Navetta Kokemäen symboliksi

Anonyymi

Mielestäni Kokemäen vaakuna pitäisi vaihtaa toisenlaiseksi. Seurakunnan päättäjät ovat vuodesta toiseen tukkanuottasilla, joten uskonnollinen symboli pois ja navetan kuva tilalle. Vaikka niin, että navetan kuva on vaakunassa yläpuolella ja kepun/MTK:n tunnus alapuolella.

ehdottaa nimimerkki "Valta maajusseille"

9

205

Vastaukset

 • Erittäin hyvä aloitus ja näkemys.
  Kepuleille kaikki valta ja navetta vaakunaan!

 • Miten niin uskonnollinen en mä ainakaan näe kuin kaupungin rajat siinä.

  • On muuten Suomen rumin logo,miksi siitä vaakunasta on luovuttu


  • Anonyymi kirjoitti:

   On muuten Suomen rumin logo,miksi siitä vaakunasta on luovuttu

   Minäkin pidin alkuperäisestä vaakunasta äärettömästi enemmän kuin nykyisestä logosta.


 • Hiippapäinen Äijä hiipii Navettaan, siinä olis raju vaakuna, muut kunnat ihmettelis symboliikkaa

 • Tässä pilkataan tuottajia, näemmä. Kyllä se on maatalous, mikä ylläpitää Kokemäkeä. Aikoinaan tänne yritettiin saada suurteollisuutta, mutta ne tehtaat menivät onneksi naapuripaikkakunnille. Olisi ollut paha asia Kokemäelle se, jos isot laumat työväkeä olisi ottanut kunnan hallintaansa. Tästä on esimerkkejä Harjavallasta, Porista, Eurasta ja Raumalta, missä on jatkuvasti levotonta. Milloin tapetaan, nuoret tytöt puukottaa aikuisia, katuralli jatkuu illasta aamuun, huumeita kaupataan, ilma on saastunutta, puut kuolee pystyyn jne. Tällaisia ongelmia ei ole Kokemäellä, kun aikoinaan viisaasti osattiin torjua teollisuuden tulo. Eli antaa maatalousoppilaitoksen tehdä työtänsä ja vaikka toisenkin navetan voisivat rakentaa. Kokemäki on maan merkittävimpiä maatalouspaikkakuntia, siitä on pidettävä kiinni.

  • Mihin unohdit Kokemäen Haka talot, tapot ja tapon yritykset, mitä Kokemäelläkin on tehty aikojen kuluessa, siinä sulle lintukotoa :)Niitä huumeitakin saa sieltä, jos osaa kysyä oikeilta henkilöiltä, tiedoksi vaan. Ei täällä Harjavallassa nyt niin kovaa menoa ole, ettei tänne sekään mahtuisi. Vai ollaan siellä maan merkittävimpiä maatalouspaikkakuntia, et taida tietää mitään maataloudesta, tuo on kyllä aika paksua soopaa. Onko se viisautta vai suurta tyhmyyttä, jos kylän teollisuus on pikku hiljaa kuollut ja kuihtunut, viime kädessä se kuitenkin pitää osan palveluista pystyssä ja ihmisiä kylässä. Ne peruspalvelut on kuitenkin rahoitettava jollain ja siinä teollisuus, työpaikat ja ihmiset astuu kuvioihin, se raha kun ei tyhjästä ilmesty kunnan tilille.


  • Sitä paitsi Kokemäki on Suomen toiseksi mansikkaisin kaupunki, joten kannattaisi huomioida tämä mahdollisen uuden vaakunan osalta. Suonenjoen vaakunassakin on mansikka, mikä kannattaa muistaa suunnitellessa. Yhtenä vaihtoehtona olisi mansikan ja piispa Henrikin yhdistäminen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sitä paitsi Kokemäki on Suomen toiseksi mansikkaisin kaupunki, joten kannattaisi huomioida tämä mahdollisen uuden vaakunan osalta. Suonenjoen vaakunassakin on mansikka, mikä kannattaa muistaa suunnitellessa. Yhtenä vaihtoehtona olisi mansikan ja piispa Henrikin yhdistäminen.

   Kokemäkeläiset voisivat lähteä vapaaehtoistyöhön Huittisiin metsästämään villisikoja. Paikalliset sikafarmarit pelkäävät sikaruttoepidemiaa. Otetaan rutonlevittäjät kiinni ja myydään lihat kepuinstituutissa 100 euron kilohintaan. Saadaan navetalle lisärahoitusta.

   Nimimerkki "Kepuvyöhykkeellä ollaan"


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  98
  3867
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1908
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  80
  1722