiheuttanut noloja tilanteita tms. kaaosta? esim. lähes pilannut häät tekemällä jotain tms? onko tullut siis jotain ikäviä yllätyksiä.....

5

5080

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pienisuuri

      Oma kaasoni on luvannut, että hääpäivänä hän vetää vuosisadan kännit. Tosin vasta sitten illalla, kun muukin juhlakansa alkaa ryypiskellä. Itse olen siinä vaiheessa onneksi jo poissa maisemista, kultsin kanssa piilossa... :)

      • ei hyvä

        Häät ovat sen tyyppinen tilaisuus, että siellä on kaikilla kynnelle kykenevillä kamera/videokamera mukana. Jos erehtyy häissä ottamaan liikaa, niin siitä saa takuulla kuulla pitkään ja todistusaineiston kera.


    • Hoh hoijaa

      Joo, ystävälläni kävi niin että oli kaksi kaveria joista molemmat olisivat halunneet kaasoksi. Ystäväni päätti kuitenki ottaa vain yhden, sen läheisemmän, kaason, joten tämä toinen "ystävä" sitten vihkitilaisuudessa ihan pokkana kuorsasi kirkonpenkissä edellisen illan krapulaa pois.

      Toinen kauhukaasotarina: hääpäivänä kaason pitäisi olla morsiamen tuki ja turva, mutta tällä kaasolla oli vain omat senssit tärkeämmät. Kaaso ei pystynyt huolehtimaan morsiamesta ettei vastalaitetut kynnet menisi piloille ja vaikka kirkossa hoitikin hommat ihan asiallisesti, niin heti kun päästiin juhlapaikalle tilasi kaasao ison siiderin ja alkoi puuhata pikaista kyytiä kaupunkiin baariin. Kaaso olikin ensimmäinen joka lähti juhlapaikalta pois, vaikka juhlat olivat todella hauskat, musiikki soi ja porukka juhli oikein olan takaa hääpaikalla. Että näin..

      Jotenkin tulee mieleen että kaason valinnassa kannattaa olla todella tarkka. Ei ole pakko valita naimatonta nuoruusajan ystävätärtä, vaan läheisyys ja tuttuus on kaikkein suotavinta ja ehdottomasti luotettavuus.

    • Ri!Na

      mulla meni häät tosi reippaasti.ottakaa kantaa tähän viestiin ja vastatkaa.ja nytte ku häämatkaa ei vielä oo vietetty niin minne menemme ja mitä teemme! minun puoliso AlEx on siinä ajattelussa että romanttista huippuutta.ja minäkin sitä olen miettinyt aika laillakkin. ja ?mitä Teen?

    • ---

      Tuolla joku kommentoi että ei kannata ehkä ottaa sitä nuoruuden parasta ystävää joka edelleen on sinkku...HÄH!
      Itse olen se nuoruusajan paras kaveri, edelleen sinkku ja kaasona. Olisin ollut todella järkyttynyt jos kaasoksi olisi valittu joku joka on naimisissa ja kuullut että syy on se että kun sinä olet sinkku ja saatat juoda itsesi känniin ja isket kaikkia miehiä.
      Joo, olen koka juomaan mutta aion olla häät selvinpäin.
      Mielestäni jos pitää miettiä tuollaisia asiota että pilaako kaaso häät niin sitten ei ole oikeata kaasoa tullut valittua. Kaasollekin voi sanoa että katsotko sitten että et sammu sinne rappusille tms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe